- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.890
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
BiliyorNişanlısı kk kullanıcı adını bilmiyordur heralde ya
Konuya tıklayınca içindeki yangından bahsedecek sanmıştım ben de shkgfhAsıl yangın senin içinde be nurişşşş.
Nişanlısı kk kullanıcı adını bilmiyordur heralde ya
E benim de halamın sakalı olsa amcam olurdu sen düşün!Nişanlım terketti diye paylaşım yapanlara 700 tane yorum yapıyorsunuz.Ben bunu paylaşınca şurada az önce araç tipi patlayabilirdi.Ve çevrede birsuru bina dükkan vardi.Siz düşünün günlük mü oldu.
Biz açmadık ki kendi açtı onu da.Ya ama yine de insanların özel meselelerini karıştırmayın araya bunun nişanlısıyla ne alakası var :| o konu farklı bu farklı üzücü olabilir bu tarz yorumlar
Kıza tavsiye veriyoruz.Nişanlım terketti diye paylaşım yapanlara 700 tane yorum yapıyorsunuz.Ben bunu paylaşınca şurada az önce araç tipi patlayabilirdi.Ve çevrede birsuru bina dükkan vardi.Siz düşünün günlük mü oldu.
Güle güleE benim de halamın sakalı olsa amcam olurdu sen düşün!
Kirpinin ayağı yandı galiba diye bdv de konu açmak şu demek oluyor ben ilgi delisiyim. Derdim yoksa da derdim vara konu açıp azıcık ilgi istiyorum
Ya ama yine de insanların özel meselelerini karıştırmayın araya bunun nişanlısıyla ne alakası var :| o konu farklı bu farklı
üzücü olabilir bu tarz yorumlar
Biz açmadık ki kendi açtı onu da.
Geçmiş olsun yakalayabilir miydiniz emin değilim ama kirpinin yanıklarına hametan tarzı birşey sürebilir misinizYaklaşık bir haftadır kadar teyzemlerdeyim.Evlerinin arkasında boş arsa var.Burasi normalde taşra ilçe ama merkeze bağlandı yakın zamanda.O yüzden hem ova hem düzlük tarla çok.Ve ot bayağı olur.Genelde burada balya ile uğraşırlar.Evlerinin yakınındaki tarla tutuşmuş.Otururken komşuları aradi.Panikle itfaiyeyi aradık. Geç geldiler.Kuzenim birde tarlaya arabasını çekmiş.Hizlica geldi arabasını çekti.Lpg'li aracı bu arada birde.
Yangin alanı çok küçüktü ama ot vs. olduğu için hızlı şekilde tutuştu.Buyuk ihtimal izmarit attılar.Birde yangından kirpi çıktı.Ayaklari hafif yanmış ona çok üzüldüm.Hayvan canını zor kurtardı.
Doğamda varrrrrrrrreDuyar kasilmazsa olmaz ama lutfen.
Çünkü eşi / nişanlısı okuyor . Geçmiş olsun diye yazar diye bekliyoNuranka markete gittigini yazmayi unutmussun. Her gun cevrendeki herkes icin konu acmaya usenmiyormusun? 7 sulaleni saydin bize,yetmedi civardaki haberleri yayinliyorsun.
Çünkü eşi / nişanlısı okuyor . Geçmiş olsun diye yazar diye bekliyo
Kız bana niye diss atıp duruyosun cnxnsjdjdn niye bu kadar sinirlendin raad ol yaaaawww taamO konu ile bu konunun alakasi yokmus, nisanlisi ile ne alalasi varmis, uzaktan bakinca keklenmeye musait gorunuyoruz herhalde
Kız bana niye diss atıp duruyosun cnxnsjdjdn niye bu kadar sinirlendin raad ol yaaaawww taam
Ufaccccccık bir fikir çatışması yaşadık baby sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?