Ufak bir sorun

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide dikkat ettinizmi bilmem idrar yerlerede sicriyor ben cok dikkat ederim... surekli siliyorummm:25:

Bu arada tanıtımlarında otobüste seyahatte wc ihtiyacınızda kolaylıkla çıkarıp aparat sayesinde işeyebilisiniz gibisinden tanıtım yapılmış bu arada farklı bi aparatıda var çişi o hazneye dolduruyor.Dolunca otobüsten aşağı fırlatıcaksın olup bitecek :D Bu arada sabunla yıkayıp defalarca kullanabilirsiniz yazmışlar ıyy ellermiyim ben onu birdaha.

Ben bunun amacını hiç anlamıyorum. Oturarak daha rahat değil mi? Dertsiz başımıza niye dert alalım? :9:

e tabi acemilikle foşurtt diye etrafı batırabilir de insan ama misal bazen iş yerinde filan sıkışıyoruz, ben hayatta dışarıda tuvalet kullanamam bununla en azından hiç bir şeye temas etmez kadınlar o amaçla kullanılıyor olmalı :D

Bu arada tanıtımlarında otobüste seyahatte wc ihtiyacınızda kolaylıkla çıkarıp aparat sayesinde işeyebilisiniz gibisinden tanıtım yapılmış bu arada farklı bi aparatıda var çişi o hazneye dolduruyor.Dolunca otobüsten aşağı fırlatıcaksın olup bitecek :D Bu arada sabunla yıkayıp defalarca kullanabilirsiniz yazmışlar ıyy ellermiyim ben onu birdaha.

etraftaki guzelım otlar çürür be atınca:27:
insanoglunun yapmadıgı sey kalmadı valahi:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
e tabi acemilikle foşurtt diye etrafı batırabilir de insan ama misal bazen iş yerinde filan sıkışıyoruz, ben hayatta dışarıda tuvalet kullanamam bununla en azından hiç bir şeye temas etmez kadınlar o amaçla kullanılıyor olmalı :D

Tuvaletlerde genellikle şu değişen poşetli sistem oluyor ya o yoksa bile ben tuvalet kağıdını döşeyip klozete öyle kullanıyorum :27: Madem poşet yok ben de tuvalet kağıdını harcarım oh olsun :27:

Ben de bunun tek kullanımlıklarını görmüştüm kağıttandı. Aslında önyargılı olmamak denemek lazım :)

etraftaki guzelım otlar çürür be atınca:27:
insanoglunun yapmadıgı sey kalmadı valahi:ssz:

Atıcak değiliz zaten şakasına konuşuyoruz burda :D

Ama erkekler atıyor yollarda görüyoruz doldurmuşlar kola şisesine salmışlar çayıra :D Ey gidi insanoğlu hey

Oturarak çişlerini yapamıyorlar mı bu erkekler.Neden ayakta.Okullarda öğretilmeli bence buda :D

Eşinizin desin ki yeğenine ''ayakta işeme,prostat olursun!'':27::27:

hahaha yahu erkek neden oturarak yapsın artık kadınlar bile oturmuyor bi aparat var onun yardımıyla erkek gibi ihtiyaç gideriyorlar :DEki Görüntüle 539147

Ne müthiş bi fantezi,nasıl bir mühendislik harikası bu yahu:51:
Uzun süre baktım resme zira algım yavaşlamış zor çözdüm nerede duracağımı:34:

Atıcak değiliz zaten şakasına konuşuyoruz burda :D

Ama erkekler atıyor yollarda görüyoruz doldurmuşlar kola şisesine salmışlar çayıra :D Ey gidi insanoğlu hey

biliyorum atmayacagınızı zaten bir bayan yapmaz bunu.
ben erkekler icin soyledım

Eşinizin desin ki yeğenine ''ayakta işeme,prostat olursun!'':27::27:

Ne müthiş bi fantezi,nasıl bir mühendislik harikası bu yahu:51:
Uzun süre baktım resme zira algım yavaşlamış zor çözdüm nerede duracağımı:34:

Her bünyeye olmaz ki bu :D Smal medium Xl falan çeşitleri varmıdır acbaa ? hahaha

Ay kız bu yavaş yavaş akar klozete bizde erkekler gibi sallarız aksın diyee hahahahahayy
:1::1:kagidi astim wc ye hahaahahah :27:
bence hepsini atsak daha iyi bida ellemem ben onu :1::1:
Tuvaletlerde genellikle şu değişen poşetli sistem oluyor ya o yoksa bile ben tuvalet kağıdını döşeyip klozete öyle kullanıyorum :27: Madem poşet yok ben de tuvalet kağıdını harcarım oh olsun :27:
ayni ben :27:posetli sisteme denk gelmedim hic ama kagitlar oluyo seriyosun suyla gidiyo onlarda iyi :27:
Ben de bunun tek kullanımlıklarını görmüştüm kağıttandı. Aslında önyargılı olmamak denemek lazım :)

kagitmi :26::26:

biliyorum atmayacagınızı zaten bir bayan yapmaz bunu.
ben erkekler icin soyledım

Peki canım :))) Kullanırmıyın bu şekilde bi aleti.

Otobüstesin çişin geliyor nerde benim Go girlim diyip çıkarıp yaparmısın ?

Dolu hazneyi ne yapardın sonra onuda söyle ama :D

yahu ben öyle de rahat edemem insanın altında sağa sola kayıyo onlar :D alafranga tuvalette havada leylek gibi durup ihtiyacımı gideriyorum ben çok zorda kaldığımda ama zaten sıkıntılı insanım çıkınca dizlerim tutmuyor :D o tuvalet kağıtlarına da hiç güvenmem milletin bi şeylerinin sıçramadığı ne malum :/

Peki canım :))) Kullanırmıyın bu şekilde bi aleti.

Otobüstesin çişin geliyor nerde benim Go girlim diyip çıkarıp yaparmısın ?

Dolu hazneyi ne yapardın sonra onuda söyle ama :D

kullanmazdım ki
o hazneyi dolduranlar düsünsün:1:

ayni ben :27:posetli sisteme denk gelmedim hic ama kagitlar oluyo seriyosun suyla gidiyo onlarda iyi :27:

Tabi sonrasında bunlar olurken geçen süre zarfında dışarıda bekleyen erkek arkadaş işkillenebiliyor ne iş çevirdi diye :52: Öyle çıkar dışarı yap, sallan, geç değil ki bizde :9:

Ayy kağıttan evet, çok tuhaf bir şey hiç denemedim ama aklıma soktunuz şimdi :9:

Son düzenleme:
:1::1:kagidi astim wc ye hahaahahah :27:

bence hepsini atsak daha iyi bida ellemem ben onu :1::1:

Kağıt dediğim özel bir kağıttı canım karton gibi ama daha ince :) sudan hemen etkilenmeyen bir materyalle yapılmıştır. Gerçi fazla inceleyememiştim merak ettim şimdi bak tekrar :D

Tweety;

Madem yazıyı astın sonuçlarını bildirmeyi unutma,merakla bekliyoruz
:6::6:

Back
X