UGG Giyen Kızlar Kezbandır !

UGG giymesine bayılırım!
Tayt giymesine de bayılırım! Çok rahat lan!
Skinny kot, pantolon vazgeçilmezim. Bacaklarım çok ince olduğu için tayt gibi sarsın istiyorum
Çizmeyi de çok severim! Elbiseyle güzel duruyor
Oduncu gömleği bayılırım bayılırım!!
Düşük bel vazgeçilmezim kesinlikle!

Oha erkeklerin gözünde kezbanmışım haberim yokmuş üzüldüm şimdi

Çok güzel belirtmişssiniz. Ben de hayvanseverlik eşittir vejeteryanlık olarak düşünmüyorum.

'ayaktan takmali' yada 'strec' derdim ben bunlara, fuzo ismini yeni duydum, oysa senelerce giydim, hem de morunu

Bir de normal tayt gibid e değildi sanki diz kısımları bol gibiydi. Gençliğimizi ne anlamsız şeylerle köreltmişiz

O kezban diyen kız var ya erkeklerle daha çok muhabbete giriyor ondandır kendisi gibine kezban diyor o konuştuğu erkekler arkasından ona kesin kezban diyorlardır sanki o erkeklerin ana ingiliz veya rus
çoğu kızda bu tip erkeklere yüz vermediğinden kezban oluyor

Geçen yıl bizim meşhur çarşamba pazarında denk geldim, 20 tlye. Aldım, çokta mutluyum :)
Puf puf sıcacık valla, ben böyle bi rahatlığı yaşarken varsın istediklerini desinler ardımdan, tınnnn tııınnn Boşveeerrr

Vallahi al benden de o kadar! Dolabımdaki pantolonların yarısından çoğu da bol paça İspanyol kesimdir yalnız Ayy kurban olsunlar rahatlığımıza hıııhhhhhh

Çıtçıtlı body candır ama. Lafsöyletmem. Kezbanlıksa kezbanım valla. Totomu ısıtıyor. Totodan soğuğu yersem adet sancısından geberiyorum. alışınca da rahatsız etmiyor ki.

Hala var mı ondan ? Ben de doksanlarda kalan bir moda sanıyordum ? Bizimkiler desenli falan korkunçtu ama ya.

Kezban dedinizde aklıma geldi benim 12 yaşındaki oğlum da örmüş olduğum örgü bebeğe KEZBAN adını taktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…