Ay bide sidik kokan bir kız vardıBu sitede de neler okudum ya
Dişlerini bornoza silenmi dersin, g.cını kaşıyıp koklayan koca mı dersin, klozet kapağına işeyen kayınpeder mi dersin şimdide sumuk yiyen muhasebeci....
Bu toplum nereye gidiyor
Ayy valla arkadaşım ne dicen..Erkeklerin kulak karistirip üzerine sürmesinden tiksinirdim de 2.fobim daha cikti ortaya
Hahahhaaaaa haaaa haaaa :))))))) bi laf vardır duydunuz mu hiç bilmem
agzının tadını bilsen burnunun b.kunu yersin derler :))))))))))
belki de bu abla bizim bilmediğimiz bir tadı keşfetmiştir :)))))
Ay terslersede ya benim midem nolcak diyebilirim belkiBu yastan sonra değişceğini sanmıyorum uyar diycem tersleyebilir
Ay bide sidik kokan bir kız vardıterbiye eğitimi şart:)
O an ben zaten kala kalmısım napcaktim elimde dosyalar oturup napiyosunmu diyecektim ? Beni gorur gormez tirnak yiyor gibi yaptı zaten gordugumu fark etmedi. Evet cok zevk aldım bayıldımmmKendisiyle konuşmayı deneseydiniz keşke önce, çok zevk almışsınız belli ki böyle birşeyden ama hiç hoş değil.
Hani cümleler boğazına dugumlenir ya öyle oldum o an valla . hahaha cok mantikli ama bida gorursem aynisini tadini sorucamTadı nasıl diye lafı yapıştırsaydın o an
Iyyyy pislik kadinMerhabaaa
Ay yazarken bile hala midem berbat suan :/ bari hep birlikte midemiz bulansin bi çözüm bulalim dedim :)) isyerinde bi ablamız var 35 yasinda muhasebe müdürümüz bunu bir kac seferde yakaladım ama 'yok yaaa daha neler' demistim .. Ama bugun bildigin bakakaldım yaptığına da tam emin oldum.. Bilgisayara kitlenmis bir eliyle burnunu karistiriyor çıkanıda ağzına atıyorbugun tam gördüm .. Kendisi dalgın oldugu icin bianda beni gorunce eli ağzında tırnak yiyormus gibi davranmaya basladi ay napsam ne etsem ne desem bilmiyorum acaba bi hastalık falanmı? Alışkanlıkmı yaptı acaba ? Konusup doktora goturmeyemi zorlasam ?
Cidden midemde cok hassastır benim kokudan gordugumden cook midem bulanir.. Hic bisey yiyemedim. Ama üzülmedim desem yalan olur. Insanoglu belki aliskanlik yapmis tırnak yeme gibi bi hastalık olabilir belkide ne bilim .kendi vazgecemiyodur belki.Bi daha yaptığında buldun mu aradığını, tatli bari de belki utanir. Sonuçta sizinde bi mideniz var demi ayip haaaaa
Ya da "x hanım (artık nasıl hitap ediyorsan) birşeyler atıştırdıktan sonra eller silinmeli ortalık mikrop kaynıyor" deyip ıslak mendil tutuştur eline.Hani cümleler boğazına dugumlenir ya öyle oldum o an valla . hahaha cok mantikli ama bida gorursem aynisini tadini sorucam
O zaman da bir doktora gider. Siz vesile olmuş olursunuz. Evli mi bu kişi?Cidden midemde cok hassastır benim kokudan gordugumden cook midem bulanir.. Hic bisey yiyemedim. Ama üzülmedim desem yalan olur. Insanoglu belki aliskanlik yapmis tırnak yeme gibi bi hastalık olabilir belkide ne bilim .kendi vazgecemiyodur belki.
Herkes bencilce düşünüyor malesef çok kötü bi durumAy terslersede ya benim midem nolcak diyebilirim belki
Hani bu tür konuları ilk acanda ben degilim. Lafın gelisi olarak yazdım. Okumayabilirdiniz sizde. Zaten ortada komik bulacaginiz bir durum goremedim ki ben ? Iste sorun orada bikac kez yakaladim ama yok ya daha neler demistim dikkat etmemis olabilirim gunahini almiyim dedim. Ama tam bu sabah gorunce sasirdim. Yuzune bakmama gibi bi durumum yok kendisi müdürüm sabahtan aksama dipdibe olabiliyoruz bazenNeden hep birlikte midemiz bulansın istediniz?
Hadi istediniz bi de bunu yazıyorsunuz?
Şaka diyeceksiniz belki ama ben komik bulmadım..
Konuyla ilgili olarak da söyleyeceğim, istediğini yapar..
Onun terbiyesi onun görgüsü..
En fazla onun yüzüne bakmamaya çalışırsınız olur biter.
Evet evli. Ya hani dusundum desemmi ya ben bisimi gördüm yoksa yanlismi anladim desem olayi söylesem . tabiki yok ya yanlis gordun daha neler falan der. Ay ne bilim biside bulamadimO zaman da bir doktora gider. Siz vesile olmuş olursunuz. Evli mi bu kişi?
Ay siz iş yerinde gördünüzde kocasi evde görmüyor mu? Hiçmi bişey demiyor ki?Evet evli. Ya hani dusundum desemmi ya ben bisimi gördüm yoksa yanlismi anladim desem olayi söylesem . tabiki yok ya yanlis gordun daha neler falan der. Ay ne bilim biside bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?