- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
G.azerbaycan türkü olarak vatanınıza Azerbaycan'a gitmeyi neden düşünmüyorsunuz?
Orda ekonomi de yaşam kalitesi de burdan kat be kat iyi.
Konu içerisinde gördüğünüz üzere iktidarın 3iq politikaları yüzünden ülke içerisinde muazzam bir ırkçılık baş göstermeye başladı.
Çocuğunuzun daha iyi standartlarda eğitim alması için gelmeyi düşünüyorsanız size kötü bir haberim var.
Ülkemizde eğitim denen birşey yok maalesef
Ülke de genç nüfusun %99,9'u fırsat verilse yarını bile beklemeden ülkeyi terkeder siz de Avrupa ya, iskandinavya ülkelerine veyahut Amerika tarzı bi yerlere gidin bence...
Ben şahsen hiçbir mülteciye laf söylemem bunun sorumlusu onlar değil çünkü
Sorumluluk kimdeyse onu muhattap alırım.
Ayrıca konu içinde asla mülteci istemediğini belirten bir kaç arkadaş var onların şimdiye dek ve şimdiden sonra da herşeyin sorumlusu olan mevcut iktidara oy verdiğini ve vereceğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Zaten asıl sorun bu değil mi?
Ülkeye hesapsızca doldurulan mülteciler yeni mi gündemimizde?
10 yıldan fazladır bu durum var.
Eskiden iktidarın parlak beyinli ilkokul mezunu seçmenleri tarafından ama onlar din kardeşimiz gelsinler diye savunuluyordu.
Görüyorum ki artık parlak beyinli ampuller bile rahatsızlıkların dile getirmeye başlamışlar.
Bu rahatsızlıklarını sandıkta dile getirmiceklerine eminim ama en azından bu da bir gelişmedir onlar için xd.
Celladına aşık olmuşsa bir Millet, ister ezan ister çan dinlet.
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, Müstehaktır ona her türlü zillet.
Bu millete herşey müstehaktır bence gelin.
Ben yakında gidicem zaten burdan celladına aşık olan ampüllerle baş başa kalırsınız.
Dışardan izlemesi eğlenceli olucak.
Orda ekonomi de yaşam kalitesi de burdan kat be kat iyi.
Konu içerisinde gördüğünüz üzere iktidarın 3iq politikaları yüzünden ülke içerisinde muazzam bir ırkçılık baş göstermeye başladı.
Çocuğunuzun daha iyi standartlarda eğitim alması için gelmeyi düşünüyorsanız size kötü bir haberim var.
Ülkemizde eğitim denen birşey yok maalesef
Ülke de genç nüfusun %99,9'u fırsat verilse yarını bile beklemeden ülkeyi terkeder siz de Avrupa ya, iskandinavya ülkelerine veyahut Amerika tarzı bi yerlere gidin bence...
Ben şahsen hiçbir mülteciye laf söylemem bunun sorumlusu onlar değil çünkü
Sorumluluk kimdeyse onu muhattap alırım.
Ayrıca konu içinde asla mülteci istemediğini belirten bir kaç arkadaş var onların şimdiye dek ve şimdiden sonra da herşeyin sorumlusu olan mevcut iktidara oy verdiğini ve vereceğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Zaten asıl sorun bu değil mi?
Ülkeye hesapsızca doldurulan mülteciler yeni mi gündemimizde?
10 yıldan fazladır bu durum var.
Eskiden iktidarın parlak beyinli ilkokul mezunu seçmenleri tarafından ama onlar din kardeşimiz gelsinler diye savunuluyordu.
Görüyorum ki artık parlak beyinli ampuller bile rahatsızlıkların dile getirmeye başlamışlar.
Bu rahatsızlıklarını sandıkta dile getirmiceklerine eminim ama en azından bu da bir gelişmedir onlar için xd.
Celladına aşık olmuşsa bir Millet, ister ezan ister çan dinlet.
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, Müstehaktır ona her türlü zillet.
Bu millete herşey müstehaktır bence gelin.
Ben yakında gidicem zaten burdan celladına aşık olan ampüllerle baş başa kalırsınız.
Dışardan izlemesi eğlenceli olucak.