- 19 Mayıs 2015
- 99
- 109
- 93
- Konu Sahibi white chochlate
Merhabalar herkese. Bir önce ki konumda narsist, ruh hastası eşimden kurtuluyorum diye bahsetmiştim. Fiziksel,psikolojik,sosyal,ekonomik her türlü şiddet vardı. Gün geçmiyor ki kendisiyle ilgili yeni bir iğrençlikle karşılaşmayayım. Kendisinin ınstagram hesabından erkek(!) arkadaşıyla gayriahlaki konuşmalarını gördüm. Öyle sandığımız erkek muhabbetinden çok çok uzak konuşmalar hem de. Birbirleri ile ilgili hayaller, fanteziler diyeyim gerisini anlayın. Diğer sözde erkek arkadaşı da evli bu arada. Neyse gelelim konumuza anlaşmalı boşanmada şartlarıma uymadığı için kendisine rezillik çıksın istemiyorsan şartlarımı kabul et dedim diye hakkımda suç duyurusunda bulunup uzaklaştırma kararı aldırmış. Bu arada benim darp raporum vs. Var ama koruma kararı sadece 2 aylık verildi. Kendisine rezil olursun dedim diye bana 6 aylık uzaklaştırma verildi. Sebebi o tehditler vs. değil aslında. İletişime geçemeyip bebeğimin ihtiyaçlarını talep etmemem. Zoruna gidiyor çünkü çocuğuna harcama yapmak. Toparlayayım artık yavaştan şimdi uzaklaştırma kararına itiraz edicem çünkü kendisiyle çocuğun ihtiyaçları için iletişim kurmak zorundayım. Nafaka vs. Bağlanana kadar. İtirazdan sonra nasıl bir yol izlemeliyim. Aramızda avukat arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim. İstanbulda sağlam bir boşanma avukatı da önerebilirsiniz. Teşekkürler hepinize şimdiden.