- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Kirpiyi hafif iteklediler.Dokunamadi kimse zaten oda kendini kurtardı.Geçmiş olsun yakalayabilir miydiniz emin değilim ama kirpinin yanıklarına hametan tarzı birşey sürebilir misiniz
Eşimle görüşmediğini nereden biliyorsunuz.Çünkü eşi / nişanlısı okuyor . Geçmiş olsun diye yazar diye bekliyo
Burası nurun günlüğüDert nerede?
Bayağı kafanın içinden geçen herşey için konu açıyosun artık
Eşin? Görüşmek? Kız sen halen eşim diyorsun ya ben şaşırıyorum. Herifin anasının babana yapmadığı saygısızlık kalmamış. Ne eşi yavrum ?Eşimle görüşmediğini nereden biliyorsunuz.
Özelden yazdımEşin? Görüşmek? Kız sen halen eşim diyorsun ya ben şaşırıyorum. Herifin anasının babana yapmadığı saygısızlık kalmamış. Ne eşi yavrum ?
Ne yazdın?Özelden yazdım
Bize de yaz kizzzzzzz catlarizNe yazdın.
Ne yazdın?
GısganınBize de yaz kizzzzzzz catlariz
Aaa bu Nuranka mı?Nuranka markete gittigini yazmayi unutmussun. Her gun cevrendeki herkes icin konu acmaya usenmiyormusun? 7 sulaleni saydin bize,yetmedi civardaki haberleri yayinliyorsun.
Yaaa baristiniz mi ?Eşimle görüşmediğini nereden biliyorsunuz.
Yaaa baristiniz mi ?Eşimle görüşmediğini nereden biliyorsunuz.
Konu açmaya 40 tane şey bulabilirim ama ne gerek var gelip bunu yazma amacın ne barb
Evet barıştık çay içtik şuan yanımda yazdıklarınızi beraber okuyoruz.Ne çok bilmiş kadın var burada diyor.Yaaa baristiniz mi ?
İsteKonu açmaya 40 tane şey bulabilirim ama ne gerek var gelip bunu yazma amacın ne barbii.
Aaa bu Nuranka mı?
Bende diyorum buna ne oldu, sesi soluğu çıkmıyor
LPG li arabanın patlamaması bundan korkmak dert değil kirpi var ayakları biraz yanmış neyse ki sağ çıkmışDert nerede?
Bayağı kafanın içinden geçen herşey için konu açıyosun artık
Ama patlamadı? Ben de bugün işten eve dönerken sağ şeritteki araç birden önümdekinin önüne kırdı sinyalsiz, kaza olabilirdi! Trafik mahvolurdu. Çevrede insanlar arabalar vardı.Nişanlım terketti diye paylaşım yapanlara 700 tane yorum yapıyorsunuz.Ben bunu paylaşınca şurada az önce araç tipi patlayabilirdi.Ve çevrede birsuru bina dükkan vardi.Siz düşünün günlük mü oldu.
Komik mi ?Evet barıştık çay içtik şuan yanımda yazdıklarınızi beraber okuyoruz.Ne çok bilmiş kadın var burada diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?