Evet yalnız yaşıyorum...Tövbe tövbe.. anne baba kardeş bunlardan biri var mı? Çok mu yapayalnızsiniz bu nasıl yazı böyle
36-40 yaslari arasindaki butun kiz arkadaslarim bekar inanin. Hepsi inanilmaz mutlu. Neden mutlu olmasinlar ki,geziyorlar tozuyorlar,calisiyorlar,kurslara gidiyorlar,spora gidiyorlar. Pek cok mesgale edinmisler kendilerine. Siz kendinize dert yaratiyorsunuz sadece,esi olmayip da mutlu olan cok insan var,cunku mutluluk icimizde,yanimizdaki este degilGençliğimin en güzel yıllarını yalnız geçirmiş olmanın yaşlanıyor olmanın acelesi olabilir mi? Yani 35 yaşında bekar bir bayan olsaydınız bu şekilde konuşamazdınız biliyorum...
Öncelikle kendine değer ver. Rabbimden ümit kesme. Evlilik her şey değil inan bana bunu çok aşık olup evlenmiş ve boşanma aşamasında olan biri olarak söylüyorum.Ufukta mezar taşımı görüyorum hatta adımı soyadımı falan ama nikah masasına oturduğumu göremiyorum... hatta bu işsizlikle ve sefillikte mezar taşından önce bir gün bir mucize olurda zengin olurum yurt dışına çıkarım diye düşünüp alacağım pasaportun bile hayalini kurabiliyorum ona bile ihtimal veriyorum ama vesikalık fotomu bir aile cüzdanında dahi hayal edemiyorum.
32 yaşıma gireceğim 7 milyarlık dünya nüfusunda benimle aynı frekansta, beni sevebilecek benimde kendisini sevebileceğim, elimden tutup bırakmayacak birini bulmak neden bukadar imkansız...
Neden bulduklarım beni incitmek için elinden geleni yapıp yarı yolda bırakanlar... ?
Ben 31 yaşındayım 35 yaşında evli hemcinsimiz serzenişimi manasız buldu da ona istinaden 35 inizde bekar olsaydınız böyle konuşurmuydunuz demek istedim. Çalışıyor olsan bende bahsi geçen arkadaşlarınız gibi olabilirim ama işimde yok.36-40 yaslari arasindaki butun kiz arkadaslarim bekar inanin. Hepsi inanilmaz mutlu. Neden mutlu olmasinlar ki,geziyorlar tozuyorlar,calisiyorlar,kurslara gidiyorlar,spora gidiyorlar. Pek cok mesgale edinmisler kendilerine. Siz kendinize dert yaratiyorsunuz sadece,esi olmayip da mutlu olan cok insan var,cunku mutluluk icimizde,yanimizdaki este degil
Evlenince kaynana elti ile mi evleniliyor? saçma geldi. Bukadar memnun değilseniz neden boşanmıyorsunuz ki?Amaaan koca kayınanne kayınelti derdi var ne yapcan evlenipte
Evlenen bin pişman evlenmeyen bir pişman
Siz koca meraklısı olduğunuz için mi evlendiniz?Bu kadar koca meraklısı olmayın. Mutlu olmak için tek eksiğiniz "koca" mı yani????
3 diplomam ve sağlam bir işim vardı, çok da mutluydum, sevgililerim oluyordu, sevip seviliyordum ama evliliği pek düşünmüyordum, o zaman karşıma çıktı, tanıyınca neden olmasın dedim, evlendik. Sizin gibi mezar taşımı bile görüyorum ama ufukta bana koca yok diye kendimi arabeske bağlamadım hiçbir zaman.Siz koca meraklısı olduğunuz için mi evlendiniz?
Hayat herkese aynı fırsatları sunmuyor herkesin şartları farklı 2 diplomam var ama işim yok sizin gibi sağlam bir işim olsaydı sevip seviliyor olsaydım koca meraklısı olmazdım kusura bakmayın iş yok evlilik yok hayat boş erken kalkmak için bir neden yok insan içine çıkınca karşılaştığım ilk soru nezaman evleniyorsun? Olunca ister istemez arabeske bağladım özür dilerim göz zevkinizi bozduğum için siz mutlu yuvanıza bolluk ıçindeki hayatınıza bakın işsiz bekar sefil birine klavyeden laf çarpıtmakla enerjinizi düşürmeyin.3 diplomam ve sağlam bir işim vardı, çok da mutluydum, sevgililerim oluyordu, sevip seviliyordum ama evliliği pek düşünmüyordum, o zaman karşıma çıktı, tanıyınca neden olmasın dedim, evlendik. Sizin gibi mezar taşımı bile görüyorum ama ufukta bana koca yok diye kendimi arabeske bağlamadım hiçbir zaman.
ne diyeceğimi bilemedim 26 yaşındayım ama sizinle aynı durumdayımUfukta mezar taşımı görüyorum hatta adımı soyadımı falan ama nikah masasına oturduğumu göremiyorum... hatta bu işsizlikle ve sefillikte mezar taşından önce bir gün bir mucize olurda zengin olurum yurt dışına çıkarım diye düşünüp alacağım pasaportun bile hayalini kurabiliyorum ona bile ihtimal veriyorum ama vesikalık fotomu bir aile cüzdanında dahi hayal edemiyorum.
32 yaşıma gireceğim 7 milyarlık dünya nüfusunda benimle aynı frekansta, beni sevebilecek benimde kendisini sevebileceğim, elimden tutup bırakmayacak birini bulmak neden bukadar imkansız...
Neden bulduklarım beni incitmek için elinden geleni yapıp yarı yolda bırakanlar... ?
Evli olan bayanlar gelip koca meraklısı diye laf sokarken herhalde yapılan en mantıklı ve güzel yorum sizinkisi teşekkür ederim dikkate alacağım ♥İşiniz yok, evliliğiniz yok belki ama tutunma gayretiniz olsun bu hayata. Umudunuz olsun.
Mutluyken herkes doluşur etrafınıza, mutsuzken kaçarlar. Yaydığınız enerjinizi değiştirmekle başlayın, sizi de bekleyen güzel şeyler vardır elbet
Hala mutluluğu, hayata bağlanacak sebebi öncelikle evli olmaya bağlıyorsunuz. Bu kafayla ancak sizin deyiminizle "sefil biri" olarak kalırsınız.Hayat herkese aynı fırsatları sunmuyor herkesin şartları farklı 2 diplomam var ama işim yok sizin gibi sağlam bir işim olsaydı sevip seviliyor olsaydım koca meraklısı olmazdım kusura bakmayın iş yok evlilik yok hayat boş erken kalkmak için bir neden yok insan içine çıkınca karşılaştığım ilk soru nezaman evleniyorsun? Olunca ister istemez arabeske bağladım özür dilerim göz zevkinizi bozduğum için siz mutlu yuvanıza bolluk ıçindeki hayatınıza bakın işsiz bekar sefil birine klavyeden laf çarpıtmakla enerjinizi düşürmeyin.
Kınadığınız herşeyin başınıza gelmesi dileğiyle güle güle.Hala mutluluğu, hayata bağlanacak sebebi öncelikle evli olmaya bağlıyorsunuz. Bu kafayla ancak sizin deyiminizle "sefil biri" olarak kalırsınız.
Önceliklerinizi iyi belirleyin, belli ki şu andakiler pek doğru değil.
Mutluluklar.
21 yaşındayım ayni düşünceleri düşünüyorum artık pek umurumda değil sanki hatta yeni yeni başladı herkes evlenmek zorunda değil boşverinUfukta mezar taşımı görüyorum hatta adımı soyadımı falan ama nikah masasına oturduğumu göremiyorum... hatta bu işsizlikle ve sefillikte mezar taşından önce bir gün bir mucize olurda zengin olurum yurt dışına çıkarım diye düşünüp alacağım pasaportun bile hayalini kurabiliyorum ona bile ihtimal veriyorum ama vesikalık fotomu bir aile cüzdanında dahi hayal edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?