uğraşması var diye çiçek almamak

Tohumdan alıp büyütmeyeceksin zaten gidip hazır büyütülmüşü alacaksın
Ha soluyor ediyor haklısın o zaman şu yenen çiçeklerden var ya hani çikolata kaplı -bak yine sen uğraşmayacaksın millet uğraşmış satıyor- onlar mideye gidiyor daha mantıklı dimi bak suratından anladım mantıklı geldi sana da de:KK53:

Tohumdan alıp büyütmeyeceksin zaten gidip hazır büyütülmüşü alacaksın
Ha soluyor ediyor haklısın o zaman şu yenen çiçeklerden var ya hani çikolata kaplı -bak yine sen uğraşmayacaksın millet uğraşmış satıyor- onlar mideye gidiyor daha mantıklı dimi bak suratından anladım mantıklı geldi sana da de:KK53:
Ya valla yüzsüzlük yapıp isteseydim ve bu cevabı verseydi neyse diycem ama istemeden konusu geçince söyledi. Kırıldım bende :KK43:

Yani bunu söyleyiş tarzı hoşuma gitmedi.6 aydır birlikteyiz hiç çiçek almadı mesela ama başka hediyeleri oldu.Aramızda pek bi sevgi sözcüğüde kullanmıyoruz, seni seviyorum bile demez (bende demiyorum pek:))bunun nedeni olarakta böyle şeyler sık söylendiğinde anlamı kalmazmış
Düşüncesi yanlış ve hatalı. İnsan sevdigine her zaman sevdigini söylemeli. Onun her zaman gönlünü okşamalı, hayatında oldugu için mutluluk duyduğunu göstermeli. Sevgisini gostermedikten sonra senin inanmanı nasıl bekleyecek? Ben yapamazdım öyle birisiyle.. Yarın öbür gün o hiç bahsetmezken bi başkası ne kadar güzel gözlerinin oldugunu, ne kadar sevecen akıllı buldugunu söylediginde hayatındaki adama bakacaksın. Pişman olacaksın hiç duymadıgın şeylerin seni mutlu etmesinden

Düşüncesi yanlış ve hatalı. İnsan sevdigine her zaman sevdigini söylemeli. Onun her zaman gönlünü okşamalı, hayatında oldugu için mutluluk duyduğunu göstermeli. Sevgisini gostermedikten sonra senin inanmanı nasıl bekleyecek? Ben yapamazdım öyle birisiyle.. Yarın öbür gün o hiç bahsetmezken bi başkası ne kadar güzel gözlerinin oldugunu, ne kadar sevecen akıllı buldugunu söylediginde hayatındaki adama bakacaksın. Pişman olacaksın hiç duymadıgın şeylerin seni mutlu etmesinden
Haklısınız yani hasret kaldım iltifata.Belki bendede vardır hata bende söyleyemiyorum anlayamıyorum ya

Bence bu kişi hem kaba hemde size değer vermiyor.
Erkek arkadaşım çiçek böcek sevmez. Bitki bakımını gereksiz bulur.
Ona minik bir kaktüs hediye etmiştim. Gözü gibi bakıp büyütmüş valla 😌
Çiçek almamak ayrılık sebebi değildir ama üslup, karşındakinin sevdiği şeylere değer vermemek bir ayrılık sebebidir.

Bence bu kişi hem kaba hemde size değer vermiyor.
Erkek arkadaşım çiçek böcek sevmez. Bitki bakımını gereksiz bulur.
Ona minik bir kaktüs hediye etmiştim. Gözü gibi bakıp büyütmüş valla 😌
Çiçek almamak ayrılık sebebi değildir ama üslup, karşındakinin sevdiği şeylere değer vermemek bir ayrılık sebebidir.
Bazen sadece arkadaşmışız gibi hissediyorum.Kıymetimi bilmiyo gibi valla anlamadım ne yapacağımı

Bazen sadece arkadaşmışız gibi hissediyorum.Kıymetimi bilmiyo gibi valla anlamadım ne yapacağımı
Arkadaş da kıymet hissettirir.

Çoğu insan yalnız kalmak istemediğinden, toplumun genel düzenine uyup evlenmek zorunda hissettiğinden, düzenli cinsel birliktelik yaşamak için, çamaşırım ütüm yapılsın diye çok alakasız sebeplerle ilişki yaşıyorlar. Beraber olmanız demek arada aşk sevgi var, saygı var kıymet var demek değildir. Gelişine yaşayan biriyse böyle hissettirmesi çok normal.

Eşten Çiçek beklentisinde olmak bir tek bana saçma geliyor sanırım.
Bir gün bir baktım koca bir çiçek getirmiş eşim. Bundan 5-6 sene önce. Eve geldi sevinsem mi üzülsem bilemedim. -Sağol canım dedim. Bir zaman sonra kaç para ödedin dedim . -80 dedi
İçime oturdu o parayı bir hafta sonra solacak dalından koparılmış çiçeklere vermişti. Ya bir daha jest yapmak istersen yemeğe falan gideriz böyle şeyler beklemiyorum dedim gerçekten üzüldüm .
Bu kadar çok takmasan mı sende acaba konu sahibi??

