Daha dur 10 sene var benim durumuma gelmen için...21 yaşındayım ayni düşünceleri düşünüyorum artık pek umurumda değil sanki hatta yeni yeni başladı herkes evlenmek zorunda değil boşverin
Doğru yere kanalize olursanız, gerisi çorap söküğü gibi gelir. Mutluluklar dilerimEvli olan bayanlar gelip koca meraklısı diye laf sokarken herhalde yapılan en mantıklı ve güzel yorum sizinkisi teşekkür ederim dikkate alacağım ♥
10 sene sonra pek bi şey değişmez evlilik çözüm değil bazen inşallah evlenmem diyorum büyük sorumluluk çok lazım değil okumuyorsanız açıktanda olsa okuyun ve bi işe girin aşk geçici mantık kalıcıdırDaha dur 10 sene var benim durumuma gelmen için...
Kınadığınız herşeyin başınıza gelmesi dileğiyle güle güle.
Yeterince zevk aldın mutsuzluğumdan hakediyorum sana göre tamam kabul niye hala burdasın gitsene?Yorumlar zoruna gidiyorsa konu açmayacaksın. Her eleştiriye beddua ile karşılık veriyorsan da bu halde olmana şaşırmamalı :) Böyle devam, bravo
Yorumlar zoruna gidiyorsa konu açmayacaksın. Her eleştiriye beddua ile karşılık veriyorsan da bu halde olmana şaşırmamalı :) Böyle devam, bravo
Ben evlilik kötü demedim, gayet de memnunum. Ama koca meraklısı olmak saçma dedim. Okuduğunuzu anlayın. Arkadaşınız da değilim...Ya arkadasim zoruna gidiyorsa yazma. Evlenmek istiyor diye ayiplamak nedir? Hee evlilik cok kotuyse bosan madem.
Yaşın küçük sen yaşlarda bende böyle düşünürdüm ama benim yaşlar böyle bir buhran yaşatıyor şimdi b... bulduğun bu düşünceye ileride sende sahip olabilirsin küçük hanım...bu ne b.ktan bi düşünce tarzı ya. bu negatiflikle çevrenizde bi iki arkadaşınızı görüyorsanız yine iyi bence derde bak evlenememek...
Ben evlilik kötü demedim, gayet de memnunum. Ama koca meraklısı olmak saçma dedim. Okuduğunuzu anlayın. Arkadaşınız da değilim...
Sefiller de konu sahibinin kendi için kullandığı benzetme bu arada. O nedenle "sizin deyiminizle" diye de ekledim.Sen okudugunu anlasan sefilller gibi diye bir cumle kurmazsin bir kere. Ayiptir ya bir insan evlenmek istiyor diye bu kadar saygisizca yazma hakkini kim veriyor sana? Begenmedim butonuna abanacak kadarsin cok da saapma
Sefiller de konu sahibinin kendi için kullandığı benzetme bu arada. O nedenle "sizin deyiminizle" diye de ekledim.
Yok siz okumuyor ve anlamıyorsunuz, zorlamayın :)
yaşın küçük derken 4 yaş var aramızda şekerim 4 yılda ne yaşadın da bu düşüncelerdesin acabaYaşın küçük sen yaşlarda bende böyle düşünürdüm ama benim yaşlar böyle bir buhran yaşatıyor şimdi b... bulduğun bu düşünceye ileride sende sahip olabilirsin küçük hanım...
Burası bir forumsa,yorum almak için konu açılıyorsa, eleştiriye de açık olunacak. Pohpohlanıp pışpışlanmak için doğru yer değil.Zorlayan sensin bence konu sahibi derdini anlatmis yazmak zorunda degilsin cok kasma yani :)))
Sevdim sevildim hep diyorsunuz ama çok sevgisiz olduğunuz aşikar keşke gerçekten sevip sevilmiş mutlu biri olsaydınızda sevgi arayışında olan birine bukadar kin kusmasaydınız...Burası bir forumsa,yorum almak için konu açılıyorsa, eleştiriye de açık olunacak. Pohpohlanıp pışpışlanmak için doğru yer değil.
Siz neden konu sahibinin avukatlığına savundunuz ki :) Neyse, laftan anlayan insanlardan değilsiniz, daha fazla zaman harcamaya gerek yok, bu kadarı yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?