Iste huymu etmis bilmiyorumki. Bi baskası görse yüzüne vurur utanır belki elinde olmadan yapıyodur. O yüzden gözle görülen kusuru belirtmek lazım diye dusundummAllah Allah...
Bırakın bence kendi haline.
Kafanızı çevirin, 35 yaşına gelmiş bir kadın huyundan mı vazgeçecek?
Ay ben hala bisi yiyemedim valla gozumun onunden gitmiyor. Valla bende şok oldum kalakaldım ama beni goruncede tırnak yiyor gibi davranmaya devam ettiÖğk, yemn ediyorum midem bulandı.
Ben olsam yüzüne şok olmuş gibi bakardım ki bir daha yapmasın. Tiksinç
HahhahaBas agrin gecmedi mi hap atip duruyosun de.anam kusacam
Ay ne bilim valla sasirdim kaldim. Cocuk olsa eline şak diye vurursun da iste koca kadına napmalı:)Huy etmis olabilir. Danamak istemiyorum, alışkanlık haline getirmiş olabilir. Fakat 35 yaşında bir kadına sen ne kadar yardım edebilirsin ki çocuk değil sonuçta, kendi düşünmesi lazım
Erkeklerin kulak karistirip üzerine sürmesinden tiksinirdim de 2.fobim daha cikti ortayaYawww hadi tamam kurcaladın anliyomm..
Ağzına niye atıyon be abla ya
Valla içim bulandı...Nasıl bir mideyse artık
Ay benim 9dan beri kalkık bisi yiyemedim. Midem gulu gulu yapiyor. Gözümün önünden gitmiyorkiÖğğğğğğğğğğ iğrenççççç ya midem kalktı kızlar
Merhabaaa
Ay yazarken bile hala midem berbat suan :/ bari hep birlikte midemiz bulansin bi çözüm bulalim dedim :)) isyerinde bi ablamız var 35 yasinda muhasebe müdürümüz bunu bir kac seferde yakaladım ama 'yok yaaa daha neler' demistim .. Ama bugun bildigin bakakaldım yaptığına da tam emin oldum.. Bilgisayara kitlenmis bir eliyle burnunu karistiriyor çıkanıda ağzına atıyorbugun tam gördüm .. Kendisi dalgın oldugu icin bianda beni gorunce eli ağzında tırnak yiyormus gibi davranmaya basladi ay napsam ne etsem ne desem bilmiyorum acaba bi hastalık falanmı? Alışkanlıkmı yaptı acaba ? Konusup doktora goturmeyemi zorlasam ?
Bende artık şaşırmam dedikçe.. Hep ayrı bi olay çığır açıyoz toplum olarakBu sitede de neler okudum ya
Dişlerini bornoza silenmi dersin, g.cını kaşıyıp koklayan koca mı dersin, klozet kapağına işeyen kayınpeder mi dersin şimdide sumuk yiyen muhasebeci....
Bu toplum nereye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?