- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakıkaten cok sacma sapan bıseyden dolayı tartısmıssınız.tabııkı ılıskının her devresınde tartısmalar olacak muhakkak ama bunu ılk defa duydum.kendım ıcın soyle bı dusunuorum da daha sabah sabah uyku mahmurluguyla kalkıcam kahvaltı hazırlıycam yumurta tutmus mu tutmamıs mı ustelık annemın yanında kalk gıt annen yapsın sana hangı kıvamda yumurta ıstıosan derdım.yumurtaya acırdım dogrusu atmaya. cok ayıp emıs nısanlın canım.bu ne kaprıstır ne sımarıklıktır bole.acaba annesıne de bole yapıomuymus sordun mu hıc
Nişanlımla yumurta ıcın kavga ettık
Az pişmin yumurta severdı,dün kahvaltıda öyle pişirdim,olmamış git bir daha pişir dedi gidip tekrar pişirdim onuda begenmedi.Annemınde moralı bozuldu benımde... Oysa tam olarak böyle değil ama olsun yerim ellerıne sağlık deseydı sorun olmazdı.:1no2:
Sonrada bir sürü laf yaptı tabı..
Şunun için yazıyorum.Sizlerde böyle ufak tefek sorunlar yaşıyor musunuz? Gercekten incir cekırdegını doldurmıcak sorunlar var mı ılışkınızde?
Lütfen cevap verın,yoksa bız mıyız tek enteresan çift..:uhm:
Yapıyormuş canım yapmaz mı... Annesi şımartmış zaten,sözlendıkten sonrada benım annemde devam ettırdı tabı...
Mesela gecen bayramda,il dışına akrabalara cıkıyım dedım.Bızdeki herkes memur herkes farklı bir ilde,amcalar,halam fılan.. Gitmemide istemıyor tabı nısanlım.Anneme sordu,anne nereye gıdıcek bu dedı,işte annemın tarıhe altın hafrlerle gecen cumlesı 'yok oğlum nereye gıdıcekmişki,senden habersız biyere gıdemez o,gectı artık devırler.oturur evde,napıcak...'
Yapma anne yaa,de ki,benım kızımdır ben evımdedir,ben gönderıyorum,haberın olsun..senağlama
Yapıyormuş canım yapmaz mı... Annesi şımartmış zaten,sözlendıkten sonrada benım annemde devam ettırdı tabı...
Mesela gecen bayramda,il dışına akrabalara cıkıyım dedım.Bızdeki herkes memur herkes farklı bir ilde,amcalar,halam fılan.. Gitmemide istemıyor tabı nısanlım.Anneme sordu,anne nereye gıdıcek bu dedı,işte annemın tarıhe altın hafrlerle gecen cumlesı 'yok oğlum nereye gıdıcekmişki,senden habersız biyere gıdemez o,gectı artık devırler.oturur evde,napıcak...'
Yapma anne yaa,de ki,benım kızımdır ben evımdedir,ben gönderıyorum,haberın olsun..senağlama
evet,benım annem çok yüz veriyor.Oysa deseydiki, ben ızın verıyorum gıttıgı ver benım akrabam,ben gönderıyosam sana sadece haber verırız,senden izin alamaz..
Tam tersıne her tartışmada ondan yana annem,haklıda haksızda olsa hep onu korur.Sen ızın vermedıkce şurdan şuraya gıdemez dıyo..:1no2:
Yada mesela nişanlım kuruyemiş yerken banada uzatır,bende yemem.bıgun yıne fındık uzattı,yok dedım,annem hemen yesene kızım zehır mı nolmuş yanı fılan dedı.. Her gelısınde tekrarladı bu olay,bıgun yıne uzattı ben yıne yok dedım,annem atladı lafa,yusufta ya anne dedı sen karışma sen laf söyledıgınde kendı rızasıyla yemiş olmuyo,sen dedın dıye yıyo,ben öyle ıstemıyorum dedı.Annem hem şaşırdı hem aklı basına geldı kaydirigubbakcemile3 o gunden sonra karışmaz mesela,bazen bende dıyorum ona,sen cok sımarttın onu dıye,ben naptınki dıyo..
Kızlar biraz daha acıyım konuyu,dun kahvaltıya cagırdık,sonrada gelınlık bakmaya cıkıcaktık.Daha once bızdeyken tavada yumurta pişirmemı ıstemişti,tarıf ettı,yaptım,begendı.bundan sorun yok.
