Ülkeler ayrılıyor ya güven?

adaege17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
249
0
26
İstanbul
Slm kızlar..
Öncelikle şunları açıklayayım; 20 yaşındayım ve 17 aylık bir ilişkim var. Sevgilimin okulu bitti ve önümüzdeki ay yurt dışına dil okuluna gidiyor 3 aylığına.
Çok büyük endişelerim var bu yüzden. En büyüğüde ALDATICAK MI? :18:
Şuan yanımda değil ve şuan bile şüphelerim var uzakta diye. Güven olmadan ilişki olmaz demeyin oluyor bende olmaz derdim ama insan yinede böyle severken bırakıp gidemiyor. Hee derseniz ki hiç mi güvenmiyorsun diye %70lik bir güvenç var gerisini tamamlayamıyorum bir türlü eski sevgilisi ve bazı olaylar yüzünden..
Bana en son ne bu tavırların bana güvenmiyor musun gitsem bile ben sana sadık kalıcam dedi. Bende kalkıp güvenemiyorum diyemedim..
Desem ciddi sorunlar çıkıcak ortaya..
Ne yapmalıyım sizce nasıl bu sorunu ortadan kaldırıcam paranoyaklık mı yapıyorum sizce?

ay haklısın yangına körükle gitmek gibi olmasın ama kız arkadaşım aldatmıştı sevgilisini yurtdışında..ve sonra o yabancıyla evlendi...
neyse kimse bunun garantisini veremez ben olsam senle aynı durumda olurdum çok zorrrr

Şuan mantıklı düşünmek istiyorum diyorum ki kendi kendime ''oraya gidicek 1 gün 2 gün 3 gün yurdunda durucak okuluna gidicek. sonra etrafı tanımaya başlayacak illaki ortamlar olucak gitmek istiycek. ben izin vermeyince 1 gitmiycek 2 gitmiycek oralarada yeltenicek. Ee sonra hiç mi ona sarkan kız olmıycak dolu!'' Tatile gitmiştik otel sırf rus. Kızlar resmen sevgilisi yanında olan erkege bile sarkıyorlar ki orda nasıl bi durum var. O 3 ay içinde benim boynuzları yememen bi şans olur diye düşünüyorum ve ben o boynuzları yemek istemiyorm

canm kıyamam seni çok iyi anlıyorumm ama elden bişey gelmez
illa aldatacak diyede birşey yokki

eger kiside aldatma zihniyeti var ise yaninda olman ya da olmaman hic fark etmez ...

aldatmak icin ille uzak mekanlarda olmaya gerek yok ki cafe de , restorantta ya da hastane de hic fark etmez insan yapmak istedikten sonra zaten yapar

bence gonlunu ferah tut ve kendine guven eger aranizdaki sevgi gercek ise hic bir sey olmaz..

Sana gerçekten aşıksa gözü kimseyi görmez emin ol.
Boşu boşuna tasalanma.
Ayrıca sevgilinin aklına da böyle şeyler sokma endişeni belli ederek.
Seni aldatacağı varsa mani olamazsın.
Ayrıca aldatılacağını düşünüyorsan aldatılırsın zaten.
Güzel şeyler düşünmeye bak o yüzden.
Kendine çok güven ve onun seni ne kadar çok sevdiğini düşün, o enerjiye sok kendini, rahat olmaya çalış.

Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürme bence aldatır mısın beni gibi olaylara hiç girme bence canım 3 aylığına gidiyor bu kısa bir zaman bence ortama alışması etmesi derken pek sanmıyorum aldatsın ona güvenmesende güvendiğini hissettir bu durum herkesi huzursuz eder haklısın endişelenmekte ama bu endişeler ondan çok seni yıpratır

inşallah yapmaz ama senin yerime kendimi koysam bende güvenemem
ya erkek değil mi

Son düzenleme:
İnş dediğniz gibi olur..
Ben ortamda etken olduğu için daha çok korkuyorum ama inş yüzümü kara çıkarırda doğru düzgün gider gelir
:2:

aldatırsa bırakırsın niye endişeleniyorsun ki....evli değilsin birşey değilsin...korkunun ecele faydası yok

İŞte kendimi iyiye motive edip inanıp güvenip birde sonunda aldatılırsam çok fena koyar bana ve toparlayamam diye korkuyorum..:18:
Ama şuan dediğiniz gibi yapmaktan başkada çarem yok gibi duruyor..

O daha gitmeden ben yıprattım zaten kendimi.
Şurda kaç gün kaldı ama kendimi motive edemiyorum bir türlü offf:18:

3buçuk ay uzak kalınca seni aldatacak karakterde bi adamsa zaten aldatsın,boşver
Erkenden yüzünü bana gösterdiğin için teşekkürler Allahım de geç...

Seni gerçekten seviyorsa aldatmaz,gerçekten sevmiyosa yarın bigün askere gittiğinde bile kaçamaklar yapabilir...Bi ömür bu şüphelerle geçmez bence,olurruna bırak...
Ayıca bilmediği bir ülkeye gidecek ,ona elinden geldiğince destek ol da ne kadar anlayışlı bi kız arkadaşı olduğunu görsün

