selam kızlar,
size benim açımdan sorun teşkil etmeyen fakat karşımdaki insanların üzülüp kırılabildiği bir durumdan bahsetmek istiyorum.
çabuk sinirleniyorum. Agresif, gergin biri halini alabiliyorum. Lafımı esirgeyebilen biri hiç olmadım. Dediğim gibi benim açımdan çok dert değil ama insanlar alınıp kırılabiliyor.
Ha tabii ki durduk yere sinirlenmiyorum haklı olduğum konularda sert reaksiyonlar gösteriyorum ama bu bazen aşırı bir hal alabiliyor. Geçip gidebileceğim konulara özgü de böyleyim yani.
Yay burcuyum bu arada, ateş grubu, çabuk parlayan insanlar bizim burçtan çıkıyor genelde. Ne diyorsunuz bu duruma? Teşekkürler.
kimse durduk yere agresif olamaz ya geçmişten gelen kırıcı bir olay yasamışssındır yada karsındaki insanlar gerçekten seni bunaltmıstır. Kırılmak istemiyorlarsa kırıcı konusmasınlar. Ama yinede tabi kendine engel olman lazım aşırıya kaçmadan uyarabilirsin
aynı beni anlatmışın. gıcık etmezlerse zaten hiç bir şey demiyorum. :).
bir ara psikoloğa gittim. ilaç kullandım. faydasi olurdu. fakat ilaçların yan etkisi var. o yüzden devam etmedim. biraktim anında. başka çözüm bilmiyorum. kendini biraz frenlemeye calismaktan başka. akrep burcuyum.
Bende bazen çok agresif olabiliyorum ama bazı insanlara karşı. Mesela bi konu hakkında bilgisi olmadığı halde abuk subuk konuşanlara, kalbi kötü olduğunu bildiğim insanların benim için yaptığı yorumlara, kendini olmayan biri gibi göstermeye çalışanlara vb. hiç lafımı çekmeden ne düşünüyorsam hemen söylüyorum ve gerçekten bazen boğasım geliyor :) 5 dk önce gerginlik yaşayıp masama geldim
benim tanıdığım bir yay burcuda böyle, hiç anlaşamazdık,
ufak tefek şeylerden sorun çıkartırdı( bize göre)
onun huyuna suyuna gitmekten yorulmuştuk artık,
bu durum sizi rahatsız etmiyor olabilir evet bu sizin huyunuz ama emin olun çevrenizdeki insanlar yıpranıyor,
ve sizi gerçekten sevenle,idare eden insanları ayırt edemez hale geliyorsunuz.
biraz daha olumlu düşünün, yanlış anlamış olabilirim, karşımdakinin kötü bir niyeti yok aslında diyin,
bu şekilde belki biraz kendinizi yatıştırabilirsiniz.
sen tam benı tarif etmissin simdiii :)))))
bende oyleyım arkadasım. ilk seferde kendımı zarzr tutuyorum, uyardıgımda yıne aynısı yapılırsa cileden cıkıyorum.
ben kimseye karsı hata yapmamaya özen gosterıyorum herkesten de aynısını beklıyorum. bence bu hakkım.
ha bıde su var, kimseye durduk yere kızmıyorum ya da A kişisine kızıp B kişisinden cıkarmıyorum hıncımı. kime kızdıysam ona catarım haklıysam da hakettıgı ne varsa soylerım acımam.
bence bosver kal böyle :)))
cunku ınsanlar hakedıyorlar ki kızıyoruz.
sen dikkat edecegıne bırazda onlar dikkatli olsunlar senın karsında!
canım hepmi böyleydin yoksa böyle olmana sebep olaylar mı oldu bende son bi senedir aynı şeyleri yaşıyorum önceden karşımdakini kırmamamk için içimden düşünürdüm ama şimdi pat pat söyledikçe pat pat kalp kırıyorum son bi senedir yaşadığım olaylar sonucu böyle oldu :)
Ben de çok gerginim çok sinirliyimdir...Haklı yere öfkelendiğim zamanda oluyor haksız yere öfkelendiğim zamanda...
Bir gün eşime çok sinirlenmiştim açtım ağzımı...Söylendim durdum saatlerce...Sakinleştiğimde eşim geldi bana kızma canım,sen bağrındığında yaptığım hata düzelmiyor sadece beni kırıyorsun,olmuşla ölmüşe çare yok sadece gerisi boş dedi...O an başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki...Bir an eşimi kaybetmiş olduğumu düşündüm(artık hep düşünürüm bunu) Kızdığım şey o kadar boş geldiki o anEşimin babası,dedesi,amcası ve kuzeni bir kaç sene içinde ard arda vefat etmiş...Bunların etkisiyle sanırım hiç birşeye kızmaz...
Hatamız burda sanırım bizim...Karşımızdakini bir gün kaybedebileceğimizi düşünmüyoruz...Kızdığında sadece karşındakini kaybettiğini düşün inan işe yarıyor...
yükselenim yay benim deçabuk parlarım eskiden beri hala daha oluyor..ama tek farkı kontrol altına alabilmek.
eskiden ok yaydan fırladı mı belli olmuyordu..yirmili yaşların başlangıcı ve sonrasında..ama ilerleyen zamanda bunun artık
sana da zarar verdiğini görüyorsun.sinirlilik stres iyi bir durum değil her açıdan..
şimdi sana zarar gibi görünmüyor belki ama ne demiş eskiler: " keskin sirke küpüne zarar."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?