Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
250 bin doları devlete ödemiyorsunuz yalnız. Mülk satın alıp hak kazanıyorsunuz. Her türlü bize zarar. Ne güzel iş valla gel parayı bas ev satın al vatandaşlık hakkı kazan. Siz de haklısınız biz olsak biz de kullanırız bunuyok gelene değil . 250000 dolar ki çok yakinda 500000dolara çikacak. onu alip geç diyorlar. ama sanirim haklisiniz 42 yaşindayim ve sadece gorduklerim uzerine karar veriyordum . buraya uye olup sormam gerçekten iyi oldu
Muş‘u tavsiye ederim.1 once şehir seçmemiz lazim.bursa ve izmir arasinda yardimci olurmusunuz ?
Katkılarıda yok kı bak şu Afrıka bölgesinden gelen insanlara gidip taşkınlık yapmıyorlar eğitim için geliyorlar ya da gelip cüzdan çanta satıp alın teri kazanıp üç beş ailelerine yolluyorlar. Ama bunlarda para var ama anca ürüyorlar taşkınlık yapıyorlar ne biliyim her yere kendi ülkeleride sanki arapça yazılar Arapça duymaktan görmekten nefret etmiş durumdayım. Bizim esnaflar bir şeyi geciktirsin hemen ceza ama bunlarda ruhsatsız vergisiz iş yeri açıp para götürüyorlar
sizin ulkeniz belli şartlarla vetandaşlik veriyor , yani alarsam, bu laflar gereksizAyyy canım benim
Benim ülkeme gelip de bana laf ediyor.
sizin ulkeniz belli şartlarla vetandaşlik veriyor , yani alarsam, bu laflar gereksiz
Burda göreceğiniz tepki bu farkındaysanız bir tane gelin yorumu almadinizsizin ulkeniz belli şartlarla vetandaşlik veriyor , yani alarsam, bu laflar gereksiz
Ülke ayaklanıncada bu lafların gerekli olup olmadığını görürsünüz zira insanlar artık yavaş yavaş çıldırmaya başladı toplayıp atmaya başlayacak.sizin ulkeniz belli şartlarla vetandaşlik veriyor , yani alarsam, bu laflar gereksiz
Laflar gereksiz falan değilsizin ulkeniz belli şartlarla vetandaşlik veriyor , yani alarsam, bu laflar gereksiz
Yahu arapla bizim kültürümüz aynı mı kafayı yicem hanımefendi biz Türküz Türk arap kültürü ile Türk kültürü aynı değil. Asya deseniz anlarım zira köklerimiz Asyaben derdinizi ve merakinizi anladim . bir kişi olarak saygi duyup kararimi tekrar duşunecem, ama sadece bir şeye çok takildim , kultur dediğiniz bizimkiyle hemen hemen ayni ! biz iran tork lerindeniz. gerçekten boyle benzerlik olmaz . siz neden bahs edoyorsunuz?
Siz bizden cok farklısıniz hic ama hic benzemiyoruz. Aramizda Turk olmasından rahatsızlık duyduğumuz kesimler var. Size benzeyen onlar ki. Destiginiz zaman onlarinda yuzde 90 i Türk degilben derdinizi ve merakinizi anladim . bir kişi olarak saygi duyup kararimi tekrar duşunecem, ama sadece bir şeye çok takildim , kultur dediğiniz bizimkiyle hemen hemen ayni ! biz iran tork lerindeniz. gerçekten boyle benzerlik olmaz . siz neden bahs edoyorsunuz?
ben sizi anliyorum ama demek istedim ki bu aslinda benim sorunum değil . tabi ki tekrar duşunecem ama boyle arab, afghan, iran her şeyi herşeye karştirmak doğru degil .Doğru, gelin sülalenizi de toplayın öyle gelin. Kabile halinde. Siz eksik kalmayın zaten. Size kızmak az zaten asıl sorumlu bu hale getirenler...
tamam da ben arap la alakami anlamiyorum kiYahu arapla bizim kültürümüz aynı mı kafayı yicem hanımefendi biz Türküz Türk arap kültürü ile Türk kültürü aynı değil. Asya deseniz anlarım zira köklerimiz Asya
Siz perslersiniz biliyoruz olay ırk olayı değil ortadoğu kültürü olayı yanlış anlamıyorsamtamam da ben arap la alakami anlamiyorum ki
Evet arap istemiyoruz orada yaşayan havasını solumuş kültürünü almış insanlarıda istemiyoruz bu kadar basittamam da ben arap la alakami anlamiyorum ki