- 11 Ağustos 2017
- 207
- 150
- 23
- Konu Sahibi Nefretediyorumherseyden
-
Başka ne gibi yalanlarMerhabalar 3 yillik evliyiz ve bir kizimiz var esim ufak yalanlar soyluyor mesela eski is yerinde ayni ofisde calistigo bi kadin vardi ve onunla konusmadigini soylemisti bir dogum gununde supriz yapip gittigimde oyle olmadigini gordum esime bey falan demeden labali bi sekilde ramazan dedi cok canim sıkķın cooookkkkk konusmaya ohtiyacim var ama kimseye anlatamiyrm buyutulecek biseyde degil belki ama biseyler daha var kinusmak istyrm birileriyle
Gözü açıldı adamın yaniSöyle evlenmeden once ben yanindayken kafasini vile yerden kaldirmazdi kadinlarla goz kontagi kurmadan konusurdu ama evkendikden sonra bu degistigi icin bende otomatik kiskanclik basladi yoksa kiskanmasam yalan soykemezdi belkide
suç sizde o zamanSöyle evlenmeden once ben yanindayken kafasini vile yerden kaldirmazdi kadinlarla goz kontagi kurmadan konusurdu ama evkendikden sonra bu degistigi icin bende otomatik kiskanclik basladi yoksa kiskanmasam yalan soykemezdi belkide
Söyle evlenmeden once ben yanindayken kafasini vile yerden kaldirmazdi kadinlarla goz kontagi kurmadan konusurdu ama evkendikden sonra bu degistigi icin bende otomatik kiskanclik basladi yoksa kiskanmasam yalan soykemezdi belkide
demekki başını yerden kaldırmayan insan bazılarımız için daha cazipBence siz fazla sıkboğaz ediyorsunuz.
Kafasını yerden kaldırmazdı şimdi göz kontağı kuruyor ne demek ?
Biriyle konuşurken onunla göz kontağı kürüyor olmak bu kişiyi ciddiye aldığınızı belirtir. Yere bakarak mı konuşmalı kaldı ki bu adam çalışan birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?