Ufak yalan söyleyen koca

Neden bukadar umursuyorsunuz allah aşkına ha kargoyla gelmiş ha kırtasiyeden almış.
Sizin iş ortamınız nasıl yani çalışıyormusunuz?

Derdimi adam akilli anlatamiyorum bile nasil care bulayim onemli olan onun aldigi sey veya nerden aldigi degil benim ona nasil davranmam gerektigi ilerde buyuk yalanlara dönusebilir amacim bu ufak seylerin ilerde buyuk yalanlara donusmemesi

Uyku kacmasiyal hoc bi alakasi yok ya bakin mesela bisey almis kirtasiyeden aldim diyo ama mailine bakarken gordum ki is yerine siparis vermis oyle teslim almos yani ufak ama migde bulamdiriyo
Belki kırtasiyeden aldigiyla bu ürünler farklıdır. Böyle bişeyde niye yalan atılırki

Çalışmadığınız için eşinizi kıskanıyor olabilirmisiniz ? Ya da kafanızda en ufak bakışını bile kürüyor olabilirmisiniz?
İş arkadaşlarıyla konuşmalarını ?
Eğer herşeyi didik didik soran biriyseniz evet yalan söyler hatta ileride daha büyük yalanlar söyler.
İşten eve geldiğinde huzur bulamıyorsa onu daraltıyorsanız normal böyle davranması.
Ha yok ben bişeye karışmam diyorsanız ki bu göz kontağı olayı beni hiç öyle düşündürmedi ozaman sorun eşinizde.

Esim ufak bi yalan soylemis olsa once kendimi sorgularim neden soyledi ben mi mecbur biraktim diye. Ama bana geecegi soylemis oldugunda ben gereksiz yere adamin beynini yiyip onu hayattan sogutuyorsam o da mevbur kalir diye duajunuyorum . Ama tabi ki bazi konular vardir ki kucuk buyim farketmez asla yalani kaldirmaz.

Önce siz eşiniz durup dururken mi böyle yalanlar söylüyor yoksa sizin tavrınızdan dolayı mı onu bir çözün. İkisi farklı şey çünkü

Kargo icerigiyle aldigi sey ayni fiyatini da soylemisti bana oda dogru yani ayni sey
Yani kadınların gözünemi bakıyor adinimi söylüyor bilemem. Ama bu kadar küçük şeyde yalan söylüyorsa tuhaflık var orda. Internet deseydi "internetemi giriyosun" dermiydiniz

Hayir hayir kesinlikle kapiyi hep ben acarim hazirlanirim suslenirim asla paspal bir sekilde cikmam karsisinda en rahat ve mutlu olacagi tek yer evi olsun diye elimden geleni yaparim orda bir sorun yok elhamdulillah bana oyle davraniyo goz kontagi asiri kutma erkeklerle konusma fala der durur bende zaten labali olmam benimde ondan istedigim.bu

Benim sizden almak istedigim fikir su ona nasil.bir tavir sergilemeliyim boyle seylerde nasil.bir tutum dogru onu bilmiyrm yanlis bisey yapip uzrrine olaylar olsun istemiyrm
güvenin eşinize onu yalana mecbur etmeyin
tepkileriniz aşırı olmasın
size güvenilmediği zamanki baskıyı düşünüp empati yapın
bir evliliğin temeli güvendir
kıskançlıklar yalanlar parazitgibi kemirir evliliğinizi kendinize ve karşınızdakine saygıyı güveni kaybetmenizi sağlar
eğer ki elinizde somut olumsuz bir veri varsa sizde radikal kararlar alabilir ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz

Bence en ufak bir şey de bile yalan söylemesi güven zedeleyici. Kıskançlığının altında acaba daha başka ne yalanları var diye düşünmenin getirdiği bir güvensizlik var bence.

Bence önce bi sakin olun.. yalanın hiç bir türlüsü hoş değil. Ben baskı karşısında yalanı tercih etmem, karşıdan da böyle bir davranış beklerim. Ama herkes bir değil maalesef o yüzden baskılmayın. Eşimle bir kere böyle bir şey yaşadık. Konuştum. duyduğum güveni ve bir daha olmaması gerektiğini anlattım. Sonrasında da hep açık oldu.

Siz onu rahat bıraktığınızda güven duyduğunuzu hissettirdiğinizde daha açık olacaktır. Ona güvendiğinizi gerçekten hissettirin lütfen. Ve herşeyden önce kendinize güvenin!

Benim sizden almak istedigim fikir su ona nasil.bir tavir sergilemeliyim boyle seylerde nasil.bir tutum dogru onu bilmiyrm yanlis bisey yapip uzrrine olaylar olsun istemiyrm
Doğru düzgün derdinizi anlatamıyorsunuz ki fikir verelim. Aynı iş yerinde çalışan insanlar elbette konuşur. Bey dememiş adıyla seslenmiş.. Dünya çapında bi şirkette üst düzey yönetici filan değilse garipsenecek bi durum değil bu.
Kırtasiye konusunda açık açık sorardım ben olsam. Aklıma kötü bi şey gelmezdi ama meraktan sorardım neden böyle söyledin diye. Fazla dırdır etmeden sizde sorabilirsiniz.
Konuştugu insanla göz göze kontak kurmanın nesini kıskanıyosunuz? Gözleriyle yiyo mu yani napıyo? Sanki dışardaki kadınlarda çok meraklı.. Yapmayın Allah aşkına bu kadar özgüvensiz olmayın. Aldatıldıgınızı düşünürsünüz, elle tutulur sebepleriniz olur amenna. Ama bunlar hep işsizlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…