- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Kezbani falan bilmem de ugg botlarin icindeki kurk gercektir ve koyunun, köpeğin ya da başka bir hayvanın derisinin tabaklanmadan kürküyle bot haline getirilmesiyle olusturulur. Bildigin elektrik veriyorlar, iskence ediyorlar hayvanlara...
Eminim ayaklari sicak tutmanin daha modern ve vahsice olmayan bir yolu vardir...
Bunu burda kim gorse kar...
şöyle diyebilirim herkesin ayağına düştüğü için öyle demiş olabilir...Bir de eğer gerek değilse ugg ler kötü duruyor ,ağzı yüzü yamulmuş uggler ve tayt ikilisi baygınlık geçirtebiliyor maalesef..İlla modaya uyucam diye komik olma durumuna getirebiliyor bazıları eğer ki durumum yok ise gerçeğini alamıyor isem , uygun kışlık bir bot alır onu giyerim..Aynı şey conversler içinde geçerli ..Bir de herkeste olma mevzusu maalesef vazgeçirtiyor çoğu şeyden ..
Aaaa heexee ciddi misin ??? Hic bu sekilde oldugunu dusunmemistim, ben de sik sik sistit problemi yasiyorum ayaklarim hep soguk, ugg mi alsam diye dusunmustum daha bugun. Cok iyi oldu bunu ogrendigimKezbani falan bilmem de ugg botlarin icindeki kurk gercektir ve koyunun, köpeğin ya da başka bir hayvanın derisinin tabaklanmadan kürküyle bot haline getirilmesiyle olusturulur. Bildigin elektrik veriyorlar, iskence ediyorlar hayvanlara...
Eminim ayaklari sicak tutmanin daha modern ve vahsice olmayan bir yolu vardir...
Bunu burda kim gorse kar...
Aaaa heexee ciddi misin ??? Hic bu sekilde oldugunu dusunmemistim, ben de sik sik sistit problemi yasiyorum ayaklarim hep soguk, ugg mi alsam diye dusunmustum daha bugun. Cok iyi oldu bunu ogrendigim
Orijinal olmayani da sicak tutuyor mu ki acaba ?Orjinallerinde var evet dikkat etmek gerek ben bu yüzden orjinal almıyorum.
Onun Gibi Sehirli olacagima koylu olmayi tercih ederim,
kendisi herhalde kraliyet ailesinden geliyor..
Hepimizin kokleri koylerden geliyor..............
O zaman daha mantıklı cümlelerle ifade edebilirdi çocuk değil 25 yasında.
Orijinal olmayani da sicak tutuyor mu ki acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?