Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha yahu erkek neden oturarak yapsın artık kadınlar bile oturmuyor bi aparat var onun yardımıyla erkek gibi ihtiyaç gideriyorlarEki Görüntüle 539147
Ben bunun amacını hiç anlamıyorum. Oturarak daha rahat değil mi? Dertsiz başımıza niye dert alalım?
Bu arada tanıtımlarında otobüste seyahatte wc ihtiyacınızda kolaylıkla çıkarıp aparat sayesinde işeyebilisiniz gibisinden tanıtım yapılmış bu arada farklı bi aparatıda var çişi o hazneye dolduruyor.Dolunca otobüsten aşağı fırlatıcaksın olup bitecekBu arada sabunla yıkayıp defalarca kullanabilirsiniz yazmışlar ıyy ellermiyim ben onu birdaha.
e tabi acemilikle foşurtt diye etrafı batırabilir de insan ama misal bazen iş yerinde filan sıkışıyoruz, ben hayatta dışarıda tuvalet kullanamam bununla en azından hiç bir şeye temas etmez kadınlar o amaçla kullanılıyor olmalı![]()
etraftaki guzelım otlar çürür be atınca
insanoglunun yapmadıgı sey kalmadı valahi![]()
Oturarak çişlerini yapamıyorlar mı bu erkekler.Neden ayakta.Okullarda öğretilmeli bence buda![]()
hahaha yahu erkek neden oturarak yapsın artık kadınlar bile oturmuyor bi aparat var onun yardımıyla erkek gibi ihtiyaç gideriyorlarEki Görüntüle 539147
Atıcak değiliz zaten şakasına konuşuyoruz burda
Ama erkekler atıyor yollarda görüyoruz doldurmuşlar kola şisesine salmışlar çayıraEy gidi insanoğlu hey
Eşinizin desin ki yeğenine ''ayakta işeme,prostat olursun!''
Ne müthiş bi fantezi,nasıl bir mühendislik harikası bu yahu
Uzun süre baktım resme zira algım yavaşlamış zor çözdüm nerede duracağımı![]()
Ay kız bu yavaş yavaş akar klozete bizde erkekler gibi sallarız aksın diyee hahahahahayy
bence hepsini atsak daha iyi bida ellemem ben onuBu arada tanıtımlarında otobüste seyahatte wc ihtiyacınızda kolaylıkla çıkarıp aparat sayesinde işeyebilisiniz gibisinden tanıtım yapılmış bu arada farklı bi aparatıda var çişi o hazneye dolduruyor.Dolunca otobüsten aşağı fırlatıcaksın olup bitecekBu arada sabunla yıkayıp defalarca kullanabilirsiniz yazmışlar ıyy ellermiyim ben onu birdaha.
ayni benTuvaletlerde genellikle şu değişen poşetli sistem oluyor ya o yoksa bile ben tuvalet kağıdını döşeyip klozete öyle kullanıyorumMadem poşet yok ben de tuvalet kağıdını harcarım oh olsun
![]()
Ben de bunun tek kullanımlıklarını görmüştüm kağıttandı. Aslında önyargılı olmamak denemek lazım :)
biliyorum atmayacagınızı zaten bir bayan yapmaz bunu.
ben erkekler icin soyledım
Tuvaletlerde genellikle şu değişen poşetli sistem oluyor ya o yoksa bile ben tuvalet kağıdını döşeyip klozete öyle kullanıyorumMadem poşet yok ben de tuvalet kağıdını harcarım oh olsun
![]()
Peki canım :))) Kullanırmıyın bu şekilde bi aleti.
Otobüstesin çişin geliyor nerde benim Go girlim diyip çıkarıp yaparmısın ?
Dolu hazneyi ne yapardın sonra onuda söyle ama![]()
ayni benposetli sisteme denk gelmedim hic ama kagitlar oluyo seriyosun suyla gidiyo onlarda iyi
kagitmi :26::26:
kagidi astim wc ye hahaahahah
bence hepsini atsak daha iyi bida ellemem ben onu
ayni benposetli sisteme denk gelmedim hic ama kagitlar oluyo seriyosun suyla gidiyo onlarda iyi
kagitmi :26::26:
kullanmazdım ki
o hazneyi dolduranlar düsünsün![]()