Bence uygun bir dille iletin. Orası sizin eviniz değil mi? Temizliği siz yapmıyor musunuz? Eminim saygı duyacaktır. İletişim kurmaktan çekinmeyin. :)
Çantasını yere koyma ayakkabıyı anlatırım da.Klozete çiş damlatıyorsun denmezki kazık kadar çocuğa.Eşime söylesem tersler diye düşünüyorum.Ne yapayım bilemedim ya :/
Bence terslemez uygun bir dille anlatırsanız anlayacaktır. Kimsenin "çiş"ini temizlemek zorunda değilsiniz, insanın midesi kaldırmaz yahu
Klozet kapağındaki çişler için banyonuza şu yazıyı asın
Hem öğrenci, hem erkek titizlik beklemeyin :) eşinize açıklayın durumu o uyarsın bir kaç defa daha tekrarlarsa siz konuşursunuz o zaman çekinip dikkat eder belki ama direk siz konuşmayın eşinizle de aranız açılmasın.
benimde en ayar olduğum şeylerden bitanesidir klozete damlatılan çiş :S
koca adam üniversiteye gidiyor ama gel görkii uff nası sölenirki bende bilemedim walla :S
Klozet kapağındaki çişler için banyonuza şu yazıyı asın
hahaha yahu erkek neden oturarak yapsın artık kadınlar bile oturmuyor bi aparat var onun yardımıyla erkek gibi ihtiyaç gideriyorlarEki Görüntüle 539147
Eşime anlatıcam arkdaşın dediği gibi cilveli cilveli.Neyse ki 2 hafta sonra halasına gidecek.Dahada gelmez belki o konuşmadan sonra.
Bu nasıl bi alettir yahu.Millet neler üretiyor artık sahsen ben kullanmam rahat edemem.Üstüme damlar falan.
Bu nasıl bi alettir yahu.Millet neler üretiyor artık sahsen ben kullanmam rahat edemem.Üstüme damlar falan.
kesin disarda tuvalete oturmayan bayanlara uretilmistiriyi hosta kullandiktan sonra cantaya konmaz o tek kulanimlikmi acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?