Ufak bir hoşlantı meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok takipçisi yok kendisinin
Peki o kaç kızı takip ediyor kız dediğimde spora gelenler oluyordur muhtemelen oda önemli bence. Onları da takip ediyorsa onlarada gülümsüyor selam veriyordur. Ama siz tek başınıza farklılık yaratmak istiyorsanız bence çekinmeyin mesaj atın yoksa böyle devam eder. Ben Mac Fit'e giderken hocalar ekliyordu ama hoşlanıyor mudur diye hiç düşünmedim her yeni kayıt olan kızı ekledikleri için insanında gözünde basitleşiyorlar bana göre.

Hayatında biri yok o kesin
Ozaman mesafeyi çizgiyi güzel ayarlayarak tanışmaya bakın. Yardıma çağırın yaparken birşeyden konu açın ne bileyim daha önce spora başlasaydım keşke diye girin mesela yada şurda ki salona gittim ama rahat edemedim burası daha iyi gibi vs allah ne verdiyse 😃

Peki o kaç kızı takip ediyor kız dediğimde spora gelenler oluyordur muhtemelen oda önemli bence. Onları da takip ediyorsa onlarada gülümsüyor selam veriyordur. Ama siz tek başınıza farklılık yaratmak istiyorsanız bence çekinmeyin mesaj atın yoksa böyle devam eder. Ben Mac Fit'e giderken hocalar ekliyordu ama hoşlanıyor mudur diye hiç düşünmedim her yeni kayıt olan kızı ekledikleri için insanında gözünde basitleşiyorlar bana göre.
Ben beğenince ekledi resmini ama incelerim yarın arkadaş listelesini

İyi akşamlar :) Ufak bir meselem var kızlar . Muhalefet olacaklar lütfen yorum yapmasın konuma.

Bir süredir düzenli olarak bir spor salonuna gidiyorum. İlk adaptasyon sürecinde bana yardımcı olan bir hoca vardı. Çok hoş tatlı bir çocuk denk geldikçe selamlaşıyoruz kolay gelsin diyor gülümsüyoruz birbirimize falan derken spor salonunun konum etiketi kısmında resmine denk geldim. Beğendim geçtim oda muhtemelen tanıdığı için takip atmış bende takip ettim derken kendisiyle 2-3 gündür takipleşiyoruz ama bir iletişim yok. Hatta geçen akşam aletlerde çalışıyordum geçti gidiyordu tam ilerledi ilettikten sonra farketti beni gülümsedi kolay gelsin diye. Çok hoş çocuk beğendim açıkçası. Sevgilisi de yok nasıl dikkatini çekebilirim ben bu arkadaşın.
Kimseyi meslek profiline göre eleştirmem ama spor hocalarının olayı bu :)) bugüne kadar tanıdığım tüm spor hocaları bakın hepsi diyorum sürekli salona gelip gidenlerle takipleşir, yazar, flort eder, takılır, sonra ayrılır sonra tekrar döngü... yani siz yine de çok abartmayın :)
Tabi bunu sizin gibi hocaya işaret verenlere yapabilirler.
7-8 yıldır düzenli spor yaptığımı da düşünürsek az bir istatistik değil. :)

Kimseyi meslek profiline göre eleştirmem ama spor hocalarının olayı bu :)) bugüne kadar tanıdığım tüm spor hocaları bakın hepsi diyorum sürekli salona gelip gidenlerle takipleşir, yazar, flort eder, takılır, sonra ayrılır sonra tekrar döngü... yani siz yine de çok abartmayın :)
Tabi bunu sizin gibi hocaya işaret verenlere yapabilirler.
7-8 yıldır düzenli spor yaptığımı da düşünürsek az bir istatistik değil. :)
Ciddi düşünmüyorum zaten şuan ama ufak bir flört vs heyecan katar :)

Ayrica böyle adamlar güzel bir vücuda sahip olmasına karşın çoğu zaman zarif düşünmekten uzaktır.
Bir yerde bir şeyler içelim dediğiniz zaman 2 büyük bardak porotein tozuyla gelmesi olası.
Bir şeyler yiyelim dediğiniz zaman çiğ yumurtayı yutup,sizden de yapmanızı beklemesi olası..
Hafta sonları ve tatlı kaçamaklar icin ideal ancak uzun soluklu olarak pek makbul değil bence bu tipler 🤔

Doğru dediniz. Benim çok hoş, güzel bi arkadaşım vardı. Bi ara nişanlanıp sonra nişanı atmış. Bi ara sordum "neden" diye. "Ya spor hocasıydı, işte sürekli "ben şunu yemeliyim, pazar sabah şu saatte kalkmalıyım diyor" dedi. Mesela kız bi pazar güzel bi kahvaltı yapmak istese bu ona uymuyomuş ve kızın yemeklerine de karışıyormuş. Asla kilolu bi kız değil. Hayat tarzları uymayınca nişan da atılmış.

Belki konu sahibi çok uzun soluklu olmasa da olur diyordur ama bilemem.

