Ulasamiyorum..

saat birden üçe kadar ulaşamamışsın sadece iki saat, bence korkulacak bişey yokki burda boşa panik yapmışsın, başta okuyunca bir gün boyunca sandım

Ama aklıma hep kötü şeyler geldi.
Saat gecenin 3ünde ulaşamayınca panikledim yalnızca bi kaç kişiler.
Bişey olsa ailesinin dahii haberi olmaz yani..

-----

Birde bu yüzden ayrılık normal mi ?

Ama aklıma hep kötü şeyler geldi.
Saat gecenin 3ünde ulaşamayınca panikledim yalnızca bi kaç kişiler.
Bişey olsa ailesinin dahii haberi olmaz yani..

-----

Birde bu yüzden ayrılık normal mi ?
ayrılık konuşması oldu mu ki kuzum o_O

Neden yüzüe telefonu kapattınız? Tamam karşı taraf sorumsuz ama sizinde yangını körüklemeniz anlamsız olmuş.
Muhtemelen inat için açmıyordur. Hatta sizi çok seviyor olsa üzüleceğinizi düşünüp dönerdi
Dönmediğine göre cümlenin devamı belli yani

Neden yüzüe telefonu kapattınız? Tamam karşı taraf sorumsuz ama sizinde yangını körüklemeniz anlamsız olmuş.
Muhtemelen inat için açmıyordur. Hatta sizi çok seviyor olsa üzüleceğinizi düşünüp dönerdi
Dönmediğine göre cümlenin devamı belli yani

Sinirlendim ya onun rahatlığı sinirlendirdi
O yüzden kapattım.
Geçen günde o kapatmıştı o zaman onu etkilemiyor ya onu görmüyor..
Sonra yine aradı işte şuanda konuşuyoruz ama yokuş aşağı iniyoruz bakalım..

Son konuşmanızdan belliymiş neden cevap vermediği..
Sanki herşey yolundaymş da başına birşey geldiğinden açmadığını düşünmeniz biraz saçma olmuş..

bu konudan bi erkeğin nasıl poposu kaldırılır bunu anlıyoruz.
bi kere aradık açmadı, e hadi duymadı dedik, bi kere daha arayayım, aradık açmadı, ne yapmalıyız? aramamalıyızzzzz. o telefonu Allah korusun başına bir şey gelmediyse illaki eline alacak ve bakacak hee 2 kere aranmışım bir geri dönüş yapayım. o da geri arayacak 20 30 kere aramak nedir? işte sonra böyle oluyor endişelenen de siz oluyorsunuz üzülen de

Son konuşmanızdan belliymiş neden cevap vermediği..
Sanki herşey yolundaymş da başına birşey geldiğinden açmadığını düşünmeniz biraz saçma olmuş..

Gecenın 3ü ama korkmaya başlamıştım

bu konudan bi erkeğin nasıl poposu kaldırılır bunu anlıyoruz.
bi kere aradık açmadı, e hadi duymadı dedik, bi kere daha arayayım, aradık açmadı, ne yapmalıyız? aramamalıyızzzzz. o telefonu Allah korusun başına bir şey gelmediyse illaki eline alacak ve bakacak hee 2 kere aranmışım bir geri dönüş yapayım. o da geri arayacak 20 30 kere aramak nedir? işte sonra böyle oluyor endişelenen de siz oluyorsunuz üzülen de

Bundan sonra aramam zaten artık o kadar..
Merak etmekten ölsem bile aramam 1 en fazla 2 arama yaparım.

sinirle söylenir güzelim bunun için ayrılınmaz zaten büyütme kendi içinde bu kadar

Son zamanlarda hep bunu yapıyor ama.
Konu hep ayrılığa geliyor..
Şu ağustos ayında insan nasıl 3 kere ayrılığa gider ya..
Ne kadar sinirli olursa olsun insan artık ayrılıkla tehtit etmez yani birimiz 20 diğerimiz 22 yaşında sonuçta çocuk değiliz..

Tam dayaklik ya. Belkiymismis.
Kizcagiz burada senin icin endiselensin sen birde atar gider yap.
Bu erkekler cidden okuz azizim...
Afedersin ama senin gibi sevgilim olsa 30'u bırak 3. aramada terkederdim. 20-30 yaşına kadar neyse sensiz ölmemiş adam kendi kendine, annesi, ailesi senden iyi bakıyordur.
Bir insanı açmadı diye 30 kere aramak ne demek.
Merak etme ölse hastalansa biri telefonunu açar. Israrcı, sürekli panik tipler erkekleri de basıyor.

Son zamanlarda hep bunu yapıyor ama.
Konu hep ayrılığa geliyor..
Şu ağustos ayında insan nasıl 3 kere ayrılığa gider ya..
Ne kadar sinirli olursa olsun insan artık ayrılıkla tehtit etmez yani birimiz 20 diğerimiz 22 yaşında sonuçta çocuk değiliz..
uzak mı kaldınız bu ara ? bizde de oldu aynı durum uzak kaldık bayağı o yüzden insan tartışmaları da artırıyor ister istemez kötü şeyler söyleniyor

Afedersin ama senin gibi sevgilim olsa 30'u bırak 3. aramada terkederdim. 20-30 yaşına kadar neyse sensiz ölmemiş adam kendi kendine, annesi, ailesi senden iyi bakıyordur.
Bir insanı açmadı diye 30 kere aramak ne demek.
Merak etme ölse hastalansa biri telefonunu açar. Israrcı, sürekli panik tipler erkekleri de basıyor.

Ama sizinn böyle bi sevgiliniz yokk.
Kutlayın bunu :KK73::KK25:

uzak mı kaldınız bu ara ? bizde de oldu aynı durum uzak kaldık bayağı o yüzden insan tartışmaları da artırıyor ister istemez kötü şeyler söyleniyor

Uzak kalmadık ama kalıcaz işte.

dur bakalım karalar bağlama hemen zamanla aşılır bu durum :KK19: bir ilişkiyi bitirmeyi söylemek kolay da yapması o kadar kolay değil :KK14:

Aynen işte.
Şimdi çözdük gibi..
Söylemesi kadar kolay olsa biterdi çoktan.
Her ikimizde inatçıyız

Aynen işte.
Şimdi çözdük gibi..
Söylemesi kadar kolay olsa biterdi çoktan.
Her ikimizde inatçıyız
o yüzden sen sakin ol sende sinirli olursan olmaz bu iş dur bakalım bir buluşun görüşün derdiniz ne ise konuşun canım

o yüzden sen sakin ol sende sinirli olursan olmaz bu iş dur bakalım bir buluşun görüşün derdiniz ne ise konuşun canım

Biz yanyana yelkenler suya iniyor.
Kaç kere ayrılık muhabbetinde buluştuk barışıp geri döndük..
İstikrar olmuyor yani.
Ayrılıcaksak ayrılalım.
Ama oda olmuyor.
Ortada bi sevgi var engel oluyor.
Sanki sevgi herşeyi çözermiş gibi...

Biz yanyana yelkenler suya iniyor.
Kaç kere ayrılık muhabbetinde buluştuk barışıp geri döndük..
İstikrar olmuyor yani.
Ayrılıcaksak ayrılalım.
Ama oda olmuyor.
Ortada bi sevgi var engel oluyor.
Sanki sevgi herşeyi çözermiş gibi...
Bunlrı konuş sen de niyetin ayrılmaksa gözümün içine baka baka ayrıl benden yok eğer değilse böyle yapma yaparsan da bir daha bu gözleri ömrünce göremezsin de

Back
X