evett başlıktada okuduğunuz gibi aynen böyle söyledi!
kaba olduğundan mı yoksa sevmediğinden mi böyle anlayamadım. sizce ?
Ay valla bende tam başlıktaki gibi düşünüyorum 🤦🏻‍♀️ Evde çiçek bakımı kadar zor gördüğüm başka birşey yok... Eşimde kolayını gelir hep çiçek alır. Artık laf arasında ‘Alma solup gidiyor sevmiyorum. Bana bakım gerektirmeyen, yükte hafif pahada ağır şeyler al’ dedim 😀 Sonuç ; artık çiçek almıyor ama yükte hafif pahada ağır şeyler de almıyor 😃

Hediye almadığı için sevmediğini kesinlikle düşünmüyorum. Çünkü çok farklı şekillerde ve çok güzel gösterir sevdiğini. Sizde bununla ölçmeyin derim ❤️

Ay valla bende tam başlıktaki gibi düşünüyorum 🤦🏻‍♀️ Evde çiçek bakımı kadar zor gördüğüm başka birşey yok... Eşimde kolayını gelir hep çiçek alır. Artık laf arasında ‘Alma solup gidiyor sevmiyorum. Bana bakım gerektirmeyen, yükte hafif pahada ağır şeyler al’ dedim 😀 Sonuç ; artık çiçek almıyor ama yükte hafif pahada ağır şeyler de almıyor 😃

Hediye almadığı için sevmediğini kesinlikle düşünmüyorum. Çünkü çok farklı şekillerde ve çok güzel gösterir sevdiğini. Sizde bununla ölçmeyin derim ❤️
Çok anlaşılır olmadım farkındayım:)ama benim sorunum çiçek almaması değil bu şekilde söylemesi

Bir gün bir baktım koca bir çiçek getirmiş eşim. Bundan 5-6 sene önce. Eve geldi sevinsem mi üzülsem bilemedim. -Sağol canım dedim. Bir zaman sonra kaç para ödedin dedim . -80 dedi
İçime oturdu o parayı bir hafta sonra solacak dalından koparılmış çiçeklere vermişti. Ya bir daha jest yapmak istersen yemeğe falan gideriz böyle şeyler beklemiyorum dedim gerçekten üzüldüm .
Takıldığım şey üslubu.bende bana çiçek alsın diye tutturduğum için açmadım bu konuyu

Yani bunu söyleyiş tarzı hoşuma gitmedi.6 aydır birlikteyiz hiç çiçek almadı mesela ama başka hediyeleri oldu.Aramızda pek bi sevgi sözcüğüde kullanmıyoruz, seni seviyorum bile demez (bende demiyorum pek:))bunun nedeni olarakta böyle şeyler sık söylendiğinde anlamı kalmazmış
ben eşime yada eşimin bana en son ne zaman seni seviyorum dedigimi/ni hatırlamam. Dememize gerek de yok. Cok deli yatıyorum diye uyanıp sürekli üzerimi örtmesi., hastayken ilaçlarımı hatırlatması hatta bazen gelip icirmesi falan gibi yaptığı veya yaptığım bir dünya şeyle bunu zaten hissettiriyoruz.20 yıllık evliyiz.
Bana da çok saçma geliyor ya 😏 eşim hediye konusunda çok yaratıcı değil açık açık sormuştu ya ben beceremiyorum böyle şeyleri sen bana hiç hata yapma ihtimali olmayan bir liste yapsan da ben haftalarca kafa patlamasam demişti 😂. Hediye Çekinde karar kıldık 😂😂😂
Takıldığım şey üslubu.bende bana çiçek alsın diye tutturduğum için açmadım bu konuyu
erkekler bizim kadar ince düşünen canlılar değil. Büyük ihtimal öyle laf arasında geçtiği için dikkat etmemiştir böyle konuşmasına. Herseye takılmayın böyle. Size değer verdiğini hissettiriyorsa eğer bir gözünüzü kapatın. Ama eğer size kankasi gibi davranmaya başladıysa orasını siz bilirsiniz Tabiki.

Ya ben de aslında çiçeği para israfı olarak görenlerdenim. Ama alınınca da hoşuma gitmiyo değil:) sözlüm bi kaç kere yolladı sağolsun ama ben üzülüyorum bir hafta sonra kuruyup gidiyo. Ben de çözümü kurutup koleksiyon yapmakta buldum, evlenince sözü var o çiçeklerden masa yapcak :halay: yani böyle düşünen kadın da olabilir erkek de abes bişey diye düşünmüyorum. Ama çiçek incelik göstergesi olduğu için erkek söyleyince odun oluyo:) bence uzatılacak ya da büyütülecek bi mevzu değil, arada yolla bari hatıra saklayayım derseniz orta yol bulunur diye düşünüyorum. He eğer çiçek gibi romantikli şeyler sizin kırmızı çizginizse o zaman ayrı.
Konu disi ama nasil bir masa?
Esimin aldigi cicekler kurudu hepsini sakladim. Her kustugumde de almaya devam ediyor. 😁 En son lutfen bana saksi cicegi al bari bakayim da solup gitmesin dedim 😁 Ama kurumus olanlari nasil degerlendirecegim bilmiyorum 🤦‍♀️

Konu disi ama nasil bir masa?
Esimin aldigi cicekler kurudu hepsini sakladim. Her kustugumde de almaya devam ediyor. 😁 En son lutfen bana saksi cicegi al bari bakayim da solup gitmesin dedim 😁 Ama kurumus olanlari nasil degerlendirecegim bilmiyorum 🤦‍♀️
Off derde bak 😂

Back
X