Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben beğeniyorum ama rica ediyorum kısa boylular bilhassa bacak boyu kısa olanlar giymesinn

benim boyum kısa özellikle de bacak boyum çok kısa, sen rica ettin ya giymem artık:roflol::roflol: kendi giydiğiniz yetmedi milletin ne giymesi gerektiğine falan da karışıyorsunuz=D ben de çok rica ediyorum kendi işinize bakın istediğimizi giyeriz.

Ben de hiç beğenmiyorum kimse kusura bakmasın... Rahat olsa kaç yazar... Çok ama çok kaba bir görüntüsü var. Herkesin giyiyor olması son moda olması çirkin olduğu gerçeğini malesef değiştirmiyor. Üstelik çok pahalı ve iki sene sonra modası geçtiğinde de demode olduğunda giyilebilecek bir model de değil direk çöpe gider.

Benim hoşuma gidiyo cardy black olanından aldım 1 tane mini etekle yada uzun sweatle çok tatlı duruyo

valla benim çok hoşuma gidiyor ya, muhtemelen alırım bir tane.
boyum kısa ama bence minyon tipte daha şirin duruyor bu botlar.

bence demode oldu bile bu..hiç beğenmiyorum..
çok çirkin bi görüntüsü var..
arkadaşım çirkin bi benzetme yapıyor bu botlara..ayı ayağı gibi diyor..

halkımız millette ne görürse onu giymeye bayılıyor. ben onu giyip sokağa çıkmaya utanırım

öncelikli nedenim herkeste olması moda olması kriterini değiştirmez!

ikincisi ise gerçekten kötü bir görünümü var üstelik çokta kaba duruyor

yinede giyenlere saygı duyuyorum herkesin kendi tercihi..!

hay ağzına sağlık kardeş, alkisalkisalkis al benden de o kadar. hiç mi hiç tarzım değil, hayatta giyip sokağa çıkmam onlarla. eskimo ayakkabısı gibi. ne bileyim zevk meselesi tabi yine.

Geçen yıl ilk çıktığında aldım. O zaman pek yoktu ama şimdi herkeste var ve pişti olmaktan bıktım usandım çok nadir giyiyorum artık... Yine de çok seviyorum.

dogru dio kız valla bende öle duşunuorum bacak boyu kısa olanlar gymesn igrenç duruo

pardon da bacak boyu kısa olanlar giyer giyer size ne? bakmayın arkadaşım o zaman. iğrenç deme hakkını nerden buluyorsun? komik olmayın ya. giymesin ne demek? bacak boyu kısa olanlar giymesin diyebiliyorsan ben de sana şöyle bir şey söylicem: bacak boyu kısa olanlar ugg giymesin diyenler konuşmasın iğrenç oluyo. oldu mu?

dediniya artık giymem :roflol:
yada gider bacaklarımı uzatırım
yeterki bazı arkadasların göz zevki bozulmasın

kardeşim almış geçen gün gri-mavi gibi bir rengini. şahsen tercih etmezdim ama ayağıma bir giydim, pofidik yumuşacık.. arada araklayabilirim kardeşimden :jeyyar:

dogru dio kız valla bende öle duşunuorum bacak boyu kısa olanlar gymesn igrenç duruo

pardon da size nee???
kimin ne giyecegine karisma hakkini nerden buluyosunuz
sizde giymis olanlara bakmayi verin bi zahmet
kaldiki kimseye igrenc demeye de hakkiniz yokk
hey allhimya ne günlere kaldik miletin ne giydiginede karisiyolar
komik :roflol::roflol:

:lepi:

dediniya artık giymem :roflol:
yada gider bacaklarımı uzatırım
yeterki bazı arkadasların göz zevki bozulmasın

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bunlar çok önceden beri kullanımda. yeni mi moda olmuş? ne zaman dışarı çıksam görüyodum birilerinin ayaklarında.taa 2 sene önce.
güzel rahatcacık pofidik pofidik :)) ama temizlenmesi zor oluyor. kışın değilde sonbaharın sonlarına doğru ya da ilkbaharın başlangıcı falan giyilse daha rahat oluyo. çamur varken giymek fenaaaaa:dilcikar:

heeehh bi buna karışmadığı kalmıştı milletimizinn.. giyenler sevmezsiniz bilirimdee ne o öle bacak boyu kısa olanlar giymesin falan hayırdır babanızın kızınamı karşıyorsunuz?? bacak boyun kısaysa sen giyme, belki bacak boyu kısa olan giyiyor ve yakıştırıyor kendinee sizene bizene yaniiii... ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZZZ..
Bu arada öncek sayfalardan görüldüğü üzere bende aldım ve sıcacıkkk pofuduk pofudukk giyiyorum bacağım uzun ama kısada olsa alır giyerdimm ben yakıştırıyorum beğeniyorum gerisi önemli değil diye düşünüyorumm...

Son düzenleyen: Moderatör:

ben pek beğenmedim açıkcası
ama beğenip giyenleride eleştiremem zevk onların
ister giyerler ister giymezler

kızlarr ben ugglara bayılıyorum dar paça pantolonlarla kışlık şortlarla tuniklerle falan acayip güzel oluyor :)

liseli kız kardeşimede aldım sütlü kahve olanlardan. okulda giyebilirmi sizce? fazlamı abartılı durur? biz karar veremedik =)

gönül rahatlığıyla giyebilir bence :dance:

ben hep görüyorum okul formasının altına ugg'ları a.s

hem şeker duruyorlar hem de üşümez sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…