Bekarmısınız yaşınız kaç ? İş konusuna gelince ömrüm iş aramakla geçti kiminde tacize uğradım kiminde paramı alamadım en kötü çalışma şartlarına bile razı gelmeme rağmen bir türlü biyerde tutunamadım oyüzden işten yanada umudumu kestim evlilikten yana kestiğim gibi...Ay yapmayin ya bir evlilik icin mi bunca arabesk laf?
İssizseniz zaten once is bulun,evlilik sonraya kalsin. Cok da sart degil ya gerci evlilik,o da ayri mesele
Yok vallahi trol falan değilim... İçimden geçenleri olduğu gibi yazdım...şaka mı
baya yaşlısınız cidden ya mezar taşını görcek falan. trollsünüzdür inş.
35 yasindayim,5 yillik evliyim. Esimle bir sorunum yok ama evlenmesem de mutsuz olmazdim. Hayatin tek gayesi evlilik degil ki,once is. İlla ki bir sekilde is bulursunuz,cabalamaya devamBekarmısınız yaşınız kaç ? İş konusuna gelince ömrüm iş aramakla geçti kiminde tacize uğradım kiminde paramı alamadım en kötü şartlara bile razı gelmeme rağmen bir türlü biyerde tutunamadım oyüzden işten yanada umudumu kestim evlilikten yana kestiğim gibi...
Ben de damat adayı evlenmeye mi yanaşmıyor dediydimnasip.
Evlisiniz ve eşinizle sorununuz yok buyüzden cümlelerim size anlamsız gelebilir normaldir şartlarımız aynı değil çünkü...35 yasindayim,5 yillik evliyim. Esimle bir sorunum yok ama evlenmesem de mutsuz olmazdim. Hayatin tek gayesi evlilik degil ki,once is. İlla ki bir sekilde is bulursunuz,cabalamaya devam
E tamam iste esiniz yok ki sorununuz olsun. Bir esiniz olsaydi da onunla sorun yasasaydiniz tamam anlayabilirdik sizi. Bence sizi su an kimse anlamiyor. Anca Umit Besen sarkisi yapilir konunuzdanEvlisiniz ve eşinizle sorununuz yok buyüzden cümlelerim size anlamsız gelebilir normaldir şartlarımız aynı değil çünkü...
Hahah çok hoşsunuz :)
Evet insan sevmek sevilmek bir yuva kurmak, belki evlat sahibi olmak istiyor, anlıyorum.
Ancak yaşınız genç, umutsuz olmayın, illa ki kısmetiniz bir yerlerde bekliyordur.
Yeter ki evlenmiş olmak için evlenmeyin kafii.
İnşaallah gönlünüze göre olsun her şey
Yok aday yok incinmekse sorun değil daha nekadar incinebilirim daha kötülerini duydum dert etmeyinBen de damat adayı evlenmeye mi yanaşmıyor dediydimmeğer aday bile yokmuş.tabii ki ciddi olarak yazmıyorum.konu sahibini incittiysem özür dilerim.kendi yazdığıma çok güldüm de.
Neyse..ben 32 yaşımda evlendim.6 ay içinde söz nişan dugun oldu da bitti maşallah.darisi hayırlı bir iş ve eşle basiniZA
Gençliğimin en güzel yıllarını yalnız geçirmiş olmanın yaşlanıyor olmanın acelesi olabilir mi? Yani 35 yaşında bekar bir bayan olsaydınız bu şekilde konuşamazdınız biliyorum...E tamam iste esiniz yok ki sorununuz olsun. Bir esiniz olsaydi da onunla sorun yasasaydiniz tamam anlayabilirdik sizi. Bence sizi su an kimse anlamiyor. Anca Umit Besen sarkisi yapilir konunuzdandarilmayin lutfen cok gencsiniz daha,neyin acelesi ki bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?