Ufak bir görümce problemi

Bir yıl kafaya takıp sürekli düşünmüyorum tabiki ama kızdan zaten hoşlanmıyordum şimdi iyice düşman oldum

Ne niyetle söylenmiş olursa olsun siz orada muhabbete dahil değilken birden sizi dahil edecek şekilde laf atması da hoş değil bence. Üzerinden çok zaman geçmiş yapacak bir şey yok ama mesafenizi koruyun içli dışlı olmayın size bu tarz bir şey daha söylenirse ne demek istiyorsun diye sorun. Çok da kafaya takmayın türkiyede malesef normal bir kayınvalide görümce elti ilişki bulmak zaten çok nadir.

İyi de size değilde kardeşine laf sokmuş. Ne kadar çekilmez birisin diye, öncesinde ne konu konuşuldu ki görümce bunu dedi.

Bende erkek kardeşim kaba davrandığı zaman gelin hanıma " bizi sen kurtardın teşekkür ederim" filan diyorum.

Öncesinde sanırım eşim konuşmasıyla dalga geçti bu da benle dalga geçiyorsun ama biz bırakmayız biz daha önemliyiz eşinin yanında benle alay etme babında söyledi bence

Aslında kv tekrarlatmasaydı fesatlanmazdım ama artniyet ararım. Uzun zaman geçmiş bunu düşünmeyin simdi. Olay anında tepki vermeyi öğrenirseniz hayat daha da kolaylaşır.

Öncesinde sanırım eşim konuşmasıyla dalga geçti bu da benle dalga geçiyorsun ama biz bırakmayız biz daha önemliyiz eşinin yanında benle alay etme babında söyledi bence

Orada olan sizsiniz. Siz tabiki daha iyi bilirsiniz. ama üzerinden bir yıl geçmiş üzüldüğünüze değmez.

Söylemesi hiç olmamış evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…