- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
Gelin de boğazına bıçak dayayıp öde demiyor ki
Ödemesinler.
bencede.. ben olsam çoktan boşan gel, buna bu kadar para yatırılmaz derdim mesela..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelin de boğazına bıçak dayayıp öde demiyor ki
Ödemesinler.
Yani mühim olan tapuysa oglunun uzerine olan bi tapu var zatenhala oğlumla gelinime ev aldık demeyin diyorlar yahu..
abla ev aldık deme, gelinim ve oğlum kendi kirasını ödeyemediği için evlerinin kirasını ödüyorum, benim sayemde bir yuvaları var de![]()
demeyeceğim.kendimize ev aldık.isterse otursunlar.allahtan ki gelinim,buradakiler kadar katı düşünmüyor.ya da düşünüyorsa da banane...kendi ailesine ve abisinin karısına yaptıklarına baksınlar
Yani mühim olan tapuysa oglunun uzerine olan bi tapu var zatencekip alsin her seylerini ellerinden belki degeri bilinir o zaman
![]()
Haydaaabak bu da ayrı bir yüzsüzlük mesela..
neredn biliyorsunuz?kirayı ödememiz için,kendi banka hesap numarasını kayınpederine verdi.oğluma elden veriyorduk ama onu kabul etmedi.Gelin de boğazına bıçak dayayıp öde demiyor ki
Ödemesinler.
Haydaaa![]()
neredn biliyorsunuz?kirayı ödememiz için,kendi banka hesap numarasını kayınpederine verdi.oğluma elden veriyorduk ama onu kabul etmedi.
Haydaaa![]()
öyle değil mi amahem evi beğenmeyecek hem de "eh alınmış ziyan olmasın" diyecek.. ahahaha la ben o sokağa sokmam o gelini hangi ev
![]()
neredn biliyorsunuz?kirayı ödememiz için,kendi banka hesap numarasını kayınpederine verdi.oğluma elden veriyorduk ama onu kabul etmedi.
Fenasın fenaaaa![]()
Abla bunu cok aradiniz mi yaaaneredn biliyorsunuz?kirayı ödememiz için,kendi banka hesap numarasını kayınpederine verdi.oğluma elden veriyorduk ama onu kabul etmedi.
öyle değil mi amahem evi beğenmeyecek hem de "eh alınmış ziyan olmasın" diyecek.. ahahaha la ben o sokağa sokmam o gelini hangi ev
![]()
O evde oturacağını hepimiz yeni öğrendik ama. Bütün yorumlar o semti istemedikleri için taşınmayacakları yönündeydi, ki "oturmayacakları evi almışsınız" temalıydı. Eğer oturacaklarsa bu yorumları değiştirir.O evde oturacak, yani basliktaki herkese, size de gore ev onlara alinmis bu durumda.
Ama surat asiyor.
Sizce bu terbiyesizlik degil mi?
bencede.. ben olsam çoktan boşan gel, buna bu kadar para yatırılmaz derdim mesela..
Oturmayı kabul etmişler ama oğluyla gelini