- 9 Ocak 2019
- 326
- 433
- 23
- Konu Sahibi Nefretediyorumherseyden
-
Sen kafanı kaldırma hayatım ben sana anlatırım etrafta ne var ne yokdemekki başını yerden kaldırmayan insan bazılarımız için daha cazip
başını kaldırıp ne dünyayı görecek birtek beni görsün bea
ikimiz beraber bakalım bu hayata sana ve bakışlarına güveniyorumSen kafanı kaldırma hayatım ben sana anlatırım etrafta ne var ne yok
Neden bukadar umursuyorsunuz allah aşkına ha kargoyla gelmiş ha kırtasiyeden almış.
Sizin iş ortamınız nasıl yani çalışıyormusunuz?
Belki kırtasiyeden aldigiyla bu ürünler farklıdır. Böyle bişeyde niye yalan atılırkiUyku kacmasiyal hoc bi alakasi yok ya bakin mesela bisey almis kirtasiyeden aldim diyo ama mailine bakarken gordum ki is yerine siparis vermis oyle teslim almos yani ufak ama migde bulamdiriyo
Belki kırtasiyeden aldigiyla bu ürünler farklıdır. Böyle bişeyde niye yalan atılırki
İşte herkes aynı şeyi söylüyor sanada adamı rahat bıraksan o sana yalan söylemeyecek zaten bu kadarBenim sizden almak istedigim fikir su ona nasil.bir tavir sergilemeliyim boyle seylerde nasil.bir tutum dogru onu bilmiyrm yanlis bisey yapip uzrrine olaylar olsun istemiyrm
Yani kadınların gözünemi bakıyor adinimi söylüyor bilemem. Ama bu kadar küçük şeyde yalan söylüyorsa tuhaflık var orda. Internet deseydi "internetemi giriyosun" dermiydinizKargo icerigiyle aldigi sey ayni fiyatini da soylemisti bana oda dogru yani ayni sey
Çalışmadığınız için eşinizi kıskanıyor olabilirmisiniz ? Ya da kafanızda en ufak bakışını bile kürüyor olabilirmisiniz?
İş arkadaşlarıyla konuşmalarını ?
Eğer herşeyi didik didik soran biriyseniz evet yalan söyler hatta ileride daha büyük yalanlar söyler.
İşten eve geldiğinde huzur bulamıyorsa onu daraltıyorsanız normal böyle davranması.
Ha yok ben bişeye karışmam diyorsanız ki bu göz kontağı olayı beni hiç öyle düşündürmedi ozaman sorun eşinizde.
güvenin eşinize onu yalana mecbur etmeyinBenim sizden almak istedigim fikir su ona nasil.bir tavir sergilemeliyim boyle seylerde nasil.bir tutum dogru onu bilmiyrm yanlis bisey yapip uzrrine olaylar olsun istemiyrm
Doğru düzgün derdinizi anlatamıyorsunuz ki fikir verelim. Aynı iş yerinde çalışan insanlar elbette konuşur. Bey dememiş adıyla seslenmiş.. Dünya çapında bi şirkette üst düzey yönetici filan değilse garipsenecek bi durum değil bu.Benim sizden almak istedigim fikir su ona nasil.bir tavir sergilemeliyim boyle seylerde nasil.bir tutum dogru onu bilmiyrm yanlis bisey yapip uzrrine olaylar olsun istemiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?