Uğurlu Liste

yok o soın satırı ben senin için yazdım tatlım :))
benimki kız teyzesii:asigim:

olsun önemli olan sağlıklı olması
buarada uzun zamandan beri giremiyorum kusura bakmayın beni listeden çıkartır mısnız keseyi görmüştük ama malesef bebği göremedik 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyodu kese hemde kanamam olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım senağlama

:CüvCüv: bende burdayım canım nerde liste varsa bizde ordayız :roflol::roflol: listelere adımızı yazdırmaktan bir hal olduk umarım bir gün hamileyiz diye yazdırırız adımızı :roflol:

Amin inşallah atladığım listelere de emi ??????kaydirigubbakcemile3

ılahi kızlar maşallah topic sonuna gelene kadar yoruldum. Benide ekleyin deyip gidecektim :)) SAT mat boşverdim ben, keseye göre Nisan 2010 attı. Neslicim teşekkürler şimdiden şeker opuyorumnanaktan arada uğrarım...

beni de eklerseniz sevinirim kızlar inş. Allah tamamına erdirirse 14 nisan doğum tarihi...daha çooookk yeni ama...

neslicim mrb diğer arkadaşlarımada mrb uzuuuuuuuuun zaman oldu aranızda değildim hamile oldum iptal bulantılar bulantılar 7.ayıma geldim neslicim sen benden 1-1,5 ay öncemiydin hatırlayamadım sen nasılsın doğum ne zaman hazırlıkların felan ayyyyy ben hepinizi çooook özlemişim benim doğum kasım 20 gibi oğlum olacak allah nasip ederse kendinize iyi bakın yine görüşelim inşallah

selam kızlar,

Allah bu listede olmak isteyen herkese en kısa zamanda bu güzel duyguları tatmak nasip etsin inşallahhhhh aminnnnnn..
benide eklerseniz sevinirim..sat 26.12.2008, tahmini doğum tarihi 02.10.2009

topigimiz hareketlenmiş ne güzel.. bende listenin eskilerindenim ama halen ilerleme yok. artık terfi etmek istiyorum :)

arkadaşlar selam.en son ben yazmışım yine. sanırım terfi ettim. asıl listede aylardır adım vardı lütfen hemen yerini değişitrelim :) sat 6 ağustos. şu anda 4 haftalık.kısmet olursa 13 mayıs 2010 doğum :)

neslicim beni listeden çıkar canım..2 ay önce kızım erken doğumla geldi ve 12 saat sonra melek oldu....

bende katılabılırmıyımmm :asigim: kısmetse dogum subat sonunda 25 ı gıbı falan... a.s.

benim yaş 26
son adet tarihim 1 temmuz
tahmini dogum tarihi 7 nisan 2010
benide yazin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…