ufak bir kriz

hala oğlumla gelinime ev aldık demeyin diyorlar yahu..

abla ev aldık deme, gelinim ve oğlum kendi kirasını ödeyemediği için evlerinin kirasını ödüyorum, benim sayemde bir yuvaları var de :KK53:
Yani mühim olan tapuysa oglunun uzerine olan bi tapu var zaten:KK53: cekip alsin her seylerini ellerinden belki degeri bilinir o zaman:63:

demeyeceğim.kendimize ev aldık.isterse otursunlar.allahtan ki gelinim,buradakiler kadar katı düşünmüyor.ya da düşünüyorsa da banane...kendi ailesine ve abisinin karısına yaptıklarına baksınlar

ya abla hala otursunlar diyorsun ya, 6 ay çek elini üzerlerinden geçindirsinler kendilerini 1 kira, 1 kredi ve ev giderlerini ödeyerek..

Ya abla siz kendi emeginizle bir yatirim yapmissiniz onlarada bu evi sizi dusunerek aldik ister oturun ister kiranizi odeyelim demissiniz (ev zaten onlarin ilerde satar ustune koyar daha iyi yerde kendileri alirlar) soz nisan zamanida esiniz onlara ev alicam dememis bir ev daha alma niyetim var begenirlerse orada oturular demis Esinizde ailenin buyugu sonucta adam birikimini nerede kullanacagina kendisi karar vermis dogal yani
Bende yasimi basimi alip emek verip bir birikime sahip olsam icime sinecegi mutlu olacagim sekilde alir benden sonra ne yaparlarsa yaparlar diye dusunurum

Aranizdada benim senin yoksa sorun yapilacak bir sey yok
Fazla destekle biraz simartmissiniz
İnsanlar ne zorluklar yasiyorlar biraz sukur demesi lazim
Sevgiler

Zaten cagirilmadigin davete gidilmek abes olur. Gitmeyin. Acikca soyleyebilirsiniz gelinizi ayri kenara alipta bak kizim babanlar bizi aramadi davete cagirmadigi icin gelemiyoruz maalesef diye. Diger konuda ev alma fln bisey diyemem isin icini bilmiyorum hani aliyorsanizda basa kakmayin surekli vurgulamayin evi biz size aldik diye. Ama az once yorumda esim vefat edince evi hayir kurumuna bagislamak fln demisiniz.. guzelde.. tek cocuk bi ev yeter demenizde ayri bisey.. onlarinda cocuklari olcak sizin torunlariniz olcak buyuyecek size dua edecek.. felan filan..

Bence görmezden gelin ve eşinizle kitap fuarına gidin çünkü daha çok zevk alacağınız kesin :)

neredn biliyorsunuz?kirayı ödememiz için,kendi banka hesap numarasını kayınpederine verdi.oğluma elden veriyorduk ama onu kabul etmedi.

"Bunu bize verdiniz ama artık ödeyemeyeceğiz yavrum" deseydiniz keşke.
Zorla mı ödüyorsunuz?
Öyle bir durum varsa söyleyin, polise/savcılığa haber verelim.

neredn biliyorsunuz?kirayı ödememiz için,kendi banka hesap numarasını kayınpederine verdi.oğluma elden veriyorduk ama onu kabul etmedi.
Abla bunu cok aradiniz mi yaaa:bicak:

Sen fatihte oturuyordun herhalde. Ben de fatihteyim geleyim de sunlara gununu göstereyim:KK70:

öyle değil mi ama :KK53: hem evi beğenmeyecek hem de "eh alınmış ziyan olmasın" diyecek.. ahahaha la ben o sokağa sokmam o gelini hangi ev :KK53:
:D Sen gelini paralarsın ofis :D

E sizin başından beri dediğiniz "semt seçemez, siz uygun gördüğünüz yerden alırsınız, isterse gider oturur" değil miydi? İşte semti sevmese de kendisi için alınan eve gidiyor :D

Gitsin mi gitmesin mi ofis? Gitmese terbiyesiz şımarık, gitse yüzsüz :D

O evde oturacak, yani basliktaki herkese, size de gore ev onlara alinmis bu durumda.

Ama surat asiyor.

Sizce bu terbiyesizlik degil mi?
O evde oturacağını hepimiz yeni öğrendik ama. Bütün yorumlar o semti istemedikleri için taşınmayacakları yönündeydi, ki "oturmayacakları evi almışsınız" temalıydı. Eğer oturacaklarsa bu yorumları değiştirir.

Surat asması evet ayıp, eğer o eve gidip oturacaksa surat asması değil teşekkür etmesi gerekir.

Back
X