Şuan mantıklı düşünmek istiyorum diyorum ki kendi kendime ''oraya gidicek 1 gün 2 gün 3 gün yurdunda durucak okuluna gidicek. sonra etrafı tanımaya başlayacak illaki ortamlar olucak gitmek istiycek. ben izin vermeyince 1 gitmiycek 2 gitmiycek oralarada yeltenicek. Ee sonra hiç mi ona sarkan kız olmıycak dolu!'' Tatile gitmiştik otel sırf rus. Kızlar resmen sevgilisi yanında olan erkege bile sarkıyorlar ki orda nasıl bi durum var. O 3 ay içinde benim boynuzları yememen bi şans olur diye düşünüyorum ve ben o boynuzları yemek istemiyormay haklısın yangına körükle gitmek gibi olmasın ama kız arkadaşım aldatmıştı sevgilisini yurtdışında..ve sonra o yabancıyla evlendi...
neyse kimse bunun garantisini veremez ben olsam senle aynı durumda olurdum çok zorrrr
Şuan mantıklı düşünmek istiyorum diyorum ki kendi kendime ''oraya gidicek 1 gün 2 gün 3 gün yurdunda durucak okuluna gidicek. sonra etrafı tanımaya başlayacak illaki ortamlar olucak gitmek istiycek. ben izin vermeyince 1 gitmiycek 2 gitmiycek oralarada yeltenicek. Ee sonra hiç mi ona sarkan kız olmıycak dolu!'' Tatile gitmiştik otel sırf rus. Kızlar resmen sevgilisi yanında olan erkege bile sarkıyorlar ki orda nasıl bi durum var. O 3 ay içinde benim boynuzları yememen bi şans olur diye düşünüyorum ve ben o boynuzları yemek istemiyorm
İŞte kendimi iyiye motive edip inanıp güvenip birde sonunda aldatılırsam çok fena koyar bana ve toparlayamam diye korkuyorum..:18:Sana gerçekten aşıksa gözü kimseyi görmez emin ol.
Boşu boşuna tasalanma.
Ayrıca sevgilinin aklına da böyle şeyler sokma endişeni belli ederek.
Seni aldatacağı varsa mani olamazsın.
Ayrıca aldatılacağını düşünüyorsan aldatılırsın zaten.
Güzel şeyler düşünmeye bak o yüzden.
Kendine çok güven ve onun seni ne kadar çok sevdiğini düşün, o enerjiye sok kendini, rahat olmaya çalış.
O daha gitmeden ben yıprattım zaten kendimi.Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürme bence aldatır mısın beni gibi olaylara hiç girme bence canım 3 aylığına gidiyor bu kısa bir zaman bence ortama alışması etmesi derken pek sanmıyorum aldatsın ona güvenmesende güvendiğini hissettir bu durum herkesi huzursuz eder haklısın endişelenmekte ama bu endişeler ondan çok seni yıpratır
yaa benımde sevgılım seneye gıdıcek bende ona %100 guvenıorum ama burda yazılanlar benı mahvedıo !((
benim ablam dil okulunda suan o anlatıyor orada araplarda varmıs şu bildiğimiz kadınlara fazla önem vermeyen araplar orda kızlarla neler neler yapıyolar diyo bu biraz görmemişlikle alakalı ama ortamı olucak maalesef ileri gidermi bilemicem :...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?