Ufak Bir Yangın

E benim de halamın sakalı olsa amcam olurdu sen düşün!
Kirpinin ayağı yandı galiba diye bdv de konu açmak şu demek oluyor ben ilgi delisiyim. Derdim yoksa da derdim vara konu açıp azıcık ilgi istiyorum

Peki bu konuda yapabileceğimiz birşey verebileceğimiz bir tavsiye olmadığına göre bu konu niye burada?

Kıza tavsiye veriyoruz.

Sana ne diyelim ?

Söylediğimi yanlış anlama gerçekten iyi olman için,ama terapiye gitsen çok iyi olur bence.

Ya ama yine de insanların özel meselelerini karıştırmayın araya bunun nişanlısıyla ne alakası var :| o konu farklı bu farklı
üzücü olabilir bu tarz yorumlar

Evet kendisi nisanli konusunu acip onlara yorum yapiyorsunuz derken sorun yok ama biz nurankanin gercek amacini yazinca uzucu oluyor. Siz de haklisiniz ya.

Geçmiş olsun yakalayabilir miydiniz emin değilim ama kirpinin yanıklarına hametan tarzı birşey sürebilir misiniz

Nuranka markete gittigini yazmayi unutmussun. Her gun cevrendeki herkes icin konu acmaya usenmiyormusun? 7 sulaleni saydin bize,yetmedi civardaki haberleri yayinliyorsun.
Çünkü eşi / nişanlısı okuyor . Geçmiş olsun diye yazar diye bekliyo

Çok geçmiş olsun çook üzüldüm, ayakların yakında su toplar ama ileri derece yanık değilse çabuk geçer inşallah canım

Yukarıdaki mesajı direkt kirpiye yazdım çünkü dert senin değil onun derdi, eğer kendisini yine görürsen geçmiş olsun dileklerimi iletirsin, yoksa konuyu niye açtığını anlayamayacağım.

O konu ile bu konunun alakasi yokmus, nisanlisi ile ne alalasi varmis, uzaktan bakinca keklenmeye musait gorunuyoruz herhalde
Kız bana niye diss atıp duruyosun cnxnsjdjdn niye bu kadar sinirlendin raad ol yaaaawww taam
Ufaccccccık bir fikir çatışması yaşadık baby sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…