Aynen biz ülkemizde sizleri istemiyoruz. Sizler yuzunden biz turist gibi kaldık ve sizler yuzunden insanlar bizide siz gibi sanıyorlar. Biz sizlerin özelliklede erkeklerinden, bakışlarından iğreniyoruz . Herkes alıştığı düzende oldugu yerde yaşasın.Ülkemizde azınlık olmaya başladık sayenizde. Oturun oturduğunuz yerde ya.
Yol geçen hanı oldu ülke ya kendi ülkemde artık tabelaları arapça görmekten ciddi derece haz etmemeye başladım. Irkçılıkla vs de alakası yok bu durumun ben ülkemde azınlık olup kendi ülkemde bok gibi yaşayıp sefasını başkalarının sürmesinden hoşlanmıyorum. Her yerdeler birde insanları belli mahallelere kadar sokmuyorlar adamlar bizim ülkemizde bize rest çekıyorlar.Ülkemizde azınlık olmaya başladık sayenizde. Oturun oturduğunuz yerde ya.
Kusura bakmayın işte buda bizim salaklığımız insanların suratına çat çat içimizdekileri söylemiyoruz ama emin olun ülkenin geneli istemiyor bıktıkbir neden bile sormuyorsunuz , ben 30 senedir turkye ye gidip geliyorum hiç sizin gibilerle karşilaşmadim hep saygi ve sevgi gordum . umarum orda karşilaşmayiz
Valla bilmiyorum ne olacak böyle. Afganlilari da dolduruyorlar şimdi ülkeye. Daha bu sabah haber gördüm İstanbul'da afganlı iki grup arasında çatışma olmuş. Allah sonumuzu hayır etsin.Yol geçen hanı oldu ülke ya kendi ülkemde artık tabelaları arapça görmekten ciddi derece haz etmemeye başladım. Irkçılıkla vs de alakası yok bu durumun ben ülkemde azınlık olup kendi ülkemde bok gibi yaşayıp sefasını başkalarının sürmesinden hoşlanmıyorum. Her yerdeler birde insanları belli mahallelere kadar sokmuyorlar adamlar bizim ülkemizde bize rest çekıyorlar.
Umarım almazlar sizi de karşılaşmayız diyeceğim ama hiç umudum yok. Gelene geç diyoruz malum.bir neden bile sormuyorsunuz , ben 30 senedir turkye ye gidip geliyorum hiç sizin gibilerle karşilaşmadim hep saygi ve sevgi gordum . umarum orda karşilaşmayiz
merhaba , ben toplumdan yardim istemek için uye oldum . iran dan turkye ye yerleşecez.1 once şehir seçmemiz lazim.bursa ve izmir arasinda yardimci olurmusunuz ? avantajlar ve dez avantajlari hakkinda? sonra da okul seçecez ... sonra da semt . istanbul istemiyoruz . teşekkurler
Ya mühendis ya doktordur...İş, meslek durumlariniz nedir?
Neden geleceksiniz, biraz detay verseniz?
Yeni bir hayat kuracaksiniz, boyle o piti piti gibi olmus.
İzmir boş sanki....bence Şırnak Hakkari Diyarbakır gibi yerlere gitsinler....Bursa ağzına kadar dolu. Başka bir şehir seçin bence.
Bu arada dediğinde çok haklısın karşıya bir geçiyoruz düzgün oturup dolaşamıyoruz sanki ilk kez kadın görmüş gibi o kadar pis bakışlarla karşılaşıyorum. Zaten sürekli bir sorun çıkarıyorlar daha geçen haberlerde 17 yaşındaki kıza tecavüz edip kafasını taşla ezdiler. Artık çıldırdım bıktım yahuValla bilmiyorum ne olacak böyle. Afganlilari da dolduruyorlar şimdi ülkeye. Daha bu sabah haber gördüm İstanbul'da afganlı iki grup arasında çatışma olmuş. Allah sonumuzu hayır etsin.
2 kişi 2 kişidir dedimİzmir boş sanki....bence Şırnak Hakkari Diyarbakır gibi yerlere gitsinler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?