İlk çıktıklarında yanlış hatırlamıyorsam 800ytldiler alamamıştım şimdi fiyatları düştü.
Ama herkesin ayağında baydılar yafisfisfis
avustralyalı sörfçüler için üretilen ve sonrasında dünya kadınlarının vazgeçilmez botları haline gelen ugg botlar ayağı dışarıdaki soğuk ve sıcak havadan izole ediyor. kesinlikle terletmiyor ve inanılmaz sıcak tutyor. üstelik olağan üstü rahat:) kuzu derisinden üretilmiş. birçok renk seçeneği var ve başta new yorklu kadınlar olmak üzere yaz kış herkesin ayağında:) sizde varmı? alacakmısınız? beğendinizmi? nasıl temin ediliyor? burda fikirlerimizi paylaşalım:1rolleyes:
[/COLOR][/B]
ben gecen sene almıştım yurtdışından,bu yıl bi tane daha aldım cok rahatlar cook tarzlar bayılıyorum ugglarıma,gcn sene kimse giymiyodu bu sene alsancakta cok gördüm giyenklava:bu arada gcnlerde ayvalıga gittim orda dolaşırken arkamdaki kızlar eskimolardan kalma fln diyip guluyodular hahaha bayagı bilgililer moda konusunda anladım :lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayatımda gördüğüm en çirkin botlar. :bbo:
çok adi bir görüntüleri var, özellikle tabanları. :tomato:
ama bir kere moda olunca herkesin ayağında tabi.
öldürseler giymem.
timberland ve harley botlar, ninewest çizmeler bin basar bence. mirmirmirmir
renkler ve zevkler tartışılmaz tabi. kafamçokkarıştı
ben gecen sene almıştım yurtdışından,bu yıl bi tane daha aldım cok rahatlar cook tarzlar bayılıyorum ugglarıma,gcn sene kimse giymiyodu bu sene alsancakta cok gördüm giyenklava:bu arada gcnlerde ayvalıga gittim orda dolaşırken arkamdaki kızlar eskimolardan kalma fln diyip guluyodular hahaha bayagı bilgililer moda konusunda anladım :lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:
hahaa:)) eşek hoşaftan ne anlar diyemedinmi sende??
kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?