- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
valla benim de var ne yazık ki . İğrenç bir şey yahu .
'ayaktan takmali' yada 'strec' derdim ben bunlara, fuzo ismini yeni duydum, oysa senelerce giydim, hem de morunuOrtaokulda giymişliğim bile var
Cani ilan etmedim sizi olur mu oyle sey, sadece durumu kendi gözlerinizle görün diye google da bi arayın dedim. Bi de puf puf dediniz aklıma çimlerde zıplayan pufidik tavşanlar geldi içime oturdudirek sert cıktıysam kusura bakmayın. Niyetim tabi ki Canileeer Katilleeer diye yeşilçam nagraları atmak degildi
Hayvanları sevmek=vegan olmak. Ben buna katılmıyorum. Doğa canlıların ihtiyaçları üzerine birbirini avladığı bi düzenden olusur. Beslenmek icin hayvanlara ihtiyac var Ama artık ısınmak, giyinmek için hayvan kürküne ihtiyacımız yok, sentetik olarak da başarabiliyoruz bunu. O yüzden giyim için hayvanların avlanmasına sonuna kadar da karşıyım.
Ayrıca kurban bayramına da karşıyım ama simdi konu zaten kezbanlıktan ugg a gecti bi de ugg dan kurban bayramına gecerse konu sahibesi haklı olarak bizi döverbiz özelden mesajlaşırız gerekise sizle. Sevgiler
'ayaktan takmali' yada 'strec' derdim ben bunlara, fuzo ismini yeni duydum, oysa senelerce giydim, hem de morunu
Ahahahaha sahi ya kim bulmus o body yi o nedir ya bu kadar rahatsız bi sey olabilir mi. Gün icinde tuvalete gittin mi aç-kapa 10 dk zaten. Kendimize kastımız mı var acabaBir de alttan çıtçıtlı body
ooyy oyBir de normal tayt gibid e değildi sanki diz kısımları bol gibiydi. Gençliğimizi ne anlamsız şeylerle köreltmişiz
ooyy oyustune de 3-4beden buyuk kazak.. saclar amerikan, ensede kuyruk.. daha fazla dayanamiycam
ooyy oyustune de 3-4beden buyuk kazak.. saclar amerikan, ensede kuyruk.. daha fazla dayanamiycam
liseli kizlarin giydigi bi bot vardi, cok imrenirdim o yillarda, boyle topuklu,beyaz, bagcikli ve kot gibi kumastan, hatirladiniz mi ya anlatamadim kiRenkli farlar vardı alakasız alakasız
aynen aynennnBi de kahkülleri "dolma" adı altında kabartıp toplamak modaydı. Bülent Ersoy yapardı ay bayılazaaaaam
Çıtçıtlı body candır ama. Laf söyletmem. Kezbanlıksa kezbanım valla. Totomu ısıtıyor. Totodan soğuğu yersem adet sancısından geberiyorum. alışınca da rahatsız etmiyor ki.Bir de alttan çıtçıtlı body
UGG giymesine bayılırım!
Tayt giymesine de bayılırım! Çok rahat lan!
Skinny kot, pantolon vazgeçilmezim. Bacaklarım çok ince olduğu için tayt gibi sarsın istiyorum
Çizmeyi de çok severim! Elbiseyle güzel duruyor
Oduncu gömleği bayılırım bayılırım!!
Düşük bel vazgeçilmezim kesinlikle!
Oha erkeklerin gözünde kezbanmışım haberim yokmuş üzüldüm şimdi
Çıtçıtlı body candır ama. Lafsöyletmem. Kezbanlıksa kezbanım valla. Totomu ısıtıyor. Totodan soğuğu yersem adet sancısından geberiyorum. alışınca da rahatsız etmiyor ki.
Evet aynen okuduğunuz gibi bugün duydum bunu ve bir bayan arkadaşımdan mevzu şöyle açıldı.Ayaklarım çok üşüyor Ugg alacağım sıcak tutuyor diyorlar Regl döneminde en azından ayağımı sıcak tutar dedim ve kız arkadaşımın tepkisi şu oldu.
- Ugg ne ya kızım kezbanmısın ? Köylüler giyiyor bunları
Direk şaşırdım ben tabi ki çünkü bu tarz insanlarla hayatta oturupta bir bardak su içmem bende köpürdüm tabi ki.Bu kezban nasıl oluyorsa artık.
Yüz vermezsin Kezban derler.
Kilolusun Kezban derler.
Bakımsızsındır Kezban derler.
Köylüsündür Kezban derler.
Bunu diyenlerinde bir BRAD PİTT olmadığı gerçeğide var.Neyse hanımlar ben çok sinirlendim hadi bu erkeklerin terbiyesizliği fakat bir bayan olarak nasıl böyle kendi cinsine hakaret edilmesini haklı görebiliyor ki..Muhabbetimi kısa kestim bayağı bir ağır konuştum ve evime döndüm şu anda 4 kere aradı cevap vermedim.Mesajda attı..Fakat konuşmayı düşünmüyorum..İyi yaptığıma inanıyorum biz bayanlar birbirimize bu gözle bakarsak erkekler vah ki vah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?