canım ben de tipik bir yay burcuyum ve ben de bir anda sinirlenip aşırı tepkiler verebiliyorum, ama sinirim de çok çabuk geçiyor, bu durumdan kurtulmaya çalıştım hatta bir dönem depresyon sebebiyle ilaç da kullandım ama bir türlü değiştiremedim
Ufak bir sorun değil ve etrafınızdaki insanları geri dönülemeyecek şekillerde kırarsanız ileri de size gösterdikleri tolerans azalınca sizi de etkileyen bir sorun haline gelir. Bence önce yaklaşımınızı değiştirmeniz lazım. Herkes karşısındakini kırabilir, sinirli çıkışlar yapabilir ama bunu frenleyen empati duygusu ve karşınızdakine verdiğiniz değerdir. Yani haklı olsanız bile ufak tefek şeyler için karşıdakini üzüp kırmamak lazım. Size lazım onlar :)
Bence senin gibi olmak daha iyi.
En azından içinden öfkelenip kin beslemezsin..
Ufak bir sorun değil ve etrafınızdaki insanları geri dönülemeyecek şekillerde kırarsanız ileri de size gösterdikleri tolerans azalınca sizi de etkileyen bir sorun haline gelir. Bence önce yaklaşımınızı değiştirmeniz lazım. Herkes karşısındakini kırabilir, sinirli çıkışlar yapabilir ama bunu frenleyen empati duygusu ve karşınızdakine verdiğiniz değerdir. Yani haklı olsanız bile ufak tefek şeyler için karşıdakini üzüp kırmamak lazım. Size lazım onlar :)
Selam kızlar,
Size benim açımdan sorun teşkil etmeyen fakat karşımdaki insanların üzülüp kırılabildiği bir durumdan bahsetmek istiyorum.
Çabuk sinirleniyorum. Agresif, gergin biri halini alabiliyorum. Lafımı esirgeyebilen biri hiç olmadım. Dediğim gibi benim açımdan çok dert değil ama insanlar alınıp kırılabiliyor.
Ha tabii ki durduk yere sinirlenmiyorum haklı olduğum konularda sert reaksiyonlar gösteriyorum ama bu bazen aşırı bir hal alabiliyor. Geçip gidebileceğim konulara özgü de böyleyim yani.
Yay burcuyum bu arada, ateş grubu, çabuk parlayan insanlar bizim burçtan çıkıyor genelde. Ne diyorsunuz bu duruma? Teşekkürler.
eski erkek arkadaşım da yay burcuydu, o da böyleydi. En ufak bir tartışmada bile en son söyleyeceği lafı ilk söylerdi yada hemen agır konuşmaya başlardı. Burcun özelliği demekki:) ama dürüst oluyor yay burçları
Evet canım inanılmaz dürüstüzdür. Bir yay burcu ne diyorsa doğrudur bazen söyledikleri ve "Yaparım" dedikleri şaka gibi gelebilir ama cidden de yapar ve söylediği de 100% gerçek fikridir
Buradan da genel sesleneyim: Yay burçları asla yalan söylemez ve deneme yapmaz arkadaşlar. Hani sevdiğiniz yaysa falan "Sevmiyorum, defol git" falan dediyse maalesef doğrudur...
bence yaptığın çok itici.......babamda böyle ordan biliyorum en ufak şeye sinirlenmeler bana belli etmemeye çalışsada dünyanın en iyi babası olsa da hep beni düşünse de babama tahammülüm yok......üstelik annemde zaman içersinde ona benzedi
onlara ne kadar ihtiyacım olsada hiçbirşeyimi anlatmam....benden uzak allah a yakın
sizde dikkat eksikliği de varmış......bence bu sadece karakter meselesi değil beynin kimyasında da bir sorun olabilir.....hani bilirsiniz .....depresyon da ruhsal bir hastalık değil ...kimyasal bir hastalıktır......beyin nörotransmitterlerinin oranı değişmiştir.........ve aslında çoğunlukla nasıl beslendiğimizle ilgilidir.......örneğin insulin rezistansı var mı çabuk mu acıkırsın........
ben dikkat eksikliğimi şekerli çay ve kahveyi bırakıp yüksek doz omega 3 kullandıktan sonra bir miktar düzelttim.......allah sana da acil şifalar versin
Benim eski sevdigim yaydi ve habire seni seviyorum derdi de inanmamaya baslamistim sürekli söyledigi icin
Selam kızlar,
Size benim açımdan sorun teşkil etmeyen fakat karşımdaki insanların üzülüp kırılabildiği bir durumdan bahsetmek istiyorum.
Çabuk sinirleniyorum. Agresif, gergin biri halini alabiliyorum. Lafımı esirgeyebilen biri hiç olmadım. Dediğim gibi benim açımdan çok dert değil ama insanlar alınıp kırılabiliyor.
Ha tabii ki durduk yere sinirlenmiyorum haklı olduğum konularda sert reaksiyonlar gösteriyorum ama bu bazen aşırı bir hal alabiliyor. Geçip gidebileceğim konulara özgü de böyleyim yani.
Yay burcuyum bu arada, ateş grubu, çabuk parlayan insanlar bizim burçtan çıkıyor genelde. Ne diyorsunuz bu duruma? Teşekkürler.
canım troit bezlerine baktır. guatır hastalığıda sinir yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?