Ufak yalan söyleyen koca

Nefretediyorumherseyden

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
207
150
23
Merhabalar 3 yillik evliyiz ve bir kizimiz var esim ufak yalanlar soyluyor mesela eski is yerinde ayni ofisde calistigo bi kadin vardi ve onunla konusmadigini soylemisti bir dogum gununde supriz yapip gittigimde oyle olmadigini gordum esime bey falan demeden labali bi sekilde ramazan dedi cok canim sıkķın cooookkkkk konusmaya ohtiyacim var ama kimseye anlatamiyrm buyutulecek biseyde degil belki ama biseyler daha var kinusmak istyrm birileriyle

Söyle evlenmeden once ben yanindayken kafasini vile yerden kaldirmazdi kadinlarla goz kontagi kurmadan konusurdu ama evkendikden sonra bu degistigi icin bende otomatik kiskanclik basladi yoksa kiskanmasam yalan soykemezdi belkide

Başka ne gibi yalanlar

Is yerinde insanlar mecburen birbiriyle konuşur. Iş dışı bir konusmaysa durum eşiniz yalan söylüyor demektir.

Ismiyle direk hitap etmesi profesyonel durmuyor ama iş yerinde genelde boyleyse durum o da normal.

Söyle evlenmeden once ben yanindayken kafasini vile yerden kaldirmazdi kadinlarla goz kontagi kurmadan konusurdu ama evkendikden sonra bu degistigi icin bende otomatik kiskanclik basladi yoksa kiskanmasam yalan soykemezdi belkide
suç sizde o zaman
yapmayın bunu yada şikaywt etmeyin

İnsan sosyal bir varlık yani çalışırken kadınlarla nasil konuşmayabilir ? Adamı yalana niye teşvik ediyorsunuz ki

Valla bilmiyorum kizlar bakin mesela ben calissam o evde olsa ve bana baski yapsa belki bende yalana basvururum ama degisen o mesela yanindayom bi kadinla konudacaj oyle bi goz kontagi kuruyoki hic gozunu ayirmadan boylr bisey normalmi ama artniyetle baktigina asla inanmiyrm sadece yapmazdo artk yapiyo

Bence siz fazla sıkboğaz ediyorsunuz.
Kafasını yerden kaldırmazdı şimdi göz kontağı kuruyor ne demek ?
Biriyle konuşurken onunla göz kontağı kürüyor olmak bu kişiyi ciddiye aldığınızı belirtir. Yere bakarak mı konuşmalı kaldı ki bu adam çalışan birisi

demekki başını yerden kaldırmayan insan bazılarımız için daha cazip
başını kaldırıp ne dünyayı görecek birtek beni görsün bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…