UGG Giyen Kızlar Kezbandır !

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.566
498
Evet aynen okuduğunuz gibi bugün duydum bunu ve bir bayan arkadaşımdan mevzu şöyle açıldı.Ayaklarım çok üşüyor Ugg alacağım sıcak tutuyor diyorlar Regl döneminde en azından ayağımı sıcak tutar dedim ve kız arkadaşımın tepkisi şu oldu.
- Ugg ne ya kızım kezbanmısın ? Köylüler giyiyor bunları
Direk şaşırdım ben tabi ki çünkü bu tarz insanlarla hayatta oturupta bir bardak su içmem bende köpürdüm tabi ki.Bu kezban nasıl oluyorsa artık.
Yüz vermezsin Kezban derler.
Kilolusun Kezban derler.
Bakımsızsındır Kezban derler.
Köylüsündür Kezban derler.
Bunu diyenlerinde bir BRAD PİTT olmadığı gerçeğide var.Neyse hanımlar ben çok sinirlendim hadi bu erkeklerin terbiyesizliği fakat bir bayan olarak nasıl böyle kendi cinsine hakaret edilmesini haklı görebiliyor ki..Muhabbetimi kısa kestim bayağı bir ağır konuştum ve evime döndüm şu anda 4 kere aradı cevap vermedim.Mesajda attı..Fakat konuşmayı düşünmüyorum..İyi yaptığıma inanıyorum biz bayanlar birbirimize bu gözle bakarsak erkekler vah ki vah..

Tepkimi kasıtlı olarak verdim çünkü Terbiyesizlik.Bu şekilde insanları rencide eden o kadar çok hödük var ki ortada bunların arasında kızları görünce dayanamıyorum..
Arkadaş çok yakın değildi ama fark etmez çok yakınımda olsa aynı tepkiyi verirdim.
Ayıp ya köylülere laf edince koptum zaten.Hepimizin geldiği yer köy insan özünü unutmamalı.
Sanki new york'ta yaşıyor.

Kezbani falan bilmem de ugg botlarin icindeki kurk gercektir ve koyunun, köpeğin ya da başka bir hayvanın derisinin tabaklanmadan kürküyle bot haline getirilmesiyle olusturulur. Bildigin elektrik veriyorlar, iskence ediyorlar hayvanlara...
Eminim ayaklari sicak tutmanin daha modern ve vahsice olmayan bir yolu vardir...

Bunu burda kim gorse kar...

şöyle diyebilirim herkesin ayağına düştüğü için öyle demiş olabilir...Bir de eğer gerçek değilse ugg ler kötü duruyor ,ağzı yüzü yamulmuş uggler ve tayt ikilisi baygınlık geçirtebiliyor maalesef..İlla modaya uyucam diye komik olma durumuna getirebiliyor bazıları eğer ki durumum yok ise gerçeğini alamıyor isem , uygun kışlık bir bot alır onu giyerim..Aynı şey conversler içinde geçerli ..Bir de herkeste olma mevzusu maalesef vazgeçirtiyor çoğu şeyden ..

Buna dikkat ediyorum bu yüzden orjinal almıyorum içerisinde kullanılan malzeme benim için önemlidir.Bu vahsete ortak olmam asla

O zaman daha mantıklı cümlelerle ifade edebilirdi çocuk değil 25 yasında.

Aaaa heexee ciddi misin ??? Hic bu sekilde oldugunu dusunmemistim, ben de sik sik sistit problemi yasiyorum ayaklarim hep soguk, ugg mi alsam diye dusunmustum daha bugun. Cok iyi oldu bunu ogrendigim

Aaaa heexee ciddi misin ??? Hic bu sekilde oldugunu dusunmemistim, ben de sik sik sistit problemi yasiyorum ayaklarim hep soguk, ugg mi alsam diye dusunmustum daha bugun. Cok iyi oldu bunu ogrendigim

Orjinallerinde var evet dikkat etmek gerek ben bu yüzden orjinal almıyorum.

Onun Gibi Sehirli olacagima koylu olmayi tercih ederim,
kendisi herhalde kraliyet ailesinden geliyor..
Hepimizin kokleri koylerden geliyor..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…