Üff Burun Pisliğiiii:/

Bu sitede de neler okudum ya
Dişlerini bornoza silenmi dersin, g.cını kaşıyıp koklayan koca mı dersin, klozet kapağına işeyen kayınpeder mi dersin şimdide sumuk yiyen muhasebeci....
Bu toplum nereye gidiyor
Ay bide sidik kokan bir kız vardı terbiye eğitimi şart:)

Bi daha yaptığında buldun mu aradığını, tatli bari de belki utanir. Sonuçta sizinde bi mideniz var demi ayip haaaaa

haaaaa haaaa haaaa :))))))) bi laf vardır duydunuz mu hiç bilmem

agzının tadını bilsen burnunun b.kunu yersin derler :))))))))))

belki de bu abla bizim bilmediğimiz bir tadı keşfetmiştir :)))))
Hahah biz bunca zaman ağzımızın tadını bilememisisz be :) ay midem

Kendisiyle konuşmayı deneseydiniz keşke önce, çok zevk almışsınız belli ki böyle birşeyden ama hiç hoş değil.
O an ben zaten kala kalmısım napcaktim elimde dosyalar oturup napiyosunmu diyecektim ? Beni gorur gormez tirnak yiyor gibi yaptı zaten gordugumu fark etmedi. Evet cok zevk aldım bayıldımmm

Neden hep birlikte midemiz bulansın istediniz?
Hadi istediniz bi de bunu yazıyorsunuz?
Şaka diyeceksiniz belki ama ben komik bulmadım..
Konuyla ilgili olarak da söyleyeceğim, istediğini yapar..
Onun terbiyesi onun görgüsü..
En fazla onun yüzüne bakmamaya çalışırsınız olur biter.

Iyyyy pislik kadin
Bidaha yakalarsan suratina ters ters bak nefret ederim burun karistirandan bu daha fenasi iyy

Bi daha yaptığında buldun mu aradığını, tatli bari de belki utanir. Sonuçta sizinde bi mideniz var demi ayip haaaaa
Cidden midemde cok hassastır benim kokudan gordugumden cook midem bulanir.. Hic bisey yiyemedim. Ama üzülmedim desem yalan olur. Insanoglu belki aliskanlik yapmis tırnak yeme gibi bi hastalık olabilir belkide ne bilim .kendi vazgecemiyodur belki.

Hani cümleler boğazına dugumlenir ya öyle oldum o an valla . hahaha cok mantikli ama bida gorursem aynisini tadini sorucam
Ya da "x hanım (artık nasıl hitap ediyorsan) birşeyler atıştırdıktan sonra eller silinmeli ortalık mikrop kaynıyor" deyip ıslak mendil tutuştur eline.

O zaman da bir doktora gider. Siz vesile olmuş olursunuz. Evli mi bu kişi?

Hani bu tür konuları ilk acanda ben degilim. Lafın gelisi olarak yazdım. Okumayabilirdiniz sizde. Zaten ortada komik bulacaginiz bir durum goremedim ki ben ? Iste sorun orada bikac kez yakaladim ama yok ya daha neler demistim dikkat etmemis olabilirim gunahini almiyim dedim. Ama tam bu sabah gorunce sasirdim. Yuzune bakmama gibi bi durumum yok kendisi müdürüm sabahtan aksama dipdibe olabiliyoruz bazen

O zaman da bir doktora gider. Siz vesile olmuş olursunuz. Evli mi bu kişi?
Evet evli. Ya hani dusundum desemmi ya ben bisimi gördüm yoksa yanlismi anladim desem olayi söylesem . tabiki yok ya yanlis gordun daha neler falan der. Ay ne bilim biside bulamadim

Evet evli. Ya hani dusundum desemmi ya ben bisimi gördüm yoksa yanlismi anladim desem olayi söylesem . tabiki yok ya yanlis gordun daha neler falan der. Ay ne bilim biside bulamadim
Ay siz iş yerinde gördünüzde kocasi evde görmüyor mu? Hiçmi bişey demiyor ki?

ay var boyleleri,benim cevremde de var.. ben hatta bi videoda kadinin ayak derisini koparip agzina attigini gordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…