canım dost acu söyler gibi olucak ama sözlerime kulak ver lütfen...hiç yurtdışına çıkmamış orayı ve oradaki ortamları görmeyen insan sevgiline güven şçini rahat tut diyebilir ama canım güvenme...hatta demişsin ya güvenim yüzde 70 die...bırak 70 i güvenin yüzde 100 olsa bile güvenme...ben de kaldım yurtdışında bir süre... öğrenciyken 20 li yaşlarında ilk kez gidilen yurtdışı hele hele okul dil kursu gibi programlarda insana öyle duygular veriyorki...seni yaşadığın dünyadan alıp tv lerde gördüğün o ışıltılı dünyaya bırakmış gibi oluyorlar ve o anda yaşadığın süre içinde rüyada gibi oluyorsun...ne türkiyeyi ne de buradaki dünyanın sorumluluklarını getiriyorsun aklına...tek yaptığın orada bulunduğun müddetçe gezmek yeni insanlarla tamışmak o kısıtlı zamanı ömrünce unutamacağın hatıraya çevirmek oluyor... dil okulu için muhtemelen ingiltere yada amerikaya gidecek... oradaki ortamlar flörte çok ama çok acayip...insanlar rahat... yani mutlaka ama mutlaka hayatına kızlar girecek erkek arkadaşının... ya ben eminim bundan...sana bizzat kendim orada bulundum ve bulunan arkadaşlarımdan da sayısız şahit oldum diyorum....ya erkek arkadaşın dönsün sana desin ki ben orada hiç bir kızla flört etmedim wallahi inanmam.... şöyle olsanız inanırdım sevgilinin yaşı biraz daha olgun olsa, işi gücü olsa biraz daha hayata sağlam bastığınız bir ilişkiniz olsa o zaman tamam derim adam gitmiştir yurtdışına işini yapıp dönmüştür ama sizin durumda çok zor tatlım......................................

benim ablam dil okulunda suan o anlatıyor orada araplarda varmıs şu bildiğimiz kadınlara fazla önem vermeyen araplar orda kızlarla neler neler yapıyolar diyo bu biraz görmemişlikle alakalı ama ortamı olucak maalesef ileri gidermi bilemicem :...

Şartlarımız aynı gibi.
Benimde erkek arkadaşım gelecek ay eğitimi için yurtdışına gidecek 6 aylığına ama ben güvenmek istiyorum.
Sizde öyle yapın, sonsuz bir güven olmasın bu ama güvenin çünkü güvenmediğinizi hissederse bir yerde hem işine geleceğinden hem de inattan da olsa canınızı yakmaya çalışabilir.
İnanın sizi çok iyi anlıyorum ama bu kadar telaşlanmayın.
Sonuçta her şey insanlar için ve çok geç anlasak da kimse vazgeçilmez değil..

yaa benımde sevgılım seneye gıdıcek bende ona %100 guvenıorum ama burda yazılanlar benı mahvedıo ! ((

Biz kendimizi iyi kötü her sonuca hazırlayalım da gerisi beyfendilere ve Allah'a kalmış.
Yorum yapanlar çevresinden ya da kendi deneyimlerinden bahsediyor burda hem sadece olumsuz yorumlar yokki :)
Herkes aynı olacak diye bir şey de yok.
Hayırlısı olsun inşallah..

bence sen araplari yanlis tanimissin guzelim 26 milletin hepsini ayni kefeye koyamazsin benim esimde arap 8 senedir birlikteyiz daha 1 yanlisini gormedim ne onun ne de arkadaslarinin dunyaya bir daha gelsem yine bir arapla evlenirdim benim arkadaslarimin hepsi turkle evli ne olaylar yasiyorlar aklin sasar bende yurt disinda okudur oradaki turkleri yaptiklarini bir gorseydiiinnn ohooooo yaniii bu isin dili dini olmaz karakterliyse Allah korkusu varsa biseycik olmaz

canım benimde 4 yıllık ilişkim var sevgilimde 4bucuk aylıgına polonyaya gidicek(gerçi bi engel çıktı yazımın sonunda anlatırım:))) seni gayet iyi anlıorum ki ben sevgilime yüzde 100 güvniyorum yinede acaba diye geçiyor içimden ortam rahat sevgilim yakışklı kızlar rahat sanki hepsi kollarını açmış onu bekliyorlarmış gibi geliyor bana kendmi çok yıprattım ben burada tek bir hatası yalanı bile olmadı dışarda arkdşlarım görüdügnde bile nasıl efndi çocuk kafasnı kaldırmıyor diyorlar ki gerçkten çok efendi agır biri çokk seviyor beni kaybtmek asla istmez ama yinede korkuyorum güvenmekten başka çaremiz yok ki hata yaparlarsa yalan söylerlerse falan dünyanın sonu degil, evet aglarız üzülürüz ama gerçek karekterlerini görmüş oluruz dimi ama?..ha benm sevgilimin gidişi biraz muallakta kabul mektubu gelmedi diye ordaki koordinatöre mesj atmış hey! kabul mektubunu bekliyorum orda ne yapıyorsunz dünya kadar işm var hergn kabul mektubunn gelmesni düşünüyorum..pufff yazmış birzda inglizcesinn azizligine ugramış. koordinatör cvp atmış işte sizi kabul edemeyiz saygıızca tavrnzdn dolayı erasmus ükelerin tanıtımı vsvs diyip kabul etmediklerini söylemiş...kendi koordinatörüde çok kızmış sevgilime..dekanla konuşup durumu anlatmış ingilizcesinn azizlgie ugradıgını dekan koordinatöre mail atmış herşey muallaka gitmeyebilir:) evet kendim için sevindim onun adına üzüldüm..gitcekleri varsa giderler mutlaka umarım bekledigimize degecek tavırlar göstrirler..sevgline güvenmedigini belli etme zaten güvenmiyor kaybetck bişeyim yok diye düşünmesin ve egitim içn gidiyosun bnun için katlanıyorum imajını ver oda aklına öyle yerleştrsin:) bu arada kendimide anlattım sayfanda umarım kızmamışsındır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…