Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben çok seviorum bayramda antalyadan 150ytl ye aldım, sürekli giymeyeceğim bişi olduu için de süt mavisi tonunda olanını aldım, severek giyiyorum gerçekten çok rahat ve çok sevimli:)
bence ne çok güzel ne de çok kötü, spor bir kombinasyonla çok hoş ve tarz bi görüntü oluşturabilir,çok kaba deil aslında ve krem rengiyle gül kurusu çok hoş gözüktü gözüme, kotun üstüne çekeceksin bunları, bi de şöle battal bi çanta, büyük güneş gözlükleri..spor ve şık bir görüntü. ne dersiniz kızlar, bi canlandırın gözünüzde tarz olmaz mı kaydirigubbakcemile5
Turkiyede o kadar pahali olmalarina sasirdim Simdi netten bakinca gordum.Direk avustralyadan siparis verebiliyorsun.Ve Shipping dahil 270 ytl ye geliyor gibi.Sterlin uzerinden hesaplaniyor. Burda ise daha bu gun baktim kiz arkadasim istedi. 125 dolara geliyor uzun olani. Demekki abartiyorlar Turkiye'de fiyati. Bence soguk havalarda giyilecek kadar hoslar.Herkesin zevki farkli. o yuzden begenen giyer begenmeyen giymez :)
tam alisveris ayakkabilari,ama günlük hayatta giymem!!hani su tüylüler varya ben onalara bayiliyorum söyle yürüyüse falan cikarken hos dururlar,ama bunlar evde giydigimiz pandifflere benziolar cikamam ben ööle:))
geçenlerde ayakları sıcak tutacak bir bot bulmaya çalışırken denk gelmiştim.önce yadırgadım,sonra yorumları okudukça olumlu bakmaya başladım ama tam aklıma yatmışken su geçirdiği ve zor kuruduğu yorumunu gördüm ve pofff...zaten şimdi bu başlıkta adım başı karşılaşabileceğimi öğrenince isteğim iyice kaçtı..off aradığımı bulamıyorum senağlama
kızlarrr!!! ben bu ugglara var ya BAYILIYORUMM!!!
nursace de gerçek ugg lar var yani markası ugg gerçekten ve 199 ytl ye satılıyor ben hemen aldım tabii!! yalnız sadece süet classic tall modelleri var...ben siyahını aldım bu ay para biriktiriyorum eğer kalırsa karamel renginide alıcammmmm