• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Avrupada modasi geçeli 2 sene oldu-tatlicadiarzu- hele ben hiç sevmedim o botlari, görünümü igrenç, ayaktada çok kaba gözükûyorkafamçokkarıştı

ben çok seviorum bayramda antalyadan 150ytl ye aldım, sürekli giymeyeceğim bişi olduu için de süt mavisi tonunda olanını aldım, severek giyiyorum gerçekten çok rahat ve çok sevimli:)

bence ne çok güzel ne de çok kötü, spor bir kombinasyonla çok hoş ve tarz bi görüntü oluşturabilir,çok kaba deil aslında ve krem rengiyle gül kurusu çok hoş gözüktü gözüme, kotun üstüne çekeceksin bunları, bi de şöle battal bi çanta, büyük güneş gözlükleri..spor ve şık bir görüntü. ne dersiniz kızlar, bi canlandırın gözünüzde tarz olmaz mı kaydirigubbakcemile5

hıı bir de soğukta karda kışta buzda falan giyilmesi rahat olur diye düşünüyorum, hem kaymaz, hem sıcak tutar, hem de şık dururuz :)

Turkiyede o kadar pahali olmalarina sasirdim Simdi netten bakinca gordum.Direk avustralyadan siparis verebiliyorsun.Ve Shipping dahil 270 ytl ye geliyor gibi.Sterlin uzerinden hesaplaniyor. Burda ise daha bu gun baktim kiz arkadasim istedi. 125 dolara geliyor uzun olani. Demekki abartiyorlar Turkiye'de fiyati. Bence soguk havalarda giyilecek kadar hoslar.Herkesin zevki farkli. o yuzden begenen giyer begenmeyen giymez :)

Bence uludağda olmazsa olmazlardan ama

günlük tercihim olamaz herhalde

tam alisveris ayakkabilari,ama günlük hayatta giymem!!hani su tüylüler varya ben onalara bayiliyorum söyle yürüyüse falan cikarken hos dururlar,ama bunlar evde giydigimiz pandifflere benziolar cikamam ben ööle:))

o ne yaaa çok basit duruyorlar.
ben hiç beğenmedim

geçenlerde ayakları sıcak tutacak bir bot bulmaya çalışırken denk gelmiştim.önce yadırgadım,sonra yorumları okudukça olumlu bakmaya başladım ama tam aklıma yatmışken su geçirdiği ve zor kuruduğu yorumunu gördüm ve pofff...zaten şimdi bu başlıkta adım başı karşılaşabileceğimi öğrenince isteğim iyice kaçtı..off aradığımı bulamıyorum senağlama

bu arada ismi de ugly (çirkin)den geliyormuş.eh bu durumda tipiyle ilgili yoruma gerek yok,adamlar "biz buyuz,işinize gelirse" demiş resmen :))

.....................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrr!!! :D ben bu ugglara var ya BAYILIYORUMM!!!
nursace de gerçek ugg lar var yani markası ugg gerçekten ve 199 ytl ye satılıyor ben hemen aldım tabii!!:D yalnız sadece süet classic tall modelleri var...ben siyahını aldım bu ay para biriktiriyorum eğer kalırsa karamel renginide alıcammmmm

bu arada bu gün yağmurda çamurda giydim hiiiçç su falan geçirmedi!!!

örgüleri su geçiriyor

KIZLARR ;bunlar yazında giyilebiliyormuş??? deneyen varmııı
bana giyilmez terletir gibi gelior ama deneyen varsa paylaşabilirmi yaşadıklarını

kusura bakmayin ama cok cirkin yaaaa,hakkatten evde giyilen seylere benziyo.ünlüler giyiyo diye moda diye bile olsa giyemem.......

Back
X