Ufuk Bilkay'a Burun Ameliyatı Oldum Çok Fenayım

Sigara çok sorunlu bir durum geldi bana. İster istemez içiyorum. Gözlerim kapandı adeta bu arada ve kan oturdu gözlerimin üst şişliklerine.

sağlıkçıyım sigara kanamayı tetikler ve iyileşmeyi geciktirir.. bu süreçte içmeyin daha çok kan yapıcı ya da doğal rahatlatıcı sıvı alımı yapın ayran vb vb gibi.. emin olun geçicek sanırım burnunuzu fena kırmış doktorunuz :) yoksa bu denli şişmemesi gerekirdi

Morluklarım için arnica jel aldım. Tamponlarım çıktı rahatladım biraz tabii ama hala burnum tıkanık. Bir de şu sargı çıksa çıldırıcam meraktan. Sargılar zorlamıyor ama morluklarımın rengi sarıya dönmeye başladı artık bunaldım evde dışarı çıkmak istiyorum.

Hafiften bazen elim değiyor burun ucuma sorun olur mu ki

bende ufuk bılkaya amelıyat oldum bugun onucuncu gunum bu surec normal fakat enazından ılk hafta sıgara ıcmemenı onerırım suan ıcıyorum fakat hersey normale dondu.

bende ufuk bılkaya amelıyat oldum bugun onucuncu gunum bu surec normal fakat enazından ılk hafta sıgara ıcmemenı onerırım suan ıcıyorum fakat hersey normale dondu.

bir gün ara ile olmuşuz ameliyat göz altımda ufak bir morarıklık dışında hiç bir sıkıntım yok. iki burun deliğim arasında biraz kan kabukları var soyamıyorum da atmadı da. bir de alçı çıktı fakat aşırı gıdıklanıyorum ben bu yapıştıralan bantlardan gıdıklanmanın en tatlı hali resmen. burnum zaten büyük değildi. ama ilk hafta çok şişti şuan indi biraz minicik duruyor. ama kemer alındı ve şuan minik bir kemer var belli belirsiz ufuk bey şişlik inicek dedi. korkuyorum açıkcası burnuma dokunmaya ve aşırı şiş. sigara içiyorum çünkü araştırmalarıma ve konuştuklarıma göre sigaranın bir zararı yok. ilk günler kanamayı arttırıyor sadece. o kadar. albüm yapıcam zaten pazartesi günü alınınca bantlar. ikinci gün çok zordu. ilk gün sonrası kolay bir süreçti benim için.

arnica diye bır krem var ben hep onu surdum morlugum neredeyse hıc yoktu tavsıye ederım sıslıklerın ve morluklarını alıyor.

Çook iyiyim ve burnum aşşşırı derecede güzel oldu! Ufuk Bey in ellerine sağlık diyorum. Masajlar acayip zorluyor sadece o da acı konusunda değil panik oluyorum yanlış bir şey yapmamak için. Şişliklerimde indi sadece ufak bi gözaltı morluğum var.

Ve an itibari ile 2. ayım doldu. Kendi kendime yanlışlıkla yumruk attım. Kafayı yiyeceğim ya..
Umarım bir sorun yaşamam şeklinde bir sorun yok gibi.
fakat.. sonuç olarak insan korkuyor bir şey çıkmasından.

Geçmiş olsun öncelikle korkma her insanın cildi aynı şekilde reaksiyon vermez. Ben ameliyat olduğumda 2 gün kör gezdim doktorum beni görünce şok oldu eğer bu durumdan şikayetçiysen öncelikle sigara içme daha fena yapar sonrasında doktorum bana ödemler için serum ve krem tedavisi uygulamıştı kendisi Ama merak etme yavaş yavaş aşağıya doğru şişlikler inecektir sen sabırlı ol yeter canım

canım burnunun güzel olmasına çok sevindim. Ama istersen konu başlığını değiştir. Memnun değilmiş sin gibi yansıtıyor.

merhabalar koku ve tad nezaman aldınız acaba? Bende ameliyat olali 1ay oldu tat var ama koku alamıyorum daha. Arasıra geliyor ama çok keskin değil. nezaman düzelir arkadaşlar?

merhabalar koku ve tad nezaman aldınız acaba? Bende ameliyat olali 1ay oldu tat var ama koku alamıyorum daha. Arasıra geliyor ama çok keskin değil. nezaman düzelir arkadaşlar?

ufuk beye mi ameliyat oldunuz bilemiyorum ama. ben 5. günden sonra yavaş yavaş almaya başladım tat ve koku. 2. haftadan sonra orta seviyede. 1 ay da tamamen geri geldi hatta şuan daha bile hassas. 2. ayımı tamamladım.. sadece kötü bir koku var burnumda. koku ve tat duyunuz mutlaka geri gelecektir. kendinizi telkin edin boşuna panik yapmayın sabredin zaten kendiliğinden geliyor

Teşekkürler bilgiler için. Hayır ben Haldun beye ameliyat oldum hem burun hem çene. Tat gitmedi zaten kokuda azalma oldu. Umarım uzun surmez:)

Çok gecmis olsun konu sahibine. Rica etsem müstakbel burnunuzu görebilir miyiz? :)) Ben de burun estetigi dusunuyorum. Gonlum Ufuk Bilkay'dan yana.

Son düzenleme:
Canım benim sakın korkma benim morarmadı ama ölümüne şiştim 2 gün sürdü geçti ağrı kesici verdiler full ama ben çok memnunum emin ol geçicek bakma aynaya uyu full benimde ödemli şuan burnum ama doktorum iyi iş çıkardı güzel oldu hiçbir hastasının yüzü çok zor morarıyor bu birazda doktora bağlı ama sen üzülme geçicek ve gayet güzel duruyor burnun çok beğendim bekle geçicek herşey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar meraba ben ufuk bilkaya ameliyat olmayı düşünüyorum sitedeki yorumların hepsi pozitif nerdeyse olanlar çok memnun bende ufuk bilkaya karar verdim tavsiyelerinizi alabilir miyim ve ameliyat ücreti ne kadar?

Korkma cnm bende ameliyat oldugum gunden beri sigara icmistim hemde bir suru dayanamamistim canim sikiliyodu :)) bana bisey olmadi kanamam filanda olmadi. Tabi en iyisi icmememiz ama zor :)) rahat ol bisey olmaz. Sisliklerinde bir iki gun icinde inmeye baslar. Gecmis olsun cnm.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar ben de burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ufuk Bilkay, Bora Karaali, Cemil Tugay ve Can Kopal çok bahsi geçen, memnun olunan isimler. Hafif kemerli, ucu aşağı doğru olan ve yine ucu etli bir burnum var. Kimi tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…