• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulaşmanın bir yolu olmalı

Cezz06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
42
40
88
37
Selam kızlar. Geçen yıl yanlış bir evlilikten döndüm. Şu an kurtulduğuma şükrediyorum. Nışanlandığım kişiyle tanıştığım sıralarda eski bi arkadaşım beni aradı. Sevgili değildik ama arkadaş da değildik. Bir süre görüşmemiştik. Tekrar aradı buluştuk. Oturup konuştuk. Bi iki gün telefonda görüştük. Bana açıldı ben de boş değildim aslında ona karşı. Yeni tanistigim kişi beni nasıl etkisi altına aldıysa o zaman, istemeye istemeye reddettim. Ama çok kafa karışıklığı yaşadım. O zamanlar mantıklı olanın bu olduğunu düşünmüştüm. Şu an ise evet çok pişmanım. Yanlış bir karar verdiğimin farkındayım. Ulaşmam gerek ama nasıl olacak bilmiyorum. Telefon no'sunu degistirmis. Sosyal medya hesapları da yok. Yeni numarasını öğrendim ama ordan ulaşsam sapık gibi olacak sanki. Var mı sizin bir fikriniz.

Bence nişanlından ayrıldığın için düştüğün boşlukta 1 yıl önce reddedip üstüne nişanlandığın halde elinde başka kimse olmadığı için o çocuk gelmiş aklına. Niye peşine düşüyorsun ki bu kadar seni çok isteseydi senin peşini bırakmazdı zaten

yanlış mesaj gönder, aa senmiydin , yanlış oldu, nasılsın görüşmeyeli dersin. Ama telf Nu nerden buldun diyebilir. Kendinden eminsen, o da hala nişanlı vs değilse bir mesajla kendini tanıtıp hatır sorsan çok da ayıp olmaz bence . Sonuçta aranızda muhabbet de varmış . Niyeti yoksa zaten reddeder muhtemelen

Boşluğa düşmüşsünüz ondan geliyor aklınıza, ilgi açlığı çekiyorsunuz muhtemelen. Sırf ilgi ihtiyacı için hayatınıza birilerini almayın, kafa karışıklığı da bundan zaten aşk olmadığı için. O reddettiğiniz kişi çoktan kendi hayatına bakmış, başkasını bile bulmuştur hatta. Bencillik edip kafanıza göre insanların hayatına dahil olmayın, bu hoş değil.

Boşluktan o kişi aklınıza gelmiş, hisleriniz gerçek değil. Ben böyle düşünüyorum.

Ama ille de ulaşacam derseniz telefonu varmış ordan yürüyün işte.
Başka ne fikir verilebilirki, sosyal medya da yokmuş, ne önerilebilir yani??
Hayatında kimse yoksa, yazın gitsin.

Boşver ulaşma gene kafa karışıklığı yaşarsın mazallaaah...
Biraz kendini dinle illa birileriyle mi vakit geçirmek zorundasın ondan sonra habire kafa karışıklığı yaşarsın böyle...

Aslında kafam rahat şu an. Kendimi dinledim, dinlendim..

Bence nişanlından ayrıldığın için düştüğün boşlukta 1 yıl önce reddedip üstüne nişanlandığın halde elinde başka kimse olmadığı için o çocuk gelmiş aklına. Niye peşine düşüyorsun ki bu kadar seni çok isteseydi senin peşini bırakmazdı zaten

Elinde başka kimse yok tabiri pek hos olmadı. Muhtaç gibi lanse etmeyin lütfen kadınları.

O zaman bi takım şeyler yarım kaldı. İnsanın içinde uhte kaliyo sanırım. Kararımın doğruluğunu yanlışlığını sormak istemedim. Sanırım yanlış anlattım. Ulaşma konusunda fikrinizin olup olmadığını sormuştum

Boşluğa düşmüşsünüz ondan geliyor aklınıza, ilgi açlığı çekiyorsunuz muhtemelen. Sırf ilgi ihtiyacı için hayatınıza birilerini almayın, kafa karışıklığı da bundan zaten aşk olmadığı için. O reddettiğiniz kişi çoktan kendi hayatına bakmış, başkasını bile bulmuştur hatta. Bencillik edip kafanıza göre insanların hayatına dahil olmayın, bu hoş değil.

Boşluktan o kişi aklınıza gelmiş, hisleriniz gerçek değil. Ben böyle düşünüyorum.

