Ufak bir dert

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bu tarz şeyler duymak istiyorum sanırım teşekkür ederim inşallah

Bir hafta içinde görücü usulü tanışıp nişanlanmaya karar vermiş ve daha bir gün öncesinde size yalvarıyormuş neresi sadece kötü davranış olarak geçilecek bir şey bunun?
Görücü usulü evleneceği kadına hatta ileride doğacak çocuklarına haksızlık bu.
Bir ömürün kararı bir haftada alınır mı?
Alınırsa da kötü davranış denip geçilir mi?
Düşüncesizin teki işte.
Size de gerçekten düzgün biri hiç çıkmamış demek ki.
Ondan zor beğenen biriyim diyorsunuz.
Düzgün adam tanımı buysa başka açıklama bulamıyorum

Söylediğiniz her sözde çok haklısınız. Aşk hayatı değilde geri kalanı kast etmiştim ben. Peki ben reddeden biri olduysam hep yine de düşüncesiz tabiri caizse kaypak olan o mu olur? Suçluluk duygum için soruyorum bunu

Hayır olmazsınız.
Onun evlenesi varmış zaten.
Sizi beğenmiş bir nedenle ısrar da etmiş ama olmayacağına daha hızlı bir seçeneğe yönelerek hedefine ulaşmak istemiş.
Siz kendinizi kurtarmışsınız bence.
Nişanlanacağını kişi de bir şekilde görür umarım gerçek yüzünü

Size karsi özel bir his beslememis bile önüne ilk cikanla evlenmis. Yani bu demek oluyor ki sizinle de evlenmiş olmak için evlenecekti. Sevip sevilip bir adım atmak daha güzel değil mi? Ayrıca aileniz durup dururken istememezlik yapmamistir bir sebebi vardir ve genelde yanılmazlar

Yaşınız henüz genç. Güzel mesleginizde başarılar. İnanın sizin dediğiniz kadar iyi biri olsa 1 hafta sonra nisanlanmazdi.ne ara istendi , konuşuldu tamam denildi. Zaten olan biriydi sen yol verince de piyasaya çıktı.kendinizi mesleginizde geliştirin arkadaş çevrenizi de değiştirirseniz sizin gibi insanlarla birarada olursanız karşınıza çıkacaktır.

Evet. Ortak arkadaşlarımız var herkes şok oldu. Ama durum tam olarak böyle

Bundan nasıl emin olabilirsiniz ki? Ortak arkadaşlarınız nasıl emin olabilir böyle birini hep yedekte tutmadığından. Ayrıca niyeti sadece evlenmekmiş o bu şu farketmez. Böyle biriyle mutlu olmayı mı düşünüyordunuz? Ben olsam onunla evlenen kıza üzülürdüm kendime üzüleceğime.

Aşk sevgili evlilik bunlar çokta lazım olan şeyler değil. Siz genç ve mesleği olan birisiniz. Gezin tozun hayatınızı yaşayın. İnsan tek başına da mutlu olabilir

oda sevmiş olsaydı 6 ayda nişanlanmazdı. Annelerin bir bildiği vardır önünüze bakın ağlayın zırlayın ama kabullenin durumu.

Okadar düzgün biri olsaydı okadar çabuk nişanlanmazdı heralde? Ve yine, okadar düzgün biri olsaydı anneniz istememezlik etmezdi siz de bırakmazdınız

Aklına gelmesi ondan etkilenmenden ziyade; onun nişanlanıp senin hala beklemen. Tam tersi olsaydı inan ki aklının ucundan geçmezdi. Henüz 25 yaşındasın gez, toz, hayatını yaşa.. Görücü usulu olsun bitsin demeye getirecek kadar mı geç kaldın evlenmeye?

Henuz siz birini bulamadiginiz icin boyle dusunuyorsunuz yoksa hala ilgilendiginiz icin degil. Uygun birini buldugunuzda akliniza bile gelmeyecektir. Ayrica 25 yas hala erken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…