• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak bir soru

yaseminbirumut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
20
-14
86
37
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
Benim sorun şu 2 ayrı şehirde olan bir arkadaşlıktı bizimkisi 6 sene kadar sürdü tartışma küsme hiç eksik olmazdı. yaklaşık 1 sene önce beyfendi küstü bana bir daha konuşmadık sadece askere giderken mesaj attım ben sonra o bana ama ilerisi olmadı.
bugün doğum günüm mesaj atmış bana 6-7 aydan sonra ne yapmaya çalışıyor sizce

Ayrildiniz hemen askere mi gitti..
1 yıl olmuş o da askerde imiş..
DönünCe belki barışmak istemiştir bahanesi de dogum gununde mesaj atarimdir vs vs vs

6 yıllık sevgilinizi tanirsiniz bilirsiniz öyle değil mi? Sizce ne yapıyor?

Doğumgünü kutlamayacak cvp vermeyecek kadar kötü mü Ayrildiniz ki.. teşekkür ederim diyip gecebilirsiniz..

Ayrildiniz hemen askere mi gitti..
1 yıl olmuş o da askerde imiş..
DönünCe belki barışmak istemiştir bahanesi de dogum gununde mesaj atarimdir vs vs vs

6 yıllık sevgilinizi tanirsiniz bilirsiniz öyle değil mi? Sizce ne yapıyor?

Doğumgünü kutlamayacak cvp vermeyecek kadar kötü mü Ayrildiniz ki.. teşekkür ederim diyip gecebilirsiniz..

ben artık kendimi tanıyamıyorum ki insanlar çok değişti ne düşünür ne eder bilemedim.
Tartışmadık ama vedalaştık.evet nerdeyse küsünce hemen gitti diyebilirim kısa dönem olmuştu baya geleli.işin aslı numarası yoktu bende sildim sosyal medya vs kimsin deyince ismini söyledi öyle nasılsın filan açıldı konu ama devamı gelmedi şimdilik

ben artık kendimi tanıyamıyorum ki insanlar çok değişti ne düşünür ne eder bilemedim.
Tartışmadık ama vedalaştık.evet nerdeyse küsünce hemen gitti diyebilirim kısa dönem olmuştu baya geleli.işin aslı numarası yoktu bende sildim sosyal medya vs kimsin deyince ismini söyledi öyle nasılsın filan açıldı konu ama devamı gelmedi şimdilik

Askerden döndü de kendine geldi düşündü taşındı merak etti derken doğumgününu kaçırmadi gibi.. ben olsam eski bir arkadas gibi konuşur anlarım ne bekliyor istiyor.. belki o zaman olmadı şimdi olacak.. ya da böyle kalacak.. soru işareti ileri de Durter sizi iyice anlayın ki soru işareti kalmasın..
Seviyor Musunuz hala?

Askerden döndü de kendine geldi düşündü taşındı merak etti derken doğumgününu kaçırmadi gibi.. ben olsam eski bir arkadas gibi konuşur anlarım ne bekliyor istiyor.. belki o zaman olmadı şimdi olacak.. ya da böyle kalacak.. soru işareti ileri de Durter sizi iyice anlayın ki soru işareti kalmasın..
Seviyor Musunuz hala?

çok haklısınız bu dediğinizi yapacağım. boş değilim sanırım

Back
X