Ufukta mezar taşımı görüyorum ama nikah masası göremiyorum.

Daha dur 10 sene var benim durumuma gelmen için...
10 sene sonra pek bi şey değişmez evlilik çözüm değil bazen inşallah evlenmem diyorum büyük sorumluluk çok lazım değil okumuyorsanız açıktanda olsa okuyun ve bi işe girin aşk geçici mantık kalıcıdır

Modunuzu dusurmeyin boyle sevmek sevilmek her insanin ihtiyaci bu acidan anliyorum ama bu zamanlarinizi kendinizi uzerek gecirmenin size ne faydasi olacak hani bu zamanda 35 ine gelip evlenen hatta daha gec yaslarda evlenen cok fazla kadin var ki siz 32 yasindasiniz mutlaka hayatiniza biri girecek sizin icin yaratilmis o adam karsiniza cikacak

Yorumlar zoruna gidiyorsa konu açmayacaksın. Her eleştiriye beddua ile karşılık veriyorsan da bu halde olmana şaşırmamalı :) Böyle devam, bravo
Yeterince zevk aldın mutsuzluğumdan hakediyorum sana göre tamam kabul niye hala burdasın gitsene?

Yorumlar zoruna gidiyorsa konu açmayacaksın. Her eleştiriye beddua ile karşılık veriyorsan da bu halde olmana şaşırmamalı :) Böyle devam, bravo

Ya arkadasim zoruna gidiyorsa yazma. Evlenmek istiyor diye ayiplamak nedir? Hee evlilik cok kotuyse bosan madem.

Abartıyorsunuz bence bu ne karamsarlık herşey evlilik değil hayatta başka mutluluklarda var sağlığın yerinde ya dua et insanlar nelerle baş etmeye çalışıyor .

bu ne b.ktan bi düşünce tarzı ya. bu negatiflikle çevrenizde bi iki arkadaşınızı görüyorsanız yine iyi bence derde bak evlenememek...
Yaşın küçük sen yaşlarda bende böyle düşünürdüm ama benim yaşlar böyle bir buhran yaşatıyor şimdi b... bulduğun bu düşünceye ileride sende sahip olabilirsin küçük hanım...

Ben evlilik kötü demedim, gayet de memnunum. Ama koca meraklısı olmak saçma dedim. Okuduğunuzu anlayın. Arkadaşınız da değilim...

Sen okudugunu anlasan sefilller gibi diye bir cumle kurmazsin bir kere. Ayiptir ya bir insan evlenmek istiyor diye bu kadar saygisizca yazma hakkini kim veriyor sana? Begenmedim butonuna abanacak kadarsin cok da saapma

Sen okudugunu anlasan sefilller gibi diye bir cumle kurmazsin bir kere. Ayiptir ya bir insan evlenmek istiyor diye bu kadar saygisizca yazma hakkini kim veriyor sana? Begenmedim butonuna abanacak kadarsin cok da saapma
Sefiller de konu sahibinin kendi için kullandığı benzetme bu arada. O nedenle "sizin deyiminizle" diye de ekledim.
Yok siz okumuyor ve anlamıyorsunuz, zorlamayın :)

Sefiller de konu sahibinin kendi için kullandığı benzetme bu arada. O nedenle "sizin deyiminizle" diye de ekledim.
Yok siz okumuyor ve anlamıyorsunuz, zorlamayın :)

Zorlayan sensin bence konu sahibi derdini anlatmis yazmak zorunda degilsin cok kasma yani :)))

Yaşın küçük sen yaşlarda bende böyle düşünürdüm ama benim yaşlar böyle bir buhran yaşatıyor şimdi b... bulduğun bu düşünceye ileride sende sahip olabilirsin küçük hanım...
yaşın küçük derken 4 yaş var aramızda şekerim 4 yılda ne yaşadın da bu düşüncelerdesin acaba

Zorlayan sensin bence konu sahibi derdini anlatmis yazmak zorunda degilsin cok kasma yani :)))
Burası bir forumsa,yorum almak için konu açılıyorsa, eleştiriye de açık olunacak. Pohpohlanıp pışpışlanmak için doğru yer değil.
Siz neden konu sahibinin avukatlığına savundunuz ki :) Neyse, laftan anlayan insanlardan değilsiniz, daha fazla zaman harcamaya gerek yok, bu kadarı yeterli.

Sevdim sevildim hep diyorsunuz ama çok sevgisiz olduğunuz aşikar keşke gerçekten sevip sevilmiş mutlu biri olsaydınızda sevgi arayışında olan birine bukadar kin kusmasaydınız...

Mutluluğu şartlara baglayan insanların cok cabuk çöktüğünü gördüm.
Hem de bir kere değil..
Bir arkadaşımla görüştüm bugün, 2 yıl çocuk için uğraştılar. Her gün ağlar, kendini paralardı, anne olduğunda ışıl ışıl bir kadın olacaginin hayalini kurardı. Ah bir çocuğu olsaydı, nasıl da mutlu olacaktı.
Sonuç, çocuğu oldu. Üstelik sağlıklı ve dünyalar güzeli. Ama bizimkine zor geldi annelik, lohusaliktan başladı, 34 günlük bebeğe bakamıyorum ben, annem baksın diyip ise gitti.
Bu sefer vicdan azabı yakasını bırakmadı.
Bir şey veremeyeceği bir çocuk dünyaya getirmişti.
Sadece yeterki dünyaya gelsin kısmına odakliydi.

Aynı hikayenin bir yeterki atanayım bir de yeterki evleneyim versiyonu iki arkadaşım daha var.
Hayatta bir şeyleri isterken altını dolduracak gücümüz varsa diye istemeliyiz.

En basiti, yazmissiniz eltiyle kayinla mi evleniyorsun sanki diye, bu bile yaşınıza rağmen evliliğe bakış acınızın toylugunu gösterir.
Evet eltiyle, görümceyle, kayınpeder, kayinvalide ile aklınıza gelebilecek didinin didisi akrabayla da evleniyorsun.
Çocuğunuz olunca onların da parçası yeğeni, torunu oluyor, gibi..
Ki bunu eşinin aile ilişkileri cok uzak olan biri olarak söylüyorum.

önce isteklerinizin altını doldurun. Yeterince insan tanıdınız mı, yeterince kitap okudunuz mu, yeterince yer gordunuz mu?
Vasiflarinizin altında olan işlerle vakit harcayacaginiza, vasiflarinizi arttırın.
2 üniversite okuduysaniz bir de kpss çalışın.
Bir de dil öğrenin.
Yok benden geçti diyorsanız,
Dikiş öğrenin terzilik yapın. O da olmaz derseniz olurunu deneyin. Hayat siz yerinizde sayarken size bir şeyler getirmez.
Evet kimisi daha şanslı, daha zengin, daha güzel, daha basarili ama bir şekilde yaşıyoruz ve değerlendirmek zorundayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…