Uğurlu Liste

nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesin yaaaaaaaaaaaa. hamişler arttı.. listemiz öylece duruyor..

merhabalar boş gebelik kürtajının üstünden 6ay geçti bu ay korunmayı bıraktık ayın 20 sinde gebelik varmı yokmu belli olacak varsada korkuyorum artık saağlıksız gebelik istemiyorum kürtaj istemiyorum benim için dua edermisiniz

merhaba arkadaşlar benide listeye eklerseniz çok sevinirim bende 6 haftalık hamileyim 4 senelik bi tedaviden sonra kendiliğinden oluverdi allahıma çok şükrediyorum herkesin bu duyguyu tatması dileğiyle..Allahım olmayanlarında yüzünü güldür....inşallah herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alır...Doğumum 14 mayıs 2010 dedi doktorum.....

benide eklermisiniz yaş 27 sat 8 temmuz tahmini doğum tarihi 14 nisan 2010 rabbim izin verirse

bir zamanlar böyle bir listemiz vardı. hatta yukarıda benim kimbilir ne zaman yazdığım bir mesajımda duruyor.. listemizdeki hemen hemen herksi bebeği olmuş büyümüş bile.. konuyu açan nesli arkadaşımızın kızı 1 yaşında olmuş.. benim kızım 6,5 aylık.. heyecanla beklediğimiz günler... beklemek bile güzeldi. beklediğimizede değdi allah yavrularımızı korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…