Ama ille de ulaşacam derseniz telefonu varmış ordan yürüyün işte.
Başka ne fikir verilebilirki, sosyal medya da yokmuş, ne önerilebilir yani??
Hayatında kimse yoksa, yazın gitsin.

Nişan atmanın üzerinden geçmiş 1 sene. Zaten 3 ayda kendimi toplamışım. Aylardır kafam rahat. O matem dönemini atlatali çok oldu. Bi süredir de ilgiye açlık hissetmiyorum.

Nişan atmanın üzerinden geçmiş 1 sene. Zaten 3 ayda kendimi toplamışım. Aylardır kafam rahat. O matem dönemini atlatali çok oldu. Bi süredir de ilgiye açlık hissetmiyorum.

E peki karşı taraf? Ben empatik hatta sempatik yaklaştım konuya. Eski sevgilim yaptı bana aynısını. Beni aldattı (reddetmekten daha ağır ama benzer yine de) aradan 2 yıl geçtikten sonra çok yanlış yaptığını, geri dönmek istediğini söyledi. Aradan yıl geçmiş, unutmuşum, hayatımı yeniden kurmuşum, tekrar dahil olması çok itici gelmişti bana ve reddetmiştim. Yine de sizin bileceğiniz iş tabi ama bence uzaktan hoş durmuyor.

yanlış mesaj gönder, aa senmiydin , yanlış oldu, nasılsın görüşmeyeli dersin. Ama telf Nu nerden buldun diyebilir. Kendinden eminsen, o da hala nişanlı vs değilse bir mesajla kendini tanıtıp hatır sorsan çok da ayıp olmaz bence . Sonuçta aranızda muhabbet de varmış . Niyeti yoksa zaten reddeder muhtemelen

Whatsapp bile kullanmıyo. Sms atarım en fazla. O zaman da direk kendimi tanıtıp konuya girmem gerek. Bir pişmanlığım da zor günlerinde ona bunları yapmış olmak oldu. Bi özür borcum olduğunu da düşünüyorum . Direk bunlari ilk mesajda sıralasam nasil olur ki

Whatsapp bile kullanmıyo. Sms atarım en fazla. O zaman da direk kendimi tanıtıp konuya girmem gerek. Bir pişmanlığım da zor günlerinde ona bunları yapmış olmak oldu. Bi özür borcum olduğunu da düşünüyorum . Direk bunlari ilk mesajda sıralasam nasil olur ki
Olur bence. Hem hatır sorarsın, baktın muhabbet ilerlerse seni üzmüştüm hakkını helal et dersin . Vicdanın da rahat eder hem . Zaten isterse devamını getirir, istemezse de sen de üstelemezsin

Olur bence. Hem hatır sorarsın, baktın muhabbet ilerlerse seni üzmüştüm hakkını helal et dersin . Vicdanın da rahat eder hem . Zaten isterse devamını getirir, istemezse de sen de üstelemezsin
Içim içimi yiyo günlerdir. Dayanamayıp bu akşam yazicam

Telefonunu bildiğimi bilmiyo aslında. O yüzden cekiniyorum. Başka bi yolu olabilir mi diye çok düşündüm.

aferin aferin böyle sapıklığı övün yüceltin sonra gazetelerin 3. sayfa haberlerini okuyunca çok mutlu oluyorsunuzdur eminim.

adam ne güzel kızın kararına saygı duymuş ama yoook bizim kızlarımız illa takip edilmeyi peşinde gezinmeyi seviyor.

biri burda konu açsa reddettiğim biri sürekli peşimde diye aaa ne güzel seni seviyor mu dersiniz yoksa sapık bu hemen şikayet et mi?

Ulaş ulaştı cok zaman geçmiş sevgilisi, nişanlısı vardır belki.
Şuanda boşluktan geri ona satıyorsunuz

Duygusal anlamda Boşluk yaşıyor sevmek ve sevilmek istiyorsunuz bunlar hep o Yüzden oluyor

Numarasını nerden buldun ki? Whatsap profili herkese açıksa ona bak bakalım belki de sevgilisi eşi çocuğu falan vardır? Resimleri vardır?

Bence hiçbir şey kullanmıyorsa hayatı doludur neden rahatsız ediyorsunuz zamanında tercihinizi yapmışsınız. Olmayınca derdine düşmüşsünüz bence yanlış olur

Back
X