Ufak bir görümce problemi

Penguhan

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
182
295
628
40
Merhaba arkadaşlar, size ufak bir sorunumdan bahsedeyim. Biraz kafaya taktığım için dışardan bakan insanların da görüşünü merak ediyorum. Görümcem biraz kıl bir tiptir. Şımarık ve bencil diyebilirim. Çocuksu saçma hareketleri falan vardır o yüzden normalde çok haz etmiyordum. Ama bana bir zararı olmadı şimdiye kadar. Geçen sene kayınvalidem görümcem kayınbiraderim eşim ve ben akşam sofrasında hep birarada yemek yiyorduk. Eşim görümceme çok takılır şakalar espriler falan yapar hep. Yine öyle bir anda eşim görümceme bişey dedi ben ne dediğini hatırlamıyorum şakalaşma modundalardılar çünkü. Görümcemin keyfi pek yoktu o akşam.Ben kafam önümde yemeğimi yiyordum. Görümcem birden yaptığı eşimin yaptığı şakaya kızdı herhalde “bu kadın seni boşar ama biz seni boşamayız” dedi benim için.Sonra kayınvalidem penguhan duymadı tekrar söyle dedi. O da tekrar ettti “bu kadın seni boşar ama biz boşamayız” Ben de çok anlam veremedim eşim de anlamadı ya da anlamamazlığa verdi güldü geçti. Ben de öyle. Sonradan idrak ettim söylediğini ve kafaya taktım. Şimdi görümceden baya bir gıcık alıyorum zaten hoşlanmıyordum.Kayınvalidenin de tekrar ettirmesi benim kafamı karıştırdı. Bunlar aslında beni sevmiyor mu sinsilik var mı sizce yoksa ben mi abartıyorum?

Eşinize sorun ilk önce, takıldığınızı belli etmeden, sonra tekrar yazın buraya. Sallamayın ayrıca ister severler ister sevmezler. Sizin eşinizle aranız iyiyse gerisi boş. Bir daha benzer şaka yaparsa şaka yapacaksan bizim evlilik üzerinden yapma der geçersiniz. Boşuna huzurunuzu kaçırmayın

Son düzenleme:
Bir yıldır kafanıza taktığınıza göre abarttığınızı düşünüyorum. Zira başka bir done vermemişsiniz, densiz bir şaka yapmışlar eşiniz üzerinden, üzerinden de epey geçmiş. Sizinkisi tavşan dağa küsmüş misali.. hatırlatırsanız bu şakayı hatırlamazlar bile. Bence başka meseleler varsa haklısınız derdim ama bu örnek üzerinden olayı büyütmeyin.

Geçen sene oldu bu olay dediniz di mi?

Yani demişki karın seni bırakır ama biz bırakamayız, ona göre tarafını seç, valla kavga konusu tam , yanlız kv nin de pek hoşuna gitmiş bu söz uğraşma hiç uzak dur

Ona aynı gün akşam sordum. Hatırlamadığını söyledi ve şaka yapmıştır dedi. Ben ciddiydi suratı dedim yanlış konuşmuş o zaman dedi.Ama hatırlamıyor kesinlikle güya

Acaba eşin senden kurtulur biz kurtulamayız şeklinde şaka olarak söylemiş olabilir mi? En iyisi eşinize sormanız aralarındaki dinamiği o iyi bilir

Amann bize de ne şakalar yapıyorlar karısını buldu bizi unuttu avradını alan ana baba unutuyor . Ana babanıza sahip çıkın önce Diye neler derler şaka veya değil umrumda bile olmaz açıkçası

Ne var bu kadar abartacak anlamadım
Kaynımda eşime der şakalaşırken huysuzsun boşar seni bu yengem diye valla alınmak hiç aklıma gelmemişti

Abisine laf sokmuş size değil, abisine demek istemiş ki katlanılmazsın onun boşama kurtulma şansı var ama biz senden kurtulamayız tarzı birşey olmuş. Çok kafaya takmayın

Görümce simarik ve fena, kayinvalide simartmis o terbiyesiz sözünü tekrarlattigina göre. Mesafeli davran bidaha öyle bisey derse direk cevabini ver.
Ama bir yildir kafaya takmilcak bir mevzu degil. Bi kere bi cevap ver, bidaha bisey demeye korkar :)

Yanlış bir şey dememiş ki. Evet eşin boşar kurtulur el cocuğu. Ama kardeşten evlattan boşanamazsın bu çok doğru. Ben de aileme arada diyorum arkadaşım olsanız size engel atar bir daha konuşmazdım diye, ne var bunda

Yorumlar çok garip kimsede çıkıp dememiş ki kızın demek istediği su 'karin senden kurtulur ama biz kurtulamayiz' yani oda binevi abisine laf sokmuş. Ayrıca bir yıl bunu kafada takmak ruh sağlığı açısından hiç iyi değil ya cok bombooos bı hayatınız var kurup kurup kıza kuruluyosunuz yada ruh hastalığına doğru gidiyor iş gecmis olsun

Eşiniz çok takılır sakalar yaparmış Ya kardeşine, öncesinde yine yapmis ama duymamissiniz onu. Sürekli şaka yapılınca karşılıklı olur böyle şeyler. Eşiniz neler diyor kardeşine kim bilir? Üstünden bir yil geçmiş üstelik yahu kafaya takacak başka bir şey mi bulamadınız?

Kaynımda eşime der şakalaşırken huysuzsun boşar seni bu yengem diye valla alınmak hiç aklıma gelmemiştsadece
Kaynımda eşime der şakalaşırken huysuzsun boşar seni bu yengem diye valla alınmak hiç aklıma gelmemişti
Sadece boşar seni demiyor ama biz boşamayız diyor ve kayınvalide de benim dikkatimi çekmek için tekrar söylettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…