tebrikler canım hayılısıyla kucağına almayı nasip et inşallah
Canım beniim çok sevindim görünce hemen yazmak istedim.Gözün aydın Allah tamamına erdirir inş.Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş.Bak bebeğin de benim gibi koç burcu olacakmış.benim de kendi doğum tarihim 24 martyerimseniben benim bebeğim de aralıkta gelecek inş.Oğlum oluyor teyzesi.Bakalım seninkisi ne olacakyerimseniben tekrar gözünüz aydın canıma.s.
Ooo yay burcu bir oğlan çok güzel pratikliği öğrenme merakı hatta aşırı öğrenme meraklılığı ile ileriki
yaşlardaki entellektüel tutumuyla ve düşünme tarzıyla sizi baya şaşırtacak
ve zorlayacak annem öyle diyor soruyomusum anne su nerden gelıo çeşmedne gelıo
kızım çeşmeye nereden gelıo depodan gelıo kızım depoya nereden gelıyo denizden gelıo kızım
denize nerden gelıo ..... Annem bıkmış bi şekilde bilmıyorummm kaydirigubbakcemile3 ve benim
sayemde ben bunları nie bilmıom die kara kara düşünüyomus ehehehe kaydirigubbakcemile2 çok
zorlamışım çok yürüteçle yapamadığım akrobasi hareketi yokmuş kırıp dökuyomusum evi kzı bşıma
erkeği düşünemiyorum bile fln zemuszemus hayırlı olur inşallah
öyle deme bende yay burcuyum ama bebekken çok usluymuşum ağzım var dilim yok gibi uyandığımda ağlamıyomuşum bile etrafa bakınıp uykum gelince tekrar uyuyomuşum bide annem yemek yaparken sandalyeye çıkıp ona bakıyomuşum dakikalarca delikafadulden
bende yay burcuyum 10 aralık ama ben pek uslu değilmişim
baya çektirmişim kadıncaza
bende annem yemek yaparken bulaşık yıkarken izlerdim çok özenirdim bende büyüyünce
bulaşık yıkıycam diye şu an hiç özenmiyorum hatta kızkardeşim beni ksıkanırmış
annem ona bazen yıkattırıyo bana yıkattırmıyo diye çok ısrar edıyoduk 2 dakka sokuyoduk
elimizi suya kaydirigubbakcemile5
keşke ben pasta börek çörek pişirsemde
birileride gelip bulaşıkları yıkasa hihoyyythihoyyythihoyyyt
Canım iyiyim sağol sen de iyisindir inş.Hamilelik işte telaşlı meraklı heyacanlı olması gibi devam ediyor çok şükür.Bulantılarım falan geçti iyiyim bayadır ilk başlarda baya zorlamıştı mutfağa giremez olmuştum.Şimdi de bir kaç haftadır kilo almaya başladım.karnım hafif çıktı.halsizlikler başladı.öyle işte canım hem çok güzel hem de biraz zorlu bir dönem bu.İnş. güzel bir şekilde de sona erer.Sen nasılsın neler yapıyorsun? ben de seni merak ettim.İnş. güzel haberlerini bekliyorum canım en kısa zamandayerimseniben:1hug:nehir nasılsın canım hep merak ettim seni ya.
Ooo yay burcu bir oğlan çok güzel pratikliği öğrenme merakı hatta aşırı öğrenme meraklılığı ile ileriki
yaşlardaki entellektüel tutumuyla ve düşünme tarzıyla sizi baya şaşırtacak
ve zorlayacak annem öyle diyor soruyomusum anne su nerden gelıo çeşmedne gelıo
kızım çeşmeye nereden gelıo depodan gelıo kızım depoya nereden gelıyo denizden gelıo kızım
denize nerden gelıo ..... Annem bıkmış bi şekilde bilmıyorummm kaydirigubbakcemile3 ve benim
sayemde ben bunları nie bilmıom die kara kara düşünüyomus ehehehe kaydirigubbakcemile2 çok
zorlamışım çok yürüteçle yapamadığım akrobasi hareketi yokmuş kırıp dökuyomusum evi kzı bşıma
erkeği düşünemiyorum bile fln zemuszemus hayırlı olur inşallah
Canım iyiyim sağol sen de iyisindir inş.Hamilelik işte telaşlı meraklı heyacanlı olması gibi devam ediyor çok şükür.Bulantılarım falan geçti iyiyim bayadır ilk başlarda baya zorlamıştı mutfağa giremez olmuştum.Şimdi de bir kaç haftadır kilo almaya başladım.karnım hafif çıktı.halsizlikler başladı.öyle işte canım hem çok güzel hem de biraz zorlu bir dönem bu.İnş. güzel bir şekilde de sona erer.Sen nasılsın neler yapıyorsun? ben de seni merak ettim.İnş. güzel haberlerini bekliyorum canım en kısa zamandayerimseniben:1hug:
Benim erkeği pek düşünmeme gerek yok canlı bir örneği var, görümcemin oğlu yay burcu ve çok yaramaz bir kez oturduğunu görmedim herşeyi döküp saçıyor alıp fırlatıyor daha 1buçuk yaşında kafa atıyorkafamçokkarıştı
Yok ama canım herkes bir olacak değil ya belki benm oğlum da uslu olur.bak Aycan usluymuş.Hepsi bir olmaz dimi olmaz olmaz inş:1shok:
nehircim bende iyiyim şükür.4 gün gecikmem oldu bu sabah test yaptım negatif rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Canım belki geç döllenmedir,bekle bir kaç gün daha tekrarlarsın testiniyerimseniben
merhaba nasılsın kusura bakmayın uzun zamandan beri kadınlar kulübüne girmiyorum çünkü bu siteye girince her ay stres yapıyorum ama yinede hala hamile kalamadım artık umudum kalmadı :umursamaz:
inşallah ama 1 haziran doktora kontrole gittim büyük ihtimalle 6 ay içinde hamile kalırsın dedi doktorum hamile kalmazsan gel dedi:1hug::1hug:
merhaba nasılsınız nesli abla benide listeye ekler misin dün test yaptım sonuç pozitif :dance:
yaş 21 sat 19 haziran tahmini d.t 26 mart 2010
AYCAN kuzuuu, sana hiç bişey demiyorum :) hatırla bakayım yazdıklarımızı opuyorumnanaktan
Sağlıkla gelsin bakalım miniğimizin miniği :Saruboceq:(bi de şey... bence oğlun olacak yerimseniben)
AYCAN kuzuuu, sana hiç bişey demiyorum :) hatırla bakayım yazdıklarımızı opuyorumnanaktan
Sağlıkla gelsin bakalım miniğimizin miniği :Saruboceq:(bi de şey... bence oğlun olacak yerimseniben)
yok o soın satırı ben senin için yazdım tatlım :))pek hatırlamıyorum ama cinsiyeti mi diyosun bebeğin cinsiyetini oğlun olucak gibi geliyo demiştim oğlun mu olucak yoksa zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?