Ufukta mezar taşımı görüyorum ama nikah masası göremiyorum.

Gençliğimin en güzel yıllarını yalnız geçirmiş olmanın yaşlanıyor olmanın acelesi olabilir mi? Yani 35 yaşında bekar bir bayan olsaydınız bu şekilde konuşamazdınız biliyorum...
36-40 yaslari arasindaki butun kiz arkadaslarim bekar inanin. Hepsi inanilmaz mutlu. Neden mutlu olmasinlar ki,geziyorlar tozuyorlar,calisiyorlar,kurslara gidiyorlar,spora gidiyorlar. Pek cok mesgale edinmisler kendilerine. Siz kendinize dert yaratiyorsunuz sadece,esi olmayip da mutlu olan cok insan var,cunku mutluluk icimizde,yanimizdaki este degil

Öncelikle kendine değer ver. Rabbimden ümit kesme. Evlilik her şey değil inan bana bunu çok aşık olup evlenmiş ve boşanma aşamasında olan biri olarak söylüyorum.

Ben 31 yaşındayım 35 yaşında evli hemcinsimiz serzenişimi manasız buldu da ona istinaden 35 inizde bekar olsaydınız böyle konuşurmuydunuz demek istedim. Çalışıyor olsan bende bahsi geçen arkadaşlarınız gibi olabilirim ama işimde yok.

Siz koca meraklısı olduğunuz için mi evlendiniz?
3 diplomam ve sağlam bir işim vardı, çok da mutluydum, sevgililerim oluyordu, sevip seviliyordum ama evliliği pek düşünmüyordum, o zaman karşıma çıktı, tanıyınca neden olmasın dedim, evlendik. Sizin gibi mezar taşımı bile görüyorum ama ufukta bana koca yok diye kendimi arabeske bağlamadım hiçbir zaman.

Şimdi anlamazsınız beni diyorsunuz

Evet 20 yıldır aynı adamlayım siz de beni anlamazsınız ama biz bekar olmayı biliyoruz siz hiç evli olmadınız

Örneğin benim benden 3 yaş büyük görümcem var 42 yaşında

Kafasına göre yaşıyor adayları da beğenmiyor aman onu çekemem bu yaştan sonra uğraşamam diyor

Örneğin o akşam tiyatroya giderken ben gidemiyorum evlilik çocuk vs hayattaki tek aktivite değil ki

İşim yok diyorsunuz kara bir tablo çiziyorsunuz da neden bu kötü olaylar hep sizin başınıza geliyor yanlış anlamayın bunlar yok demiyorum da yıllardır toplumun en sorunlu kesimleri ile çalışıyorum taciz vs gibi olaylara maruz kalmadım

laf atan da oldu sarkıntılık yapan da ama bunlar münferit sokakta olan şeyler sokağa çıkmayı bırakmadım

Aktif hayatınız olmazsa işiniz düzeniniz kafanıza uygun adayı da bulamazsınız

Bu arada 35 sonrası evlenen çok tanıdığım var yine o yaştan sonra boşanan da çok

Hiçbir şey için geç değildir

Ben de bekarım ama sizin gibi dramaqueen modunda gezmiyorum. Şu an hayatınızdaki önceliğiniz iş bulmak olsun. İş arana arana bulunur ama eş kısmettir. Hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkar, bilemezsiniz. Bu hayat erkeksiz de çok güzel geçiyor, emin olun. O kadar çok erkek tanıdım ki hepsi benden bir şey çaldı. Kimi paramı, kimi umudumu, kimi zamanı mı... Keşke o karaktersizlere harcadığım zamanı çok daha faydalı şeylere harcasaydım. Şu an artık evliliği ben düşünmüyorum. Bir kaç yıl önce evlilik teklifi almak için can atan ben, bir ay önce aldığım teklifi sırf kafa yapımız uyuşmuyor diye reddettim ve zerre pişman değilim. 30’lu yaşlar beni olgunlaştırdı, şu an bir evlilik yaparsam gerçekten beni seven ve her konuda uyuşacağıma inandığım biriyle yaparım. Yoksa benden uzak olsun.

Hayat herkese aynı fırsatları sunmuyor herkesin şartları farklı 2 diplomam var ama işim yok sizin gibi sağlam bir işim olsaydı sevip seviliyor olsaydım koca meraklısı olmazdım kusura bakmayın iş yok evlilik yok hayat boş erken kalkmak için bir neden yok insan içine çıkınca karşılaştığım ilk soru nezaman evleniyorsun? Olunca ister istemez arabeske bağladım özür dilerim göz zevkinizi bozduğum için siz mutlu yuvanıza bolluk ıçindeki hayatınıza bakın işsiz bekar sefil birine klavyeden laf çarpıtmakla enerjinizi düşürmeyin.

ne diyeceğimi bilemedim 26 yaşındayım ama sizinle aynı durumdayım

Evli olan bayanlar gelip koca meraklısı diye laf sokarken herhalde yapılan en mantıklı ve güzel yorum sizinkisi teşekkür ederim dikkate alacağım ♥

Hala mutluluğu, hayata bağlanacak sebebi öncelikle evli olmaya bağlıyorsunuz. Bu kafayla ancak sizin deyiminizle "sefil biri" olarak kalırsınız.
Önceliklerinizi iyi belirleyin, belli ki şu andakiler pek doğru değil.
Mutluluklar.

Kınadığınız herşeyin başınıza gelmesi dileğiyle güle güle.

21 yaşındayım ayni düşünceleri düşünüyorum artık pek umurumda değil sanki hatta yeni yeni başladı herkes evlenmek zorunda değil boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…