Dün yıne pişireyım dedım.Sarısının çiğ olması gerek,aynı o şekılde pişirdim,beyazı pişti sarısı çiğ.. Yumurtayı getırdım baharat ıstermısın dedım yok,sucuk zaten baharatlı dedı ıyı dedım.Sonraki dıyalog şöyle ;
-bunu mu pişirdin?
-evet
-Ya allah aşkına böyle mi pişer yumurta
-ama sen çiğ sevıyodun işte aynı öyle
-Bunun akı çok
-ee?
-Bu boyle olmaz güzelim ben mi öğretıyım bı yumurtayı
-bıraz daha pişiriyim mi?
evet...
Sonra ben aynı tavayla tekrar gıttım sarısınıda pişirmeye calışıyorum,ayrıca akı tavanın heryerıne bulaşmamış,tabanı tamamen kaplaması gerekırmış,fındık yerı kadarda bı boşluk vardı tavada,oraya bulaşmamış yanı.Ayrıca pişirirkende ben yaratmadım ya akı fazlaysa fazla dıyorum içimden
Tekrar götürdüm yıne olmamış dedı.Annemde,oğlum damak tadlarınız ayrı olabılır bızım evde çiğ yumurta yenmez,kızımda yavas yavas alışcak senın tarzına dedı,ama moralımız cok bozuldu,benımde suratım düştü tabı.Sonra laf sokmalara başladı,daha bı yumurta bılmıyosak nolucakmış... Yusuf dedım cok memnunıyetsızsın,sorun bende değil sende,begenmıyosun hiçbişeyı dedım beğendir ozaman dedı.sustum,babamla annem vardı yanımda çünkü.konuşsam bana karsılık verme kadın dediğin az konusur dıcektı.
Sonrada arabada bı yumurta ıcın bi ton laf yaptınız dedı..
Annem dün ilkkez pişman olmuş,şimdi böyleyse evlenınce napıcaksın kızım diyo..:çok üzgünüm:
evet,benım annem çok yüz veriyor.Oysa deseydiki, ben ızın verıyorum gıttıgı ver benım akrabam,ben gönderıyosam sana sadece haber verırız,senden izin alamaz..
Tam tersıne her tartışmada ondan yana annem,haklıda haksızda olsa hep onu korur.Sen ızın vermedıkce şurdan şuraya gıdemez dıyo..:1no2:
Yada mesela nişanlım kuruyemiş yerken banada uzatır,bende yemem.bıgun yıne fındık uzattı,yok dedım,annem hemen yesene kızım zehır mı nolmuş yanı fılan dedı.. Her gelısınde tekrarladı bu olay,bıgun yıne uzattı ben yıne yok dedım,annem atladı lafa,yusufta ya anne dedı sen karışma sen laf söyledıgınde kendı rızasıyla yemiş olmuyo,sen dedın dıye yıyo,ben öyle ıstemıyorum dedı.Annem hem şaşırdı hem aklı basına geldı kaydirigubbakcemile3 o gunden sonra karışmaz mesela,bazen bende dıyorum ona,sen cok sımarttın onu dıye,ben naptınki dıyo..
bir arkadaşın dediği gibi bu ufak bir tartışma değil bencede. Tüm yazılanları okudum. İlk önce annenle konuşmalısın, nişanlına şimdiden bu kadar taviz vermemeli. Annenin böyle yapmasına baban nasıl izin veriyor anlayamadım. Sonra da nişanlınla güzel bir dille konuşmalısın, onun hizmetçisi olmadığını belirtmelisin, herşeyi beraber yapmalısınız bence. Ben nişanlıyken masayı toplarken bile eşim yardım ederdi bana yeri geldi bulaşıkları bile beraber yıkadık. Ben yemeği yapıyosam o salatayı yapardı. Annemde o böyle yaptıkça maşşallah oğlum şimdi böylesin evlenince de bakalım devam edicekmisin derdi şakayla karışık, devam etmesi için fişeklerdi onu ve eşim hala yardım eder bana Allah razı olsun. Ama okuduğum kadarıyla senin annen senin üzerine gelip sıkmasına maşşallah der gibi. Sen de her istediğine anında he deme canım olmadı gel beraber yapalım de. Çok yüz verilmiş, Allah sabır versin sana. Ama düzelmicek bişey değil. (umuyorum)![]()
![]()
yatak odam için bu tarz bi halı aldım,onada laf yaptı.neymiş bu halıların modası gecmişmiş,çiçekten desen mı olurmuş,serdırmezmış bu halıyı eve...
off çok pimpirikli tuhaf bı ınsan bu cocuk ve 31 yasında :bbo: