UGG Giyen Kızlar Kezbandır !

Ugg, Giymedim, giymem çünkü son derece kaba geliyor gözüme ama bu benim fikrim ama başkası seviyor giyiyor diye de kalkıp kezban demem, son derece kaba ve terbiyesizce olmuş arkadaşınızın sözü...

Ugg, Giymedim, giymem çünkü son derece kaba geliyor gözüme ama bu benim fikrim ama başkası seviyor giyiyor diye de kalkıp kezban demem, son derece kaba ve terbiyesizce olmuş arkadaşınızın sözü...

Bende bunu kasdediyorum..Çok kaba ve aşağılayarak konuştu insanlar ağızlarından çıkanlara dikkat etmeli.

Bende bunu kasdediyorum..Çok kaba ve aşağılayarak konuştu insanlar ağızlarından çıkanlara dikkat etmeli.

Yok hayır bir de her fırsatta köylüleri aşağılamıyorlar mı sinir oluyorum. Sen beğeniyorsan, kendine de yakıştırıyorsan al giy, başkasının sözünü başına yastık etme canım.

Bi de kahkülleri "dolma" adı altında kabartıp toplamak modaydı. Bülent Ersoy yapardı ay bayılazaaaaam
geçenlerde bu dolma saçtan bahsettim kimse anlamadı .
Hülya Avşar da çok yapardı dolma

Bir de kelebek tokalar vardı aman allahım o neydi öyle

Valla son 5 yıldır ugg giyiyorum acaip sıcak tutuyor .. Dünya çapındaki bir çok star da gündelik hayatlarında kullanıyor

Bugün derse giderken bir kızçe gördüm bir bacağı benim iki bacağımdan daha kalın... Geçirmiş daracık kotu, ugg giymiş altına da. Kezban, köylü ya da başka bir şey gibi değildi. Sadece giyinmeyi bilmiyordu. İkinci kere bakamadım rahatsız oldum. Kilolu olabilirsin, aşırı zayıf olabilirsin ama ona göre giyinsene be vicdansız neden bize bunu yapıyorsun?

Ugg... Yakışana çok da güzel çok da tatlı oluyor. Ayrıca da çok sıcak. Kötülemenin gereği yok kıskanıp.

Simdi vacaklari vucudum kadar olan bayanlarimiz giyince sisme bebege benziyorlar acikcasi kilona dogru orantili giyunmek dogru olani .
Ayaklarim cok usur bnm kat kat corapta gysem usur bnde ugg giyiyorum gnlde oylekotude durmuyor hani zaten kotu gozukse herif mudahale hmn eder

geçenlerde bu dolma saçtan bahsettim kimse anlamadı .
Hülya Avşar da çok yapardı dolma

Bir de kelebek tokalar vardı aman allahım o neydi öyle
Kelebek toka diyince aklıma Yarmagül geldi. Onlara Yarmagül tokası da denirdi. Annem bize pazardan aldıydı. Hala durur.

terbiyesz miş arkadaşınız ben de hiç almadım ugg ama bride şu var çok topuklu giyen bayan yolludur. gibisinden şeyler duydum millet artk iyice rezil olmuş

Sen de özüne dön gel kezbanlık çok güzel diyeydin herkes tutturmuş bi kezban nerde popülarite böyle tipler orada.ayrıca acayip memnun olan arkadaşlarım var alabilirsin :)

Valla kezban mi degil mi bilmemde bana uzayli gibi geliyo
Almam giymem tarzim degil

okadar yeni bot aldım,yok abi yıne soluğu ugg da alcaz bu yıl herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…