Çok çok mantıklı. Milyon kere katılıyorumOoooo merhaba , özlemiştik sizi.
Neden bavulunuzu toplayıp da size ve konunuza inanıp özel mesajla sizi davet edenlerin evlerine daha gitmediniz ki yatıya , acele edin ...
Kafamın içi:Cnm gel böyle 3 günde bir, yaz güncellemelerini, ülke analizlerini şeylerini filan çok merak ediyordum ben ülkem hakkında ne düşünüyorsunuz ve nasıl bir karar aldınız diye.
Kültür olarak da uzun uzun anlatın mesela çekirdek demişsiniz, hangi çekirdeği atarsınız hangisini atmazsınız? Dakotayı atıyorum ben ama karpuz yedikten sonra çekirdeğini atmıyorum topluyorum mesela çünkü karpuz çekirdeği zaafım var. Bu kültürel, büyük büyük dedem bahçesinde karpuzların saldırısına uğramış, oradan tıranvay olarak bana kadar sirayet ediyor işte.
Sonracığma biz de göçmeniz, büyük büyük büyük dedemler Mısırdan gelmişler, Mısırlı dedemin mirası olur diye seviniyorduk, yok, dımdızlak gelmişler. Başkalarına piramid miras kalır, bize kalan boş avuçlar. Yaladık tabii... Avcumuzu.
Büyük küçük büyük babaannemler de Rusyadan gelmişler, ondan vodka içmeye bayılırım. Bunlar hep kütlür.
Bencesi. Anlatın böyle hep siz.
Şuna tepki verildi bir kere mülteci ya da göçmenden bıktıkİlk defa herkesten farklı düşünüyorum sanırım
Konu hanımefendinin ülkemize taşınıp taşınmaması değil aslında benim için
Ama biz ki her yurtdışı konusu açılınca mutlaka git diyen insanlarız
En azından büyük çoğunluğumuz
Biz de avrupanın, amerikanın doğusuyuz işte
Ki kültür olarak da çok uzağız onlara
O zaman bundan sonra boşa batıya gitmek isteyenleri teşvik etmeyelim
Herkes kendi ülkesine göre daha medeni veya gelişmiş bulduğu yere gitmenin derdinde işte
Bu kadar çok neye tepki verilmiş ben hiç anlamadım
yok gerçekten . ben samimi ve mumkunse edeple tazdiģim nedenlerden dolayi , açiklama yapmak zorunda hiss etdim kendimi . ama bazi arkadaşlar her yerde polemi yaratip sonra da aaaa bu polemi yaratiyor dige niyetli . onun içindi .Saydırıp saydırıp sonra da konuyu kilitleyip bizi burada kudurtacağını düşündü.
işte bu da yonetici arkadaşa sorulmali . irandan hemen hemen yabanci sitelerin hepsi filtre . biz vpn kullaniyoruz . bu farkli ip lerin gozukmesine neden ola bilir . bunu basit bir google yapmakla araştirabilirsiniz . her şey sizin kafanizda tesbit olmuş gibi olmaya bilir.
Size özelden cevap vermiştim, biz eldeki somut verilere bakarız demiştim, somut veri Almanya'dan bağlantılı olduğunuz yönündeydi, Google araştırması diyorsunuz, ki bizim böyle bir araştırma yükümlülüğümüz yok zira 600 bin üyeli sitede herkesin eldeki verilerini Google'da ararştırırsak siteye zaman kalmaz ama siz sitede küçük bir araştırma yapabilir, kuralları okuyabilirdiniz, ki üye olurken kullanım sözleşmesini ve kuralları okumak sizlerin sorumluluğundadır.bir kişi bile nasil kilitlenir yardim etmiyor
Olumsuz yorum nedir?mesela yonetici arkadaş benim ip mi almanya gorup nasil irandanim diye hemen olumsuz yorum yapiyor .ozelde açikliyorum uyari gonderiyor! belki de bu konu yo gorur gormez benim uyeliģimi kaldiracaktir .
Almanya'dan mı? İran'dan mı önce buna karar verin ... Almanya'dan yazıp İran göndermesi biraz tuhaf olmuş
Mune
Oyuna gelmişsiniz maalesef sizlerde
Konuyu açarken ışık hızıyla Almanya'ya gidilmiş olabilir
oģlum uzerine yemin ediyorum ki bilgi almak istiyordum . zaten sizin her hangi paranoyaniza tek bir keleme isbat yok. mumkunce tartiş madim . hak berdim . kafanizin girişleri kapali mi? yani benim gibi sabirli insani kizdirmak gerçekten huner sayilir .
biz vpn kullaniyoruz .
Almanya'dan mı? İran'dan mı önce buna karar verin ... Almanya'dan yazıp İran göndermesi biraz tuhaf olmuş
Mune
Oyuna gelmişsiniz maalesef sizlerde
bu arada üye gerçekten İran'dan :)
bir özür borçluyum
Bunu baştan bilmemiz mümkün değildi çünkü kendisine de özelden yazdığım gibi biz eldeki somut verilere bakıyoruz, içerik de toplumun hassasiyet geliştirdiği bir konu olunca (bu tip konularda trolleyenler olduğundan) arada böyle yanılgılara düşmemiz normal.üzgünüm üye haklı gerçekten İran'dan, bilginiz olsun
Aynen öyle. Yetiştirilme tarzımızdan mı neden kaynaklı bilmiyorumKusura bakmayın işte buda bizim salaklığımız insanların suratına çat çat içimizdekileri söylemiyoruz ama emin olun ülkenin geneli istemiyor bıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?