- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.890
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Bilmiyorsak neden buraya konu açıyorsun?Evet barıştık çay içtik şuan yanımda yazdıklarınızi beraber okuyoruz.Ne çok bilmiş kadın var burada diyor.
Bilmemişmiş bulduğuna sevinsin o zaman. O kadar şeye barışmışsınız işteEvet barıştık çay içtik şuan yanımda yazdıklarınızi beraber okuyoruz.Ne çok bilmiş kadın var burada diyor.
Şimdi o ne dualar okuyor akıllı geçinen safın birini bu devirde iyi bulmuşum diye ahahahah.Evet barıştık çay içtik şuan yanımda yazdıklarınızi beraber okuyoruz.Ne çok bilmiş kadın var burada diyor.
Dalga geçen ben oluyorumSorma kız dalga geçerler senle de benim gibi bonjur diye
İkisi de dertLPG li arabanın patlamaması bundan korkmak dert değil kirpi var ayakları biraz yanmış neyse ki sağ çıkmış
Sizce değil mi ? O kişi hakkında konu açmak istesem zaten acarim.Konusurum acmadigima göre.Komik mi ?
Güle güleSevgili Barbie KK'daşım,
Öncelikle kalbin kadar temiz bu sayfayı bize ayırdığın için teşekkür ederiz.
Her gün haberlerini alıyoruz. Kirpi kardeşe Allah'tan şifa, geride kalanlara ise sabır diliyoruz.
Özlet kendini lütfen!
Sincerely KK,
Nişanlım terketti diye paylaşım yapanlara 700 tane yorum yapıyorsunuz.Ben bunu paylaşınca şurada az önce araç tipi patlayabilirdi.Ve çevrede birsuru bina dükkan vardi.Siz düşünün günlük mü oldu.
Ben haksız yere tazminat almadım.Hergun sabahın köründe siz evlerinizde pandemi'de rahat rahat uyurken ben ise nasıl gidip geleceğimi düsundum.Arac yok hava karanlık bayansin.Boyle çalıştım.Yeri geldi.Sabah 3 te evime gittim.Sabah 8 işbaşı çalıştım.Oturmak yasak sürekli ayakta çalıştım Kimse bana haksız para diyemez.Haddinizi bilin.Mune banlayabilir.Hic umrumda değil.Haddinizi bilin.Defolun gidin.Ben o parayı zor şartlarda kazandım.Geçmiş olsun. Boşan sana da yorum yapacağız. Aslında benim hala haksız yere alıp yediğiniz tazminatta ama neyse.
Senin başına kötü şeyler gelmiyor senin zaten bu kafayla kaliteli yaşama şansın yok. Kocan gelince dilin uzamış bi özgüven gelmiş. Kaynanan söndürür o özgüveni merak etme sen.Ben haksız yere tazminat almadım.Hergun sabahın köründe siz evlerinizde pandemi'de rahat rahat uyurken ben ise nasıl gidip geleceğimi düsundum.Arac yok hava karanlık bayansin.Boyle çalıştım.Yeri geldi.Sabah 3 te evime gittim.Sabah 8 işbaşı çalıştım.Oturmak yasak sürekli ayakta çalıştım Kimse bana haksız para diyemez.Haddinizi bilin.Mune banlayabilir.Hic umrumda değil.Haddinizi bilin.Defolun gidin.Ben o parayı zor şartlarda kazandım.
Ben haksız yere tazminat almadım.Hergun sabahın köründe siz evlerinizde pandemi'de rahat rahat uyurken ben ise nasıl gidip geleceğimi düsundum.Arac yok hava karanlık bayansin.Boyle çalıştım.Yeri geldi.Sabah 3 te evime gittim.Sabah 8 işbaşı çalıştım.Oturmak yasak sürekli ayakta çalıştım Kimse bana haksız para diyemez.Haddinizi bilin.Mune banlayabilir.Hic umrumda değil.Haddinizi bilin.Defolun gidin.Ben o parayı zor şartlarda kazandım.
Yaklaşık bir haftadır kadar teyzemlerdeyim.Evlerinin arkasında boş arsa var.Burasi normalde taşra ilçe ama merkeze bağlandı yakın zamanda.O yüzden hem ova hem düzlük tarla çok.Ve ot bayağı olur.Genelde burada balya ile uğraşırlar.Evlerinin yakınındaki tarla tutuşmuş.Otururken komşuları aradi.Panikle itfaiyeyi aradık. Geç geldiler.Kuzenim birde tarlaya arabasını çekmiş.Hizlica geldi arabasını çekti.Lpg'li aracı bu arada birde.
Yangin alanı çok küçüktü ama ot vs. olduğu için hızlı şekilde tutuştu.Buyuk ihtimal izmarit attılar.Birde yangından kirpi çıktı.Ayaklari hafif yanmış ona çok üzüldüm.Hayvan canını zor kurtardı.
Mesaj atıp şikayet ettim.Donus yapmadı.Bem birde şeye takildim.Poset goturecektim.Sacim belime kadar uzundu.Kestirdim omzumun hafif altında saçımı dağıtmadan kesti.Copun oraya götürdü orada bekledi.Suphelendim.Sacimi satarsa peruk niyetine falan asla hakkımı helal etmem.Çok gelmiş nurancığım. Böyle yangınlar sık yaşanıyorsa eve yangın tüpü alın.
Bu arada kuaför işini naptın?
Mesaj atıp şikayet ettim.Donus yapmadı.Bem birde şeye takildim.Poset goturecektim.Sacim belime kadar uzundu.Kestirdim omzumun hafif altında saçımı dağıtmadan kesti.Copun oraya götürdü orada bekledi.Suphelendim.Sacimi satarsa peruk niyetine falan asla hakkımı helal etmem.
Kuzenin kendine peruk yaptırır onu .Mesaj atıp şikayet ettim.Donus yapmadı.Bem birde şeye takildim.Poset goturecektim.Sacim belime kadar uzundu.Kestirdim omzumun hafif altında saçımı dağıtmadan kesti.Copun oraya götürdü orada bekledi.Suphelendim.Sacimi satarsa peruk niyetine falan asla hakkımı helal etmem.
Gözümle gördüm.Sacimi atkuyruğu gibi kesti.Dagitmadi.Copun yanında bekledi.TAnıdık kuafördü zaten, neden arayıp görüşmedin.
Gözümle gördüm.Sacimi atkuyruğu gibi kesti.Dagitmadi.Copun yanında bekledi.
Senin ne sorduğun önemli değil barbienin ne cevap verdiği önemli.Bunu sormadımki.
Niye aramadın onu sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?