Uğurlu Liste

tşk ederim amin inş :Saruboceq: benimde doğum tarihim 7 aralık bende yay burcuyum zemuszemus sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil opuyorumnanaktan

öyle deme bende yay burcuyum ama bebekken çok usluymuşum ağzım var dilim yok gibi uyandığımda ağlamıyomuşum bile etrafa bakınıp uykum gelince tekrar uyuyomuşum bide annem yemek yaparken sandalyeye çıkıp ona bakıyomuşum dakikalarca delikafadulden

bende yay burcuyum 10 aralık ama ben pek uslu değilmişim

baya çektirmişim kadıncaza

bende annem yemek yaparken bulaşık yıkarken izlerdim çok özenirdim bende büyüyünce

bulaşık yıkıycam diye şu an hiç özenmiyorum hatta kızkardeşim beni ksıkanırmış

annem ona bazen yıkattırıyo bana yıkattırmıyo diye çok ısrar edıyoduk 2 dakka sokuyoduk

elimizi suya kaydirigubbakcemile5

keşke ben pasta börek çörek pişirsemde

birileride gelip bulaşıkları yıkasa hihoyyythihoyyythihoyyyt

sırnaşık şey bencede aynen katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5
bende pek sevmiyorum bulaşk yıkamayı :1no2:
ben annemi yemek yaparken izlediğimzaman 3yaşında o yaşlarda başlamış bendeki merak :teytey:

Son düzenleme:
nehir nasılsın canım hep merak ettim seni ya.
Canım iyiyim sağol sen de iyisindir inş.Hamilelik işte telaşlı meraklı heyacanlı olması gibi devam ediyor çok şükür.Bulantılarım falan geçti iyiyim bayadır ilk başlarda baya zorlamıştı mutfağa giremez olmuştum.Şimdi de bir kaç haftadır kilo almaya başladım.karnım hafif çıktı.halsizlikler başladı.öyle işte canım hem çok güzel hem de biraz zorlu bir dönem bu.İnş. güzel bir şekilde de sona erer.Sen nasılsın neler yapıyorsun? ben de seni merak ettim.İnş. güzel haberlerini bekliyorum canım en kısa zamandayerimseniben:1hug:

Benim erkeği pek düşünmeme gerek yok canlı bir örneği var, görümcemin oğlu yay burcu ve çok yaramaz bir kez oturduğunu görmedim herşeyi döküp saçıyor alıp fırlatıyor daha 1buçuk yaşında kafa atıyorkafamçokkarıştı
Yok ama canım herkes bir olacak değil ya belki benm oğlum da uslu olur.bak Aycan usluymuş.Hepsi bir olmaz dimi olmaz olmaz inş:1shok:

yay burcundaki çocuklar yaramaz oluyosa bende bi anormallik varmış o zaman laelaelaelaelae bi yere gittiğimiz zaman falan annemin yanından ayrılmazmışım delikafadulden

nehircim bende iyiyim şükür.4 gün gecikmem oldu bu sabah test yaptım negatif rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.

AYCAN kuzuuu, sana hiç bişey demiyorum :) hatırla bakayım yazdıklarımızı opuyorumnanaktan

merhaba nasılsın kusura bakmayın uzun zamandan beri kadınlar kulübüne girmiyorum çünkü bu siteye girince her ay stres yapıyorum ama yinede hala hamile kalamadım artık umudum kalmadı :umursamaz:

inşallah ama 1 haziran doktora kontrole gittim büyük ihtimalle 6 ay içinde hamile kalırsın dedi doktorum hamile kalmazsan gel dedi:1hug::1hug:

merhaba nasılsınız nesli abla benide listeye ekler misin dün test yaptım sonuç pozitif :dance:
yaş 21 sat 19 haziran tahmini d.t 26 mart 2010

Sağlıkla gelsin bakalım miniğimizin miniği :Saruboceq:(bi de şey... bence oğlun olacak yerimseniben)

slm arkadaşlrlıstede adım var benımde hala bekleyenelrdenım bnde çok yoruldum artıkyaaa

Evett evettt benim de içimden çok fazla erkek geçmişti ama dememiştim daha çok erken diye ama nedense hep erkek gibi geliyor.Ee bebişime arkadaş lazım hihoyyyt

pek hatırlamıyorum ama cinsiyeti mi diyosun bebeğin cinsiyetini oğlun olucak gibi geliyo demiştim oğlun mu olucak yoksa zemuszemus

Merhaba bende yenı katıldım aranıza benıde eklermısınız.3 yıllık evlıyım ve 14 aydır bebek ıstıyoruz hayıt cayı ıcıyorum 1.5 aydır ınsallah en kısa zamanda kavusuruz meleklerımıze.sat 18 Temmuz .sımdıde tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…