Üff Burun Pisliğiiii:/

Iyyyy ıyyyy bunalımda herhalde..

Pislik ne onun yaptığı bişeyi yerim
Nede onun elinden bir bardak su içerim
Tuttuğu mouse bile tutmam

Derim karnın doymadıysa benimkileride vereyim onları da ye utandırırım yani ne Hakkı var ortalık yerde insanların midesini bulandırmaya.

Iste herkesin yasannmıs tiksinc bi anılar varmis demekki :)

Töbe töbe sesli güldüm. bende tırnak etimi yerken annem cogu zaman benimkileride bi yesene manikure gerek kaalmasin seninkiler yetmediyse derdi

Durum çok iğrenç ama tabiki görmemezliğe vermelisiniz... Bir şekilde söylerseniz acaip mahçup olur yaa.. Çok utanç verici bir durum. Alışkanlık etmiştir ne bilim ruhsal bir sıkıntı vardır, kimseye zararı yok kendi kendine kurcalamış yemiş sonuçta tokalaşmayın siz onla olsun...

Ay ama söylemesemde hep böyle yakaliycam demekki :/ bi yandan mahcup olsun istemedim. Diger yandan da gordugumuzu bilmesse hep devam edicek yani . hadi ben yakını degilim biseyi degilim ama bi yakini samimi arkadasi gordumu yakalandimi daha cok utanir. Yok ya ne tokalasmasi aman :)

Hağğyıırrr, haayırrr...hamile olarak bu konuyu hiç tıklamamalıydıığğğmmm...
artık başlığı her gördüğümde aklıma gelecekkk...

Aaa tirnak etimi bende yerim cok lezzetli oluyor
Minnakken tırnaklarimi yerdim annem korkuturdu hep yedigin tırnaklar icinden uziycak bogazindan disari cikacak diye bildigim halde korka korka yerdim Allahtan gitar kursuna yazilmistimda orda biraktim penayi tutamiyodum resmen sonrada etlere sardim iste.

Hağğyıırrr, haayırrr...hamile olarak bu konuyu hiç tıklamamalıydıığğğmmm...
artık başlığı her gördüğümde aklıma gelecekkk...
Bakma sen bakmaa kapa gözleriniii

Kime gitsem nerelere şikayet etsem diye aglanacak durum valla.. patrona burnunu karıştırıp çıkanı yiyor efendim çok rahatsiziz da denmez.. Dr. A götüreyim demişsiniz de hangi doktora gidecek burun pisligi yiyen 35 yaşında kadın.. doktor da dumur olur.. bakmayın görmeyin farzedin tirnagini yiyor gerçekten bilmemezlige gelin..

eniştemde yapıyordu bunu nevrim döndü gece gece nerden okudum çok tatlı galiba de bidahakine

Valla iste ah nereye vah nereye oldum o an.. Bölümü buldumda ay nebilim tekrardan karsilasmsk istemiyoruum cnk cidden bizimkide mide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…