Ukraynalı gelin ve erkek kardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mariabla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
24
56
3
39
Erkek kardeşim 30 yaşında çok yakısıklı saygılı efendi işi gücü olan pırlanta gibi bir genc , Ukraynalı bir kızla evlenme kararı aldı. Kadın 32 yaşında. Kadını ben çok iyi tanımıyorum ama umarım iyi biridir.

Kültür farklılığı sorun yaratır mı ?Dil farkı nasıl olacak ? Erkek kardeşimin mutlu olmasını çok isterim.

Erkek kardeşime 3 yıldır bir sürü kız önerdik buluşmaya bile gitmedi, Türk kızları ile yapamadığını söylüyor . Ön yargısı var .

Kardeşimi çözemiyorum çok inatçı ,
25 yaşındayken bir kızdan ayrılmıştı ondan beri türk kızlarıyla evlenmeyeceğim dedi dedi sonunda bu oldu, kardesim o zaman işsizdi , maddi yönden sorun çıkmıştı kardesimin anlattıgınaa göre, türk kızlarını maddiyatçı görüyor..

Çevresinde böyle evlilik olan var mı ? Yabancı gelin olayı ? Sorun olur mu ? Avantajları dezavantajları nedir ? Tabi kardeşimin hayatı ama düşünüyorum yine de

Erkek kardeşim 30 yaşında çok yakısıklı saygılı efendi işi gücü olan pırlanta gibi bir genc , Ukraynalı bir kızla evlenme kararı aldı. Kadın 32 yaşında. Kadını ben çok iyi tanımıyorum ama umarım iyi biridir.

Kültür farklılığı sorun yaratır mı ?
İlla ki kültür anlaşmazlığı olur ama iki taraf da geçinmeye niyetli olursa hepsi aşılır.

türk erkekleri işsiz güçsüz sapsız hallerini istemeyen türk kızlarını yargılıyorlar sonra voleyi vurunca yabancılarla takılıyorlar e o haline gelen yabancıyla neden en sorumsuz dönemindeki türk kızını kıyaslayıp sonra onu maddiyatçı ilan ediyosun?

Yabancı kızlar bir dilim lokmayı bölüşmeye geliyor sanki hee hee

neyse konu sahibi kardeşin ama kusura bakma, annesi de türk kızı söyledikleri hoşuma gitmedi..

Turkiyede tonlarca Rus gelin var.
Hele Antalya Alanya'ya adımınızı atın herkes Rus gelin (Rus Ukrayna farklı diyenler. Elbet biliyorum ama bana gore hepsi aynı. Rus işte).
Bence sevmisse , anlasmissa olmayacak bir şey değil. Sizin dert etmenizi gerektirecek bir şey yok ki ortada. Koca koca insanlar...
Benim erkek arkadaşım da Rus. Kültür olarak cok uzak gibi görünüyorlar ama aslında çok benzeyen taraflari var.
hatta biri 'sari Türk iste' yazmıştı ruslar için, mantıklı bulmustum :)
Allah mesut etsin şimdiden

türk erkekleri işsiz güçsüz sapsız hallerini istemeyen türk kızlarını yargılıyorlar sonra voleyi vurunca yabancılarla takılıyorlar e o haline gelen yabancıyla neden en sorumsuz dönemindeki türk kızını kıyaslayıp sonra onu maddiyatçı ilan ediyosun?

Yabancı kızlar bir dilim lokmayı bölüşmeye geliyor sanki hee hee

neyse konu sahibi kardeşin ama kusura bakma, annesi de türk kızı söyledikleri hoşuma gitmedi..
tabi benim de hoşuma gitmedi kardeşimin dedikleri , ukraynalıyla olsun önemli değil mutlu olsunlar yeter ki

zaten o kız , erkek kardesimi terk ettikten sonra bizim ki hırslandı, çok iyi bir iş buldu kendine daha iyi baktı.

kız iyi yaptı galiba terk etmekle bizimkini :D Kendine geldi :)

Kardeşinizin düşünce yapısı sıkıntılı türk erkeklerinin geneli gibi. Türk kızı evlenirken bakire olmayınca yollu der, yabancı kadın olunca olgun, Türk kızı evlenirken bazı maddi taleplerde bulununca paracı olur ama aynı adam hem o kız evlendikten sonra, kadının parasını eve getirmesini ister, hem ev işlerinin kadının görevi olmasını ama kendini bencil olarak görmez. Türk kızının giyimine karışır, açık giyince teşhirci olur, yabancı giyince özgüvenli olur. Sonrada sıkıntılı olan Türk kızları oluyor bir onu anlamıyorım. Aslında sıkıntı zihniyette, milliyette değil yani. Kardeşiniz için söylüyorum dünyada hiçbir kadın işsiz bir adamla evlenmez, bunun milliyetle alakası yok yani şuanki sevgilisiylede o zaman beraber olsaydı onunlada sorun olurdu muhtemelen.. Ayrıca bir türk erkeğine flörtte tatlı gelen şeyler evlenince ciddi sıkıntı yabancılarla zira onlarda herkes her konuda eşit ve rahat, çoğu türk erkeğine bu durum gelmiyor ilerleyen zamanlarda evlenince. İlerde en ufak bir evlilik krizinde ya da cinsel problemde boynuzu takınca aklı başına gelir kardeşinizin. Zira slavlarda aldatma oranı baya yüksek.

Yılbaşında , erkek kardesim , Ukraynalı müstkbel gelinimizi getirdi , ilk görüşmeden anlayamam tabi nasıl biri , kesin bir yargıda bulunamam ama anneme ve bana karsı cok iyiydi. Bu ağustosta nikah olacak düğün yapmayacaklar, küçük bir eğlence planlıyorlardı , o eğlence olacak mı onu da bilmiyorum bu virüs yüzünden .

ama birbirlerini çok seviyorlar umarım mutlu olurlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X