Iste herkesin yasannmıs tiksinc bi anılar varmis demekki :)Annemde cok tiksinir burnunu karistirandan. Hatta kardesim karistirirken ne var oglum maden mi varda ariyorn birsey der. Birgun arabada giderken kadinin biri burnunu ceketine sildi sumkurerek annemde neden oyle yapiyorsun peceten yoksa vereyim demisti
Töbe töbe sesli güldüm.Iyyyy ıyyyy bunalımda herhalde..
Pislik ne onun yaptığı bişeyi yerim
Nede onun elinden bir bardak su içerim
Tuttuğu mouse bile tutmam
Derim karnın doymadıysa benimkileride vereyim onları da yeutandırırım yani ne Hakkı var ortalık yerde insanların midesini bulandırmaya.
Durum çok iğrenç ama tabiki görmemezliğe vermelisiniz... Bir şekilde söylerseniz acaip mahçup olur yaa.. Çok utanç verici bir durum. Alışkanlık etmiştir ne bilim ruhsal bir sıkıntı vardır, kimseye zararı yok kendi kendine kurcalamış yemiş sonuçtatokalaşmayın siz onla olsun...[/QU o butnunu karıştırırken ayıp değil söyleyince mi atıp vAllah en söylerim. Zaten cok dobra olduğum için herkele tartışırım
Ay ama söylemesemde hep böyle yakaliycam demekki :/ bi yandan mahcup olsun istemedim. Diger yandan da gordugumuzu bilmesse hep devam edicek yani . hadi ben yakını degilim biseyi degilim ama bi yakini samimi arkadasi gordumu yakalandimi daha cok utanir. Yok ya ne tokalasmasi aman :)Durum çok iğrenç ama tabiki görmemezliğe vermelisiniz... Bir şekilde söylerseniz acaip mahçup olur yaa.. Çok utanç verici bir durum. Alışkanlık etmiştir ne bilim ruhsal bir sıkıntı vardır, kimseye zararı yok kendi kendine kurcalamış yemiş sonuçtatokalaşmayın siz onla olsun...
Merhabaaa
Ay yazarken bile hala midem berbat suan :/ bari hep birlikte midemiz bulansin bi çözüm bulalim dedim :)) isyerinde bi ablamız var 35 yasinda muhasebe müdürümüz bunu bir kac seferde yakaladım ama 'yok yaaa daha neler' demistim .. Ama bugun bildigin bakakaldım yaptığına da tam emin oldum.. Bilgisayara kitlenmis bir eliyle burnunu karistiriyor çıkanıda ağzına atıyorbugun tam gördüm .. Kendisi dalgın oldugu icin bianda beni gorunce eli ağzında tırnak yiyormus gibi davranmaya basladi ay napsam ne etsem ne desem bilmiyorum acaba bi hastalık falanmı? Alışkanlıkmı yaptı acaba ? Konusup doktora goturmeyemi zorlasam ?
Minnakken tırnaklarimi yerdim annem korkuturdu hep yedigin tırnaklar icinden uziycak bogazindan disari cikacak diye bildigim halde korka korka yerdimAaa tirnak etimi bende yerim cok lezzetli oluyor
Bakma sen bakmaa kapa gözleriniiiHağğyıırrr, haayırrr...hamile olarak bu konuyu hiç tıklamamalıydıığğğmmm...
artık başlığı her gördüğümde aklıma gelecekkk...
Allah sabır versin eşi açısından iğrenç bi durum ama.. yapanın da nasıl bi fantazi dünyası varmış öyle yaEvet komik geliyor bize bi eşine sormak lazım
Ay konu zaten igrenç leş. Bari konu başlığını berbat olmasin dedim :)Bu arada burun pisligi nedir ya :) konu sahibi ilk kez duydum guzel olmus :)
Ay kız dur bidahakine deme simdieniştemde yapıyordu bunu nevrim döndü gece gece nerden okudum çok tatlı galiba de bidahakine
Valla iste ah nereye vah nereye oldum o an.. Bölümü buldumda ay nebilim tekrardan karsilasmsk istemiyoruum cnk cidden bizimkide mideKime gitsem nerelere şikayet etsem diye aglanacak durum valla.. patrona burnunu karıştırıp çıkanı yiyor efendim çok rahatsiziz da denmez.. Dr. A götüreyim demişsiniz de hangi doktora gidecek burun pisligi yiyen 35 yaşında kadın.. doktor da dumur olur.. bakmayın görmeyin farzedin tirnagini yiyor gerçekten bilmemezlige gelin..
Bas agrin gecmedi mi hap atip duruyosun de.anam kusacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?