Ulasamiyorum..

Bunlrı konuş sen de niyetin ayrılmaksa gözümün içine baka baka ayrıl benden yok eğer değilse böyle yapma yaparsan da bir daha bu gözleri ömrünce göremezsin de

İşte ben onu yapamıyorum.
Telefon kapatmayı çözdük konu kapandı ama hala soğuk konuşuyor..

Afedersin ama senin gibi sevgilim olsa 30'u bırak 3. aramada terkederdim. 20-30 yaşına kadar neyse sensiz ölmemiş adam kendi kendine, annesi, ailesi senden iyi bakıyordur.
Bir insanı açmadı diye 30 kere aramak ne demek.
Merak etme ölse hastalansa biri telefonunu açar. Israrcı, sürekli panik tipler erkekleri de basıyor.
Beni niye hedef aldiniz bilemiyorum ama ben sahsen 30 kere aramam. El bebek gul bebekmis gibi muamelede yapmam.
Ama eger merak etmissem bana havali havali belki ararim dediginde kizarim.
Konu sahibi ben degilim, tartışma da luzumsuz bu yuzden.
Iyi gunler.

Beni niye hedef aldiniz bilemiyorum ama ben sahsen 30 kere aramam. El bebek gul bebekmis gibi muamelede yapmam.
Iyi gunler.

Yok onun hedefi benim yanlış alıntı yapmış.
Boşverinn :)

çatlağım, gece 1 de arama. hatta aradığında biraz geç aç, ilk aramada açma falan falan.. kaçan kovalanıyor bırak biraz da o endişelensin.. hiç üzülme ona bir şey olmaz :)

Iyi gunler.
Arkadaşım yanlış alıntı, tarayıcıdan dolayı forumu tuhaf bir şekilde görüntülüyorum. Tabii ki seni hedef almadım. 30 kez arayan sen değilsin ki. Afedersin.

erkekler boyledr tatlim..sen onu merak edip ust uste arayinca egosu tavan yapmis..boyle durumlarda triplere girerler bde.boyle bi durumdan ayrilik olmaz..ama dakka basi olayi ayriliga getiriyosa cddi bi sekilde konusmalisn bnce..bdada ulasamadgnda oyle surekli arama..o seni merak etsin.o saatler snra tlfnuna baktignda neden aramadi acaba desin..sen kiymetli olursun o zaman..

düşmeyin bu kadar bu adamların üzerine.
bunaldıklarını düşünüp kaçıyorlar.

Konu sahibesi, bir insani gece 1-3 arasi 30 kere aramanin mantigini anlamiyorum, insanlar o saatte uyur, ararsan rahatsiz etmis olursun zaten telefonu sessizdeyse vs duymaz etmez.

Ben mi bir sey kaciriyorum?

çatlağım, gece 1 de arama. hatta aradığında biraz geç aç, ilk aramada açma falan falan.. kaçan kovalanıyor bırak biraz da o endişelensin.. hiç üzülme ona bir şey olmaz :)

Bundan sonra çekicem kendimi inşALLAH.
Office ya oda endişelensin diyorum ama bana ulaşamasssa kız kardeşime ulaşıyor yine bana ulaşmış oluyor yani : D

ulaşabildiniz mi ?

Ulaştım ulaştım..

:(

erkekler boyledr tatlim..sen onu merak edip ust uste arayinca egosu tavan yapmis..boyle durumlarda triplere girerler bde.boyle bi durumdan ayrilik olmaz..ama dakka basi olayi ayriliga getiriyosa cddi bi sekilde konusmalisn bnce..bdada ulasamadgnda oyle surekli arama..o seni merak etsin.o saatler snra tlfnuna baktignda neden aramadi acaba desin..sen kiymetli olursun o zaman..

Bunu yapmaya çalışıcam mutlaka..

düşmeyin bu kadar bu adamların üzerine.
bunaldıklarını düşünüp kaçıyorlar.

Bundan bile bunalıyorsa insaf yani..
Seviyoruz değer veriyoruz ki merak ediyoruz...

Konu sahibesi, bir insani gece 1-3 arasi 30 kere aramanin mantigini anlamiyorum, insanlar o saatte uyur, ararsan rahatsiz etmis olursun zaten telefonu sessizdeyse vs duymaz etmez.

Ben mi bir sey kaciriyorum?

Yok tarladaydı..
Telefondan rahatsız olucak kimse yok veya uyuyan onu düşünüyorum zaten.
Gece evde olsa panik yapmam zaten nolabilir en fazla ağrısı veya midesi kötü olmuştur ailesi var ilgilenir ama tarla olduğu için korktuğumdan aradım.

Arkadaşım yanlış alıntı, tarayıcıdan dolayı forumu tuhaf bir şekilde görüntülüyorum. Tabii ki seni hedef almadım. 30 kez arayan sen değilsin ki. Afedersin.

Sorun yok ben yanlış alinti oldugunu dusunemedim. Uyanir uyanmaz bakmistim bildirimlere. Beynim durdu tabi o ara :KK53:
Iyi gunler, tesekkurler açıklamaniz icin

Bunu yapmaya çalışıcam mutlaka..

Bundan bile bunalıyorsa insaf yani..
Seviyoruz değer veriyoruz ki merak ediyoruz...

Yok tarladaydı..
Telefondan rahatsız olucak kimse yok veya uyuyan onu düşünüyorum zaten.
Gece evde olsa panik yapmam zaten nolabilir en fazla ağrısı veya midesi kötü olmuştur ailesi var ilgilenir ama tarla olduğu için korktuğumdan aradım.
merakını içinde yaşamayı dene.
beni biri otuz kez arasa cıngar çıkarırım.
çıkardım da..
empati yapmayı dene.

Back
X