Ufak tefek şeylerin aslında pek de önemi yok değil mi lütfen teselli edin. Hatta kızın...

Sana kızmıyorum bizi bu hale getirenlere kızıyorum.
El alem ne der diye bizi manyağa çevirenlere kızıyorum..
Kadını kadın olarak değil de robot olarak gören zihniyete kızıyorum.
Kadın ölüm döşeğinde olsa bile evi temiz olmalı diyen ruh hastalarına kızıyorum.
Sürekli başka kadınları örnek veren o yapıyor da sen neden yapamıyorsun diyen gerizekalilara kızıyorum.
Ev işlerini yetiştirebilmek için çocuğumu ağlata ağlata iş yapan kendime kızıyorum.
Hayatı temizlik, yedirmek, içirmek ve son zamanlarda mükemmel derecede güzel olmaya ve herseyin en lüksüne kafayı takmış bu milete kızıyorum.
Hayatta temizlikten, güzellikten, paradan daha önemli şeyler var. Bırak karalahana pis desinler. Evindeki eşyalar demode desinler. Biraz kilo almış desinler..... kimseyi susturamazsın. Mezarda herkes bir olacak nasılsa.
Sizi ayakta alkışlıyorum arkadaşım 🤗O kadar samimi ve o kadar doğru söylüyorsunuz ki... Sırf bu yüzden sosyal medyamı kapattım ben de. Ona bile
'' Dayanamaz açarsın kesin'' diyenler olmuştu 🙄 Ahhh bu ELALEM NE DER FOBİSİ

Sizi ayakta alkışlıyorum arkadaşım 🤗O kadar samimi ve o kadar doğru söylüyorsunuz ki... Sırf bu yüzden sosyal medyamı kapattım ben de. Ona bile
'' Dayanamaz açarsın kesin'' diyenler olmuştu 🙄 Ahhh bu ELALEM NE DER FOBİSİ
Ben de boş verebilsem... çocukluğum, genç kızlığın gitti bu el alem ne der yüzünden. Millet o kadar meraklı ki kendine bakmadan başkasını eleştirmeye. Öz halam bir akrabasının evine gitmiş. Kadın tek yaşıyormuş ve çok yasliymis ama evi ter temizmis (!) Kadın ölünce arkasından ilk dediği şey buydu. Artık ölmüş gitmiş, rahat bırakın kadını diye haykırasım geldi.

Benim yeğenimde senin gibi. (29 yaşında :D) Kocasına diyorum valla Allah sana sabır versin. Gece dikkat et seni de çamaşır suyuyla dezenfekte etmesin.

Kızım neyin kafasını yaşıyosunuz :D Bi rahat olun.

Yaa
Benim yeğenimde senin gibi. (29 yaşında :KK70:) Kocasına diyorum valla Allah sana sabır versin. Gece dikkat et seni de çamaşır suyuyla dezenfekte etmesin.

Kızım neyin kafasını yaşıyosunuz :KK70: Bi rahat olun.
Yaaa ilahi 😂😂😂 Ahh relax olmak lazım doğru diyorsunuz da. Bugün karar aldım. Evi en son Perşembe günü temizlemiştim misafirlerin geldiği günden önceki gün. Normalde bugün Pazartesi ve benim elim asla durmaz silerim bir yerleri falan. Zor dayanıyorum 🙄🙄 ölmeyiz değil mi azıcık toz gelse

Yaaa neler yapıyorum bir bilseniz... Eve misafir gelmeden önce eşime normal tuvaleti asla kullandırmıyorum. Ebeveyn banyosundaki kullan diyorum... Tezgahın üstünde bulaşıklar ıslak olsa bile hemen topluyorum. Çamaşırlar bile hafif ıslak olsa hemen topluyorum. Elimde sürekli ıslak mendil. Kapı kolları. Priz içleri. Şalter kutusunun bile içini dışını siliyorum... Allah aşkına eve gelen adam ona mı dikkat ediyor. Ya da eve temizlik kontrolüne geliyorsa hiç gelmesin.
Benim için de kötü. Gittiğim her evde her yeri incelemeye alıyorum sanki 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Ayşenin evi temiz Fatmanın evi kirli bilmem ne
Cidden her misafir öncesi bunlarımı yapıyorsun? :oha: eşinede yazık adam napacağını şaşırır vallahi.. peki değermi sen yerleri 5kere de silsen 10 kerede silsen bir camı aç yine aynı toz olacak. evinde neredeyse ayda 1 kez temizlik yapanlar var misal ozaman ölmeleri gerekirdi sana göre :olamaz: açıkçası ben senin gibi birinin evinde asla rahat edemem ve 2. Kez gitmem, ve darılma evimede öyle inceleyip başka evle kıyaslayacak, temizmi diye bakınacak misafir kesinlikle istemem. Yazık dünya malı için ne kendini yıprat nede misafiri. Yarın birgün çocuk doğduğunda rahat büyüyemez. Eşin evinde rahat tuvalete nile gidemiyorsa ne anlamı kaldı sence? Ev tabikide dağılırda toplanırda,sonuçta insan yaşıyor içinde. Salın biraz keyfini çıkarım. eşyanın evin köleliğini yapma akışına bırak. Olmuyorsa tedavi şart.

Yani mükemmellik takıntıniz mi var? Evde bu kadar her şeyi kontrol etmek inanın hiç normal değil. Ben kendimi ev işi için o kadar yormam. O evde yaşıyorsunuz mum gibi olmaz ki. Yemek yersin bulasik çıkar yıkarsın bulaşık selesi dolu olur. Evin hiç dağılmaması için o evde yaşamıyor olmanız lazım

gorumcem gibisiniz de bu islak mendilin cok iyi temizledigi kanisina nereden variyorsunuz onu bilmiyorum
su sabun dururken neden islak mendil yani?

acikcasi, kasildigim rahat bi tabak corba bir bardak su icemedigim temiz evdense, pis ama kendimi rahat hissettigim evi tercih ederim.
evi dert edeceginize, evinizde huzurla yemek yiyemeyen insanlari dert edin bence. onlarla empati yapin, empati iyidir.

Kalkıp temizlik yapayım bari denizden geldik bir yığın çamaşır katladım kumu ayrı çabası
Balkon banyo yine kum oldu
😂🤦‍♀️
Çamaşırlar yerleşecek birde 😭😭

Dedi
Cidden her misafir öncesi bunlarımı yapıyorsun? :oha: eşinede yazık adam napacağını şaşırır vallahi.. peki değermi sen yerleri 5kere de silsen 10 kerede silsen bir camı aç yine aynı toz olacak. evinde neredeyse ayda 1 kez temizlik yapanlar var misal ozaman ölmeleri gerekirdi sana göre :olamaz: açıkçası ben senin gibi birinin evinde asla rahat edemem ve 2. Kez gitmem, ve darılma evimede öyle inceleyip başka evle kıyaslayacak, temizmi diye bakınacak misafir kesinlikle istemem. Yazık dünya malı için ne kendini yıprat nede misafiri. Yarın birgün çocuk doğduğunda rahat büyüyemez. Eşin evinde rahat tuvalete nile gidemiyorsa ne anlamı kaldı sence? Ev tabikide dağılırda toplanırda,sonuçta insan yaşıyor içinde. Salın biraz keyfini çıkarım. eşyanın evin köleliğini yapma akışına bırak. Olmuyorsa tedavi şart.
Dediklerinize harfiyen katılıyorum maalesef öyleyim 🙄

Yani mükemmellik takıntıniz mi var? Evde bu kadar her şeyi kontrol etmek inanın hiç normal değil. Ben kendimi ev işi için o kadar yormam. O evde yaşıyorsunuz mum gibi olmaz ki. Yemek yersin bulasik çıkar yıkarsın bulaşık selesi dolu olur. Evin hiç dağılmaması için o evde yaşamıyor olmanız lazım
Aynen öyle...

Islak mendili kim söyledi anlamadım
Yaaa neler yapıyorum bir bilseniz... Eve misafir gelmeden önce eşime normal tuvaleti asla kullandırmıyorum. Ebeveyn banyosundaki kullan diyorum... Tezgahın üstünde bulaşıklar ıslak olsa bile hemen topluyorum. Çamaşırlar bile hafif ıslak olsa hemen topluyorum. Elimde sürekli ıslak mendil. Kapı kolları. Priz içleri. Şalter kutusunun bile içini dışını siliyorum... Allah aşkına eve gelen adam ona mı dikkat ediyor. Ya da eve temizlik kontrolüne geliyorsa hiç gelmesin.
Benim için de kötü. Gittiğim her evde her yeri incelemeye alıyorum sanki 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Ayşenin evi temiz Fatmanın evi kirli bilmem ne
bu cevabi siz yazmadiniz mi ?

Önceki konularımı bilen bilir. Misafirlerim hala gitmedi Çarşamba akşamı yola çıkacaklar. Ve ben bu hafta izin alamadım. İşyerime geldim çalışıyorum. Ama aklım evde... Ortalık dağıldı mı kirlendi mi 🤯
Evet dağılır kirlenir. Ama temizlenir de değil mi? Gerçekten kafayı yemek üzereyim sanırım tedavi ve ilaç konusunda çok çok haklısınız kızlar. Ama nolur teselli verin bana. Evdir dağılır toplanır falan deyin...
Zaten misafir gelmeden önce temizlik yapıp toplamıştık. Çoluk çocuk yok... Resmen adamlar tedirginliklerinden yemek falan yiyemez oldular 😂 Ayy ne terbiyesizim yaa... Bu takıntı nereden çıktı bilmiyorum. Ama sanki insanlar bize gelip gittikten sonra '' Ayyy Karalahananın da evi ne pis ne dağınıktı '' diye laf çıkaracaklar diye korkuyorum... Halbuki yok öyle bir şey. Velev ki olsun... O evde ben yaşıyorum değil mi... Önemli olan misafir geldiğinde temiz düzenli olması değil midir zaten kızlar
Elaleme gore yasamayi birak sen de rahatla biz de ;) bal dök yala da olsa kulp takacak olan takar sen de kafaya takarsin bi bakmissin yasin 60 olmus aaaa dersin bosa yasamisim. Demeden çık bu kafadan.

Önceki konularımı bilen bilir. Misafirlerim hala gitmedi Çarşamba akşamı yola çıkacaklar. Ve ben bu hafta izin alamadım. İşyerime geldim çalışıyorum. Ama aklım evde... Ortalık dağıldı mı kirlendi mi 🤯
Evet dağılır kirlenir. Ama temizlenir de değil mi? Gerçekten kafayı yemek üzereyim sanırım tedavi ve ilaç konusunda çok çok haklısınız kızlar. Ama nolur teselli verin bana. Evdir dağılır toplanır falan deyin...
Zaten misafir gelmeden önce temizlik yapıp toplamıştık. Çoluk çocuk yok... Resmen adamlar tedirginliklerinden yemek falan yiyemez oldular 😂 Ayy ne terbiyesizim yaa... Bu takıntı nereden çıktı bilmiyorum. Ama sanki insanlar bize gelip gittikten sonra '' Ayyy Karalahananın da evi ne pis ne dağınıktı '' diye laf çıkaracaklar diye korkuyorum... Halbuki yok öyle bir şey. Velev ki olsun... O evde ben yaşıyorum değil mi... Önemli olan misafir geldiğinde temiz düzenli olması değil midir zaten kızlar
Ev orasi ev
Vasviye teyzenin kulaklari cinlasin (ne cektin bee) misafir odam yok misafir carsaflari hic yok misafir yemek takimi sacmaligi asla misafire verilen onem tabiki baskadir agirlarsin yollarsin ama misafire kendimi ve ailemi ayrica enerjimi harcatmam bikmistim babaannemin misafir geliyor kalkin sunu yapin bunu yapin o yemegi misafire yaptik size baska o carsaflar misafir için ne bu misafir bu ne muamele Rahat olun accik Rahat misafir için ev temizledimi hatirlamixorum kendim ve ailem icin temizlerim masadan cocugumu kaldirip odaya yer sofrasi kurup misafiri oturtmuslugumda yok once cocuklari beklerler sonra otururlar bende boylee

Back
X