Doğru dediniz. Benim çok hoş, güzel bi arkadaşım vardı. Bi ara nişanlanıp sonra nişanı atmış. Bi ara sordum "neden" diye. "Ya spor hocasıydı, işte sürekli "ben şunu yemeliyim, pazar sabah şu saatte kalkmalıyım diyor" dedi. Mesela kız bi pazar güzel bi kahvaltı yapmak istese bu ona uymuyomuş ve kızın yemeklerine de karışıyormuş. Asla kilolu bi kız değil. Hayat tarzları uymayınca nişan da atılmış.

şu an karşımdaki adamı tanımadığım için doğal olarak ciddi bir şey düşünmüyorum elbet.

Yani yani şimdi heves kırmak istemem amma spor hocaları o şekilde olabiliyor, sempatik mempatik oluyor ama salona her gelene mavi boncuk dağıtıyor :bicak: O tip biri de olmayabilir tabi ama konu sahibesi iyice tanımaya bak acele etme asla. Bol şans dilerim!
Bende bunu diyecektim herkese öyle davranıyor olabilir.
Tanımaya çalışın bence de çok kaptırmadan. Zaten selamlaşıyorsunuz,belki o sohbet açar konuşursunuz konu sahibi,tanıma fırsatı olur.

+500
spor hocaları, sporla fazla içli dışlı insanlar bana zeka ve yaşam tarzı olarak asla uymuyor. ben de 55 kilo bi hatunum yani kiloyla bi derdim yok. bir keresinde sporcu biriyle flörtleşir gibi olduk. muhabbet sırasında "tatlıyla aşırı aram yok, ara sıra nutella alıyorum, tatlı krizim gelirse bir kaşık yiyorum geçip gidiyor" dediğimde bana bana bir kaşık nutellada bulunan kalori miktarını söyleyip at onu hemen evden gibi bi yorum yapmıştı ve bunu gayet ciddi söyledi. onlara göre hiçbir şey yememek lazım. basıyorlar kendilerine iğneleri ondan sonra sağlıklı yaşamdan bahsediyorlar. o an sesimi çıkarmadım ama yemekle alakalı başka bir konuda da yediğime yorum yapınca kendisine aynen böyle söyledim. yemeğime karışacağına sen kullandığın iğnelere bak dedim engelledim ahahaha sevgili dediğim kişiyle kafama estiğinde gece gece kumpir falan yiyebilmem, sabahın köründe serpme kahvaltı yapabilmem lazım :KK53:

+500
spor hocaları, sporla fazla içli dışlı insanlar bana zeka ve yaşam tarzı olarak asla uymuyor. ben de 55 kilo bi hatunum yani kiloyla bi derdim yok. bir keresinde sporcu biriyle flörtleşir gibi olduk. muhabbet sırasında "tatlıyla aşırı aram yok, ara sıra nutella alıyorum, tatlı krizim gelirse bir kaşık yiyorum geçip gidiyor" dediğimde bana bana bir kaşık nutellada bulunan kalori miktarını söyleyip at onu hemen evden gibi bi yorum yapmıştı ve bunu gayet ciddi söyledi. onlara göre hiçbir şey yememek lazım. basıyorlar kendilerine iğneleri ondan sonra sağlıklı yaşamdan bahsediyorlar. o an sesimi çıkarmadım ama yemekle alakalı başka bir konuda da yediğime yorum yapınca kendisine aynen böyle söyledim. yemeğime karışacağına sen kullandığın iğnelere bak dedim engelledim ahahaha sevgili dediğim kişiyle kafama estiğinde gece gece kumpir falan yiyebilmem, sabahın köründe serpme kahvaltı yapabilmem lazım :KK53:
Diğer hocalar gibi kas yığını değil bu arkadaş

merhaba,

spor salonunda tam olarak ne iş yapıyor?

personal trainer ise herkese böyle davranmak zorunda çünkü spor salonundan herhangi bir maaş almıyorlar, sadece özel eğitimlerden para alıyorlar ve herkese böyle davranmak zorundalar haliyle.

benim gittiği spor salonunda bir çocuğun nişanlısı sinir krizleri geçiriyordu :) eğer PT ise işi zor ve bu şartlarda geçinmesi vs de zor, bu bahsettiğim arkadaşlarla sık görüşüyorum ordan biliyorum

merhaba,

spor salonunda tam olarak ne iş yapıyor?

personal trainer ise herkese böyle davranmak zorunda çünkü spor salonundan herhangi bir maaş almıyorlar, sadece özel eğitimlerden para alıyorlar ve herkese böyle davranmak zorundalar haliyle.

benim gittiği spor salonunda bir çocuğun nişanlısı sinir krizleri geçiriyordu :) eğer PT ise işi zor ve bu şartlarda geçinmesi vs de zor, bu bahsettiğim arkadaşlarla sık görüşüyorum ordan biliyorum
Pt değil antrenör

Ben spora giderken oradaki hocada benimle çok ilgileniyordu.. Sonra takip ettim diğer kızlarla da ilgileniyordu ama bana biraz daha fazla özen gösteriyordu. Bence sizde takip edin diğer kızlara karşı yaklaşımı nasıl. Belki buradan Bi sonuca varabilrsiniz sizinle ilgileniyor mu, ilgilenmiyor mu diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X