- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Gelinin ailesi olsam dünürüm kirayı öderken ben kızımın benim kredimi ödemesinden hicap duyarım.Kızımı garantiye almak rahat ettirmek ne demek ayrıca ya.Kızın rahatını düşünen ona güvenip borca girmez .Kötü niyetim yok. Sadece hep beraber kendimizi gelinin ailesi yerine koyalım.
Kızımızı evlendiriyoruz ve evlendikten sonra rahat etsin istiyoruz (çok doğal).
Evlendirmeden önce de ev istiyoruz.
Karşı taraf da ok diyor (hayır da diyebilirlerdi, haklılar)
Hayır deseler ben ona göre plan yapardım ama ok dedikleri için ona göre plan yapıyorum ve kızımı evlendiriyorum.
Şimdi ben neden ev alınsın dedim? Kızım istemediği (dünürümün istediği, daha iyi diye inat ettiği) bir semtte otursun diye mi?
Ev alınsın derken de dünürümün üzerine alısın mı demek istedim?
Bunların benim kızıma ne faydası var?
Haaa ama benim kızımın istediği semtte alsınlar, tapusunu kimin üzerine yaparlarsa yapsınlar. Ben kızımı evlendirmeden ÖNCE garantiye almak istemişim bana SÖZ verilmiş.
Şu durumda kızım kirada oturuyor, evet kirası ödeniyor ama dünürün kafası kızıp ödemiyorum deme riski var. O zaman ne olacak?
Siz gelinin ailesi olsanız ne düşünürsünüz?
Ev alınsın dediniz.Hem ev alınacak hem dünürün istediği yer de değil kızımın istedi yerde olacak hem kızım benim kredimi ödeyecek.Kusura bakmayın ama hiç bir aklı başında kız ailesi böyle bi şey istemez.Bende 23 yaşındayım babam asla sevgilimin ailesine kızımın istediği yerde ev alacaksın demez,diyemez.
Ayrıca konu sahibinin de kızın kirasını ödediğini sanmıyorum oğlunun kirasını ödüyor.Kızıp ödemeyecek olsa çoktan yapardı bunu bence haddi çoktan aşmışlar.
Kızı rahat etsin isteyen kızının kendi rahatını kendi sağlayacak.Damat bulup yolunacak kaz gibi onu da isterim bunu da isterim demek benim anlayabileceğim bi durum değil.