Ufak bir tavsiye lütfen...

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
323
Arkadaşlarım benimki deŕt değil şükür ben bir şey sormak istiyorum nereye açacağımı bilemedim burası da aktif olduğu için yazdım elimde bayağı fazla kalıp sabun rendesi var nasıl değerlendirebilirim.çam.mak.koysam bozulurmu makina erirmi kullanan varsa bana yardımcı olabilirmi?

Sıcak suda eritip koy eğer makineye koyacaksan. Yoksa giderleri tıkıyormuş. Eritirsen sıvı deterjan gibi olur.

Kızım diş hek.okuduğu için bu ilk yıl sabunlardan dişler yaptılar.parça parçaydı bende rendeledimde nasıl kullancamı bilemedim

Sabunlari rendeleyin. Hali,koltuk silerken kullanin. Ben camasir makinesinede koyuyorum özellikle perde yikarken hatta oglum kucukken onun camasirlarinida yikardim sabunla . Makineye az koyarsaniz hic bir sey olmaz.

Arkadaşlarım benimki deŕt değil şükür ben bir şey sormak istiyorum nereye açacağımı bilemedim burası da aktif olduğu için yazdım elimde bayağı fazla kalıp sabun rendesi var nasıl değerlendirebilirim.çam.mak.koysam bozulurmu makina erirmi kullanan varsa bana yardımcı olabilirmi?
Sıcak yıkama yaparsan sorun olmaz. Zaten bebekler için sabun rendesi kullanılıyor. Keselere doldurup dolap ve çekmecelere koyarsan mis gibi kokuyor.

Ben küçük kalan sabunları eritip bir sürü şekilli kalıplara döküp donduruyor idim. :KK39:

Annem kalan sabunları rendelerdi o şekilde.
Beyaz çamaşırları ve özellikle de çarşafları yıkarken makinaya koyardı biraz.
Hala arada yapıyor sanırım.
Fakat çok fazla kullanmamak gerek, makinayı bozmaması açısından.

Keselere koyup dolaplara yerleştirmekte güzel bir fikirmiş bence. Mis gibi kokar.
Aynı zamanda çekmecelere de konulabilir.
Bende ufak sabunları çekmecelerime atarım mesela, tertemiz kokuyor herşey o zaman.

çamaşır makinesinde kullanın. arkadaşlar yazmış zaten sıcak suda eritin, ben kullanıyorum mis gibi oluyor. içine biraz da kullandığınız çamaşır deterjanından katarsanız köpüğü keser köpürmez.

makınede kullananlar var ... halilar sılınebılır mesela ya da ne bıleyım keselere konulur ıçıne bıraz esans damlatılır banyo wc asılır koku ıçın...

Back
X