Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir türlü beğenemedim bu botları ben . çok kaba. zaten istesem de 40 no ayakla giyemem :)) 50 olur otomatikman

bende beyaza yakın uzun var. kısaları bende sevmiyorum. çok rahatlar cidden=))

bana çok itici geliyorlar kırıcı olmak istemem giyen arkadaşlara karşı afedersiniz ama böyle yaratık ayağı gibi duruyo bombeli bombeli :1no2: nasıl böyle birşey moda oldu anlamıyorum hakikaten.. yani bu botlar moda olmasaydı tüm kadınlar almasaydı hollywood starlarının ayağında olmasaydı gerçekten alıp giyen olur muydu çok merak ediyorum.. ama bir arkadaşım denemiş acaip rahat birşey içi yumuşacık sanki hiç bot giymemişsin gibi diyor. belki de görünüşünden ziyade rahatlığı için tercih ediliyordur bilemiycem.

yaratık mı allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3

bana da peluş oyuncak ayağı gibi geliyor, geçen gün migrosta 15 liraya satılıyordu, taklitler bayağı düşmüş yani

bu tip ayakkabının ayak sağlığına çok zararlı olduğunu okumuştum

bunların çakmaları 25 30 tl ye satılıyor artık herkeste war ben hiç beğenmiyorum ama yolda yürürken 10 kişiden 6 7sinde bunlardan warr

bedava verseler giymicegim bi bot tarzı. :1ninca:

pek beğenmiyordum ugg ama örgü modellerini görünce çok beğendim füme rengini severek kullanıyorum. (evde )

Son düzenleme:
bayılcam artık her yerde aynı şeyi görmekten...çakmaları daha da berbat

Şu anda _25 derece soğukta yaşayan biri olarak çoookk sıcak tuttuğu için çok memnunum.Banane nasıl göründüğü ? Bu soğuktada şıkıdım çizmeler olmuyo ki arkadaşlar

Şu anda _25 derece soğukta yaşayan biri olarak çoookk sıcak tuttuğu için çok memnunum.Banane nasıl göründüğü ? Bu soğuktada şıkıdım çizmeler olmuyo ki arkadaşlar

tabi canım haklısın o konuda, zaten bu botlar eskiden beri olan birşey ki çok soğuk olan bölgelerde insanlar sadece bunları kullanıyor, bizim eleştirdiğimiz bunu süs için giyenler, daha doğrusu süs olduğunu zannedenler, incecik taytın üstüne giydikten sonra "ama çok sıcak tutuyo" gibi bi açıklama komik oluyo tabi :1closedeyes: ama senin durumda dediğin gibi başka da bi seçenek kalmıyor, sağlık herşeyden önemli o noktada

valla kızlar ofis acayip soğuk oluyo bizim ve soğuktan geberiodu ayaklarım renk kalmıyodu eve gidince gariplerde:))) bu kış aldım meğer ayak sıcak olunca üşünmüyomuşta süper sıcağım şimdi öle çoook paralarda vermedim netten gg den aldım 60 milyona :)))) çaka gibi kardeşimde orjinali var ayırt edemedik farkını çok rahatım ayağı üşüyenlere duyrulur....

ya UGG lere bayılıyorummm..
bu cuma pazardan aLmayı düşünüyorum geRcek UGG Ler orjinaL 30 tL. buRada
hem görünümLeri de muhteSem benceeeeeeee (=

işte bu süperdi..
ilk yorumunu da takdir ettim bu botlarla ilgili.yaratık ayağı gibi.. hehe
ben de oyuncak ayılar falan oluyor ya aynı o ayaklara benzyo.. pati mi desem ne desem..
yanlış anlamayın sakın.. botları benzetiyorum. giyenleri